Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna1977

Przeraża mnie upływ czasu

Polecane posty

Gość wredna1977

Od miesiąca mam 30 lat, a jeszcze całkiem niedawno miałam 20 😭 Jak ten czas leci 😭 Was też to przeraża?

Gość a mnie przeraża
brązowy sweter

Gość pomozzzcie
przez to mam od miesiaca dola giganta a mam dop 21 lat :(

Gość mehehehe
to nie topik pijawki :O

Gość wawiak
Ja zacząłem dostrzegać upływający czas jak urodziła mi się córa. Niedawno nosiłem ją całymi dniami na rękach a teraz jeździ na rowerku co prawda trzykołowym :)

dzis zmarl moj wujek i przeraza mnie to ze czas tak szybko plynie , ze pamietam tak niedawno pelen zycia i energii ... a dzis ... :(

Gość gibonka22
mnie też...

wredna -mam ten sam wiek i ta sama przypadlosc !podaj mi swoje gg pogadamy pozalimy sie i moze nam bedzie lepiej-faceci tego nie rozumia a niektore babki tez!Mam ten sam bol i tez chcialabym o tym z kims pogadac pozdrawiam!!!!!:)

Nie, nie przeraża mnie, jest takie powiedzenie, że ... każdy wiek jest piękny ... i chyba cos w tym jest PS Zawsze mam apetyt na życie i ciągle odkrywam jego smaki ... :-D

Gość bziczek
ja sie zatrzymałam na etapie max 26 lati jakoś nigdy nie wiem ile mam obecnie :)

Gość ja tam mowie tyle
na ile