Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotiiii

Gdzie mogę kupić herbaty firmy Ronnefeldt?

Polecane posty

Gość dotiiii

Czy ktoś może mi poradzić. Szukałam we wszystkich możliwych sklepach i nic. Spotkać je mozna jedynie w kawiarnich i restauracjach.

Gość renacia12
Te herbatki są pycha :)))) Niestety nie są dostepne w sklepach :(

Gość dotiiii
Już mam :))) Dzięku może.... za podpowiedź :)

Gość magduniak
Lemon Sky i Red Berries - poprostu niebiańskie smaki.

Gość aldonia
Oprócz allegro gdzie można kupić takie herbaty? Czy sa jakieś sklepy? Z tego co się zdążyłam zorientować jakaś firma w Warszawie prowadzi sprzedaż ale tylko to hoteli i restauracji. A co ze sklepami? Czy nie można kupić sobie takiej herbatki do domu w zwkłym sklepie?

Gość Nie znosze herbat
owocowych, mam wrażenie, że pije kompot

Gość Ronnefledt
Herbatki tej firmy są suuuuper i wcale nie smakują jak kompot. Najlepsze herbaty jakie kiedykolwiek piłam.

ja teraz kupuję tutaj herbaty ronnefeldt: www.teahouse.com.pl na ich sklepie bądź aukcjach, albo składam indywidualne zamówienie. biuro@teahouse.com.pl herbatki pierwsza klasa i co najważniejsze legalnie zakupione bo od firmy:)

Kiedyś piłam w jakiejś kawiarni te herbatki i naprawdę smakowały wyśmienicie, ale jakoś nigdy nie zaprzątałam sobie głowy tym żeby ich szukać gdzieś po sklepach. Zresztą odkąd mam eksres philipsa senseo mogę w nim tez parzyć specjalne herbaty i są rewelacyjne. Kupuję je w sklepie caffetea.pl i najlepsza jest ta o smaku fruity forest i taka z czerwoną pomarańczą i dodatkiem cynamonu. Rewelacja!

Gość bolkobrody
W Krakowie na ulicy św. Filipa 6 w Domu Kultury Kolejarza znajduje się kawiarnia Wykolejona i tam podają herbaty Ronnefeldt w bardzo przystępnych cenach.

Gość gość
Łódź ul. Radwańska 61 www.agloprima.com.pl tel 42637 29 51 www.sklep.agloprima.com.pl e-mail:agloprima2@op.pl