Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Jestem przekonany, że nawet gdybym na siłowni wyrzeźbił ciało jak modela i zarabiał jako prawnik lub lekarz 50 tys miesięcznie i ciągle byłbym optymistą i radośnie sypał żartami, to żadna atrakcyjna kobieta nie chciałaby ze mną być

Polecane posty

4 minuty temu, Get Out napisał:

Niektórzy Magi to marginalne. 

Lewy jest dobrym snajperem chociaż jechali po nim że sam meczu nie potrafi wygrać. 😁

Ale są tacy tylko trzeba potrafić isc na kompromis.

Ostatnio jechali po nim i dali mu najniższą note 😆

5 minut temu, Get Out napisał:

Poważnie ludzi jest za dużo jak człowiek pokręci się w terenie . 😁

Serio takie masz odczucie? Jakoś nie widzę by było ich dużo chyba że jak ma jakimś koncercie czy imprezie.

Ogólnie rodzi sie coraz mniej dzieci. Myślę że za jakis czas zostaną tylko większe miasta i tam beda mieszkali ludzie a we wsiach się wyludni.

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ale są tacy tylko trzeba potrafić isc na kompromis.

Ostatnio jechali po nim i dali mu najniższą note 😆

Bez kompromisu zawsze jest walka na wyniszczenie. 

Litwa wcale nie może przebić się przez obronę polskich, a jemu się nie chce za bardzo grać tylko wolałby w reklamie jakiejś wystąpić. 😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Bez kompromisu zawsze jest walka na wyniszczenie. 

Litwa wcale nie może przebić się przez obronę polskich, a jemu się nie chce za bardzo grać tylko wolałby w reklamie jakiejś wystąpić. 😁

Mi sie wydaje właśnie że on chce tylko mu nie wychodzi bo po co by gral w reprezentacji? Przecież nie musi skoro ma tyle kasy.

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Serio takie masz odczucie? Jakoś nie widzę by było ich dużo chyba że jak ma jakimś koncercie czy imprezie.

Ogólnie rodzi sie coraz mniej dzieci. Myślę że za jakis czas zostaną tylko większe miasta i tam beda mieszkali ludzie a we wsiach się wyludni.

Wszędzie kolejki, a na drogach zawsze ktoś przede mną i za mną  i to jest przeludnienie . Trzeba do lasu jechać albo zaszyć się w domu żeby odpocząć co za chore czasy. 😁

33 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Możesz mieć dobry trop, bo Iskra też na przykład uważa, ze tylko związek typu "orka na ugorze" i wieczna tak zwana "praca nad związkiem" gwarantuje, że jest to związek "wartościowy" 😉 Związek po prostu od początku dopasowany i szczęśliwy, to nie związek 😉 Facet też musi być pokrzywiony psychicznie, żeby go naprawiać, kosztem własnego męczeństwa, inaczej się nie liczy 😉 

Tego męczeństwa w imie związku i dla jego dobra  to już w ogóle nie kumam związek powinien dodawać skrzydeł a nie ciągnąć w dół. W dłuższej perspektywie to tracenie siebie w imię czegoś co z miłością nie ma nic wspólnego. Genialny pomysł na codzienne powolne emocjonalne harakiri.

• Like 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Mi sie wydaje właśnie że on chce tylko mu nie wychodzi bo po co by gral w reprezentacji? Przecież nie musi skoro ma tyle kasy.

Z reklam też ma i na pewno inwestuje. Jak to po co jest może wbije jeszcze jedną tylko lubi się ociągać. Wiadomo ta kasa tak psuje ludzi 😁

1 minutę temu, Get Out napisał:

Wszędzie kolejki, a na drogach zawsze ktoś przede mną i za mną  i to jest przeludnienie . Trzeba do lasu jechać albo zaszyć się w domu żeby odpocząć co za chore czasy. 😁

To gdzie ty mieszkasz? W metropolii? 😆 u mnie prawie korków nie ma. Kolejki małe prawie wcale 😆

Kibole gardła zdzierają to podnosi morale, bo na pustych trybunach tak by nie grali. 

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

To gdzie ty mieszkasz? W metropolii? 😆 u mnie prawie korków nie ma. Kolejki małe prawie wcale 😆

Chodzą słuchy, że w trzech miejscach jednocześnie chociaż prywatnie jestem zewsząd. Ty w nocy jesteś aktywną to nie widzisz co jest za dnia . 😁 

2 godziny temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Nie wiem co się podoba ludziom w wizji społeczeństwa starców. Bez małżeństw dzieci nie będzie. No ale przecież jesteśmy tacy nowocześni i cool, że sobie zrobimy eutanazję.

już jest więcej 80 latków niż dzieci 1 rocznych - w Polsce, w 2025 roku

połowa dzieci nie rodzi się w małżeństwach

17 minut temu, Get Out napisał:

Z reklam też ma i na pewno inwestuje. Jak to po co jest może wbije jeszcze jedną tylko lubi się ociągać. Wiadomo ta kasa tak psuje ludzi 😁

Mi tam się wydaje że on chce i sie stara. Poza tym jest w naszym wieku a i tak biega cały czas 😁

11 minut temu, Get Out napisał:

Chodzą słuchy, że w trzech miejscach jednocześnie chociaż prywatnie jestem zewsząd. Ty w nocy jesteś aktywną to nie widzisz co jest za dnia . 😁 

Ale w nocy nie chodzę po sklepach czy urzędach czy lekarzach 🤭 podobno widziano cie na podkarpaciu 😅

