Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibibi

ramatii

Polecane posty

Gość bibibi

czy kupujecie foteliki które nie były testowane czy tylko z testemi i to za 500zł min?

Gość bibibi
to w takiem razie jeżeli mogę zapytać jakiej firmy masz fotelik samochodowy i w jakiej cenie?

Gość bibibi
tz. ja też wszyskto kupuję z atestami tylko że mam problem z fotelikiem bo nie mam pojęcia jaki kupić:/

bibibi ja kupuje z atestem. Ale niekoniecznie tylko foteliki ponad 500 zl maja atesty. My zdecydowalismy sie i na wozek i na fotelik peg perego (samo fotelik niestety ok. 650 zl.) www.pegperego.com

Gość bibibi
myszka 24 ttylko że ten fotelik jest do 13kg a zapomniałam dodać że ja potrzebuję już taki od 9 -18 kg i mam z tym problem

Gość bibibi
jednak żle się wyraziłam atesty wszystkie foteliki muszą mieć mnie chodzi raczej o testy samochodowe- gwiazdki przepraszam za złe sformuowane pytanie

Gość bibibi
czy możecie polecić jakieś foteliki w przedziale9-18 kg?

Gość bibibi
dużo to powyżej 500zł w zwyż

Bibii musisz szukać takich danych na stronach producenta. Zamieszczany tu link do testów jest bardzo subiektywny, to że dana firma tam nie figuruje nie oznacza, że tych gwiazdek nie ma., nie musiała uczestniczyć akurat w tych testach ani podawać im danych.

Powiem tylko tyle - uważajcie na zakup używanych fotelików na allegro czy giełdach z nadciętymi pasami. Sprzedawca powie, że wystarczy to zszyć, a prawda jest taka, że w wielu krajach stosuje się taką procedurę w fotelikach po wypadkach. U nich na śmietnik, a u nas handel kwitnie :o

Gość bibibi
Ja chcę kupić tylko nowy fotelik tylko teraz której firmy dziękuję za linki do storn napewno się przydają:)

Gość bibibi
tak sobie myślę nad tym Ramatii coneco są ładne ale te nowe jakoś mniej miejsca mają