Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WERSFALKA

DWIE ODSLONY SUKNI SLUBNEJ

Polecane posty

Gość WERSFALKA

Chcialabym miec suknie co ma dwie odslony. Grzeczna i elegancka do kosciola i do dwiunastej , a potem zebym mogla odpiac cos niecos i zybym miala seksy imprezowa kiecke. Gdzie takie cos zrobic. lub odkupic od kogos. Jestem z woj, slaskiego. Jesli ktos wie gdzie takie cos zrobic lub ma cos takiego odkupie.

Gość A nie lepiej mieć dwie
Jedną do kościoła i do północy na weselu, a drugą po północy imprezową sukienkę?

Ja tak bede miała - szal lub bolerko do kościoła a na weselu odkryte ramiona i plecy. Tren też mam odpinany. Polecam takie rozwiązanie - bardzo zresztą na czasie.

Gość WERSFALKA
Chodzilo mi o taka suknie slubna ze jest tak uszyta ze po dwunastej z tej samej sukni cos sie odczepi i robi sie z niej fajna imprezowa kiecka.

Gość WERSFALKA
ja myslalam wlasnie o czyms takim ze jak cos sie odepnie to stanie sie krotsz lub na skos cos takiego mi chodzi po glowie

Nie wiem czy coś takiego znajdziesz. Ja będę miała suknię bez ramiączek, z odsłoniętymi ramionami. Do kościoła założę bolerko, a na sali będę w samej sukience. O północy przebiorę się w sukienkę wieczorową tzw. małą czarną. Może popytaj w salonach czy mają coś takiego.

Ja mam suknie taką z bardzo głębokim dekoldem. Do kościoła jest opcja (z której ja nie będe korzystać) że w dekold wkładam specjlaną wkładke i jest normalna góra a jak się wyjmie to mega sexowny dekold. Cala góra sukni jest z koronki a doł z organtyny. Suknia jest jkednoczesciowa.

Gość dekolT się pisze
!!!!! a nie dekolD :O

Gość widzialam taka na allegro
to halke spod spodu sie zdejmuje i suknia z przodu jest przed kolana

Przepraszam URAŻONYCH za moją pomyłkę ale automatycznie tak piszę i chyba zawsze bede pisac z tym błędem.

Gość WERSFALKA
NO WLASNIE O TAKIE SCOS MI CHODZILO ALE ZEBY BYLA BARDZIEJ BUFIASTA, BO JESTEM WYSOKA I W TAKIEJ SMUKLEJ SUKIENCE BEDE WYGLADAC JAK TYCZKA

Gość bajeczna kiecka
ja kupiłam właśnie Dolores z Mariees de Paris. Można ją nosić na 3 sposoby: 1. wersja długa bez halki-mnie osobiście wydaje się, że nie ma tej dostojności w sobie 2. wersja długa z halką - jak dla mnie super! 3. potem zdejmuje się spódnicę i zostaje tylko koronkowa krótka z dłuższym trenem, który naturalnie można podpiąć Według mnie, ta kiecka to rewelka. Ślub mam w czerwcu i prawdopodobnie będą ją sprzedawać. Rozmiar 38/40.

Gość bajeczna kiecka
właśnie zobaczyłam, że ta dziewczyna z allegro i modelka mają wersję 1. wersja 2 jest bardziej efektowna

Gość bajeczna kiecka
tak, ta jest z halką

Gość la la la
Do tygryssek: jak to odpinany tren? Na suwak? Bo ja będę miała odpinanay na suwak. Suknia ma dół z falban i nie będzie tego widać.