Mi tam się wydaje że on chce i sie stara. Poza tym jest w naszym wieku a i tak biega cały czas 😁

Już nie jest taki aktywny jak wcześniej i w tej dyscyplinie to już blisko emerytury jest . 😁

• Haha 1

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ale w nocy nie chodzę po sklepach czy urzędach czy lekarzach 🤭 podobno widziano cie na podkarpaciu 😅

Jesteś nocnym markiem i to wiele wyjaśnia . 😁

Kurde muszę kiedyś pojechać w te miejsca gdzie podobno mnie widziano jakby kto zapytał jak tam jest i jak się żyje. 🤔😁

3 minuty temu, Get Out napisał:

Już nie jest taki aktywny jak wcześniej i w tej dyscyplinie to już blisko emerytury jest . 😁

Weź no nie mow że mam isc zaraz na emeryturę 😅

1 godzinę temu, salix napisał:

Zgadzam się w pełni. Niedawno komuś tutaj zresztą pisałam niemal dokładnie to samo o tym jak 'wspaniałe' życie wiodła przytłaczająca większość społeczeństwa nie tak znowu dawno, bo jeszcze na początku dwudziestego wieku. Nie wiem, czy ta tęsknota za tym co było to niewiedza, czy jakiś głęboko zakorzeniony kult cierpienia i przekonanie że tylko wtedy gdy jest ciężko jest prawdziwie.

Romantyzowanie dramatycznie ciężkich  czasów biedy, fatalnych warunków sanitarnych etc. to po prostu totalna ignorancja.

chyba nikt tu się nie odnosi do czasów początków XX wieku tylko do jego końcówki albo do początków XXI wieku

• Like 1

1 godzinę temu, Onaaaa napisał:

Gdzie pracujesz to pytają zazwyczaj ale ile zarabiasz nikt nie pyta przynajmniej pierwsze słyszę by tak było.

ale to się już dorozumie

jak padają pytanie gdzie pracujesz, co robisz, czym jeździsz itp to wiadomo o co chodzi

nie twierdzę, że jest to złe samo w sobie

13 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

połowa dzieci nie rodzi się w małżeństwach

Nawet tu na forum większość twierdzi, że małżeństwa są przereklamowane. Aż dziwne, że tylko połowa jest z nieprawego łoża 😁

8 minut temu, Get Out napisał:

Jesteś nocnym markiem i to wiele wyjaśnia . 😁

Kurde muszę kiedyś pojechać w te miejsca gdzie podobno mnie widziano jakby kto zapytał jak tam jest i jak się żyje. 🤔😁

Noce sa najlepsze 🙂

No musisz a zaraz będziesz musial po całej Polsce bo wszędzie cię widziano sie okaże 😅

Weź no nie mow że mam isc zaraz na emeryturę 😅

To przerażające ile jeszcze trzeba się zmagać z życiem zanim to nastąpi i później dopiero problemy się zaczną jak zdrowie zacznie podupadać.😁

Noce sa najlepsze 🙂

No musisz a zaraz będziesz musial po całej Polsce bo wszędzie cię widziano sie okaże 😅

Wiem bo w nocy najlepiej ryba bierze. 😁Ty mi powiesz jak tam jest , bo byłaś w kilku miejscach i na tym będę opierał wiedzę jakby ktoś pytał. 😁

9 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

ale to się już dorozumie

jak padają pytanie gdzie pracujesz, co robisz, czym jeździsz itp to wiadomo o co chodzi

nie twierdzę, że jest to złe samo w sobie

Tak ale powie koleś pracuje i poda nazwę firmy i może być tam najniższym stanowisku albo jakieś wyższe stanowisko i zarobki mogą sie dużo różnic.

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

już nawet nikt tak nie mówi

Wiem z czego się to bierze i nawet nie zamierzam negować, bo jestem  realistką.

Tak ale powie koleś pracuje i poda nazwę firmy i może być tam najniższym stanowisku albo jakieś wyższe stanowisko i zarobki mogą sie dużo różnic.

mnie to nie przeszkadza

warto wiedzieć coś o sobie, a praca to spora część codziennego życia

5 minut temu, Get Out napisał:

Wiem bo w nocy najlepiej ryba bierze. 😁Ty mi powiesz jak tam jest , bo byłaś w kilku miejscach i na tym będę opierał wiedzę jakby ktoś pytał. 😁

Jak ryba to i może kobieta bierze 😅 mogę powiedzieć ale w jednym miejscu nie byłam co oni pisali 😁

14 minut temu, Get Out napisał:

To przerażające ile jeszcze trzeba się zmagać z życiem zanim to nastąpi i później dopiero problemy się zaczną jak zdrowie zacznie podupadać.😁

Najpierw trzeba dożyć do emerytury 😆

2 godziny temu, kris888 napisał:

taki stary janusz nie ma pojęcia, jak się świat zmienił i jakie obecnie zasady panują na rynku matrymonialnym. to co 30 lat temu działało: ubierz sie ładnie i na dysko idź to jakąś panienkę poznasz 😄

nie, nie, nie...

Kluby są dobre dla wyluzowanych pewnych siebie no i powiedzmy sobie szczerze dla tych którzy mają wygląd do 'wyrywania panienek'. Nie sądzę żeby kiedykolwiek samo wyjście do klubu i 'ładne ubranie' wystarczyły żeby kogoś poznać, bo tak to po prostu nie działa.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się