Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amatorka klastrów

Czy zgwałcenie faceta jest możliwe?

Polecane posty

Gość fse
dziwka nie jest twoją kobietą .Dlatego mozna ja zgwałcić.

Gość majster
a co z przypadkami kiedy podczas gwaltu kobieta przezyla orgazm? skrajne przypadki, ale sie zdarzaja czyli co, odczula przyjemnosc, tzn ze nie zostala zgwalcona? gwalt to wszystkie dzialania, na ktore druga strona nie wyraza zgody, poczytaj sobie jak stanowi prawo, a potem ustalaj sobie teorie

SPO RZL -> jak widzę przystojnego faceta na ulicy to też nie jest równoznaczne z tym, że mam ochotę iść z nim do łóżka. Mam wrażenie, że aby facet miał wzwód jednak oprócz widoków jest potrzebna fantazja i chęć, bo jednak nie bez kozery mózg jest nazywany najważniejszym organem płciowym.

Gość SN1 tudzież SN2
no więc ok. i wszystko jasne.

Gość SPO RZL
fse sam sobie zaprzeczasz chłopcze najpierw piszesz, że można silą wywołać wzwód i zostać zgwałconym, a teraz, że nawet ładna laska Cię nie kręci, a tylko ta którą kochasz - czyli nie dałoby się rady Ciebie zgwałcić. Kolizja!

fse -> masz dziwne poglądy. możesz zgwałcić każdą kobietę, której nie kochasz, nie jest Twoja?

Gość PO IiŚ
no własnie stonka_a dlatego nie można zgwałcic faceta :P

Gość fse
co ty bierzesz ? NIe ma zadnej kolizji.

Gość SPO RZL
stonka skoro twierdzisz, że aby facet miał wzwód potrzebna jest fantazja i chęć to znaczy, że faceta nie da się zgwałcić!

Gość SN1 tudzież SN2
była tu kiedyś wypowiedź czyjaś o seksie bez miłości, czy też takim całkiem bez żadnych uczuć, ale ten ktoś nie chciał się wypowiedzieć dalej. no bo ja nie wiem... w końcu czy to możliwe i w jaki sposób. seks ma właściwość więzotwórczą i chyba każdy się ze mną zgodzi. kto się nie zgadza?

PO liś -> ktoś tu sugeruje, że mężczyźni nie mają mózgu? ;) ;) ;) (nie ja!) wiesz, ale jest też coś takiego jak fizjologia... gwałt nie jest przeciwko niej, bo gwałcona kobieta też robi się wilgotna, by jej nie rozerwało narządów wewnętrznych...

Gość fse
ładna laska nie kreci mnie w sferze umysłu ,ale fizycznie moze mi sie podobać.Pamietaj ,ze gwałt jest wtedy gdy przynajmniej jedna ze sfer umysł lub ciało nie ma ochoty JA niegdy nie mam ochoty na laske ktora mi sie podoba dopoki sie w niej nie zakocham.

no dobra, żeby miał ochotę na seks jest potrzebna fantazja. bo do wzwodu wystarczy pistolet przy skroni, dotknięcie penisa, czy po prostu sen...

Gość SPO RZL
seks bez miłości oczywiście, że jest możliwy o czym świadczą chociaż faceci którzy chodzą do prostytutek lub pary umawiające si ę na niezobowiązujący seks

moim zdaniem dopiero seks zaczyna wszystko komplikować, o ile mogę się tak wyrazić, pomiędzy dwojgiem ludzi. nie ma seksu, nie ma z nim problemów, a jednak ta sfera może sporo zaważyć na przyszłości związku...

Gość fse
no i co z tego ,ze jest wilgotna .MOze jej ciało chce-rreaguje na członka ,ale umysł nie . Gwałt zwykle ma miejsce w dwóch przypadkach gdy nie mamy ochoty ani fizycznej ani psychicznej na dana osobe albo gdy ta osoba moze na podniecać ,ale nasz mozg tego odmawia To ze ktos cie podnieca nie znaczy ,ze mamy ochote na seks z nim .Nie jestesmy zwierzetami

Gość SN1 tudzież SN2
wiecie co baby, wy nie rozumita, wyśta by zrozumiały jak byście penisa miały jak to jest z tym stawaniem, kiedy i dlaczego. normalnie prosty experyment: weźta gostka w śpiączce, totalną kłodę, nie staje mu? staje.

Gość fse
oczywiscie sa mezczyzni ktorzy postepuja podobnie jak zwierzeta.LAska im sie podoba to moge ja przeleciec. Mi sie wiele kobiet podoba ,ale nie bede przelatywał wszystkich.

Gość fse
musi byc jakas chemia.Bo ja moge ja lubic ,ale jak podchodzi do mnie i chce seksu to ochota mija.Nie chce byc traktowany jako dodatek do penisa.

Tak jak kobiety nie chcą być traktowane jak obudowa pochwy. fse -> zaczynam Cię bardzo lubić :)

Gość fse
oczywiscie jesli dziewczyna cie podnieca to wystarczy ,ze dotknie opuszkami palcow czy pupą twojego penisa i masz wzwód. Taka ktora chce cie zgwałcic musi sie troche pomeczyć ,posciskac go .Przy dluzszej stymulacji jednak facet dostanie wzwodu.

Gość fse
W przypadku osoby ktora cie podnieca wystarczy kilka sekund . a gdy laska cie nie podnieca musiałaby sie pomeczyc kilkadziesiat sekund -bylby to wzwod wymuszony.

Gość SN1 tudzież SN2
Stona, sprawa wygląda tak: najlepszy sex jest wtedy gdy facet się tobą podnieca i ty podniecasz się nim. On to widzi, że ty za nim szalejesz i ty to widzisz że on za tobą szaleje. Jeśli nie zaznałaś - współczuję. Jeśli jednak zaznałaś to wiesz co to znaczy nie móc usiedzieć na dupie.

SN1 tudzież SN2 -> Oj czemuś Ty taki wulgarny? nie wypowiadam się w swojej sprawie, tylko dyskutuję. moim życiem intymnym się nie przejmuj. na pociechę tylko Ci powiem, że dziś trudno mi się siedzi, bo poranek bł gorący nie tylko ze względu na pogodę za oknem.

Gość SN1 tudzież SN2
wulgarny znaczy wulgarna powiadasz. przepraszam. bo ja prosta dziewucha jestem i czasem nie panuję nad słownictwem. ale zaraz gdzie były wulgaryzmy? chodzi ci o dupę? o użycie przez mnie wyrazu dupa? no dobrze, tyłeczek. odszczekuję.

mam tylko wrażenie, że mnie atakujesz, a nie wiem czemu. każda moja wypowiedź miała na celu sprowokowanie rozmówców do dalszych wypowiedzi. przepraszam, jeśli byłam nieco wredna i drażniąca. odszczekuję ;)

Gość SN1 tudzież SN2
nie no dlaczego miałabym cię atakować? dobra, co wrażenie to wrażenie. nawet jak masz takie wrażenie, to ja nie miałam takiego motywu. i wszystko jasne. mam nadzieję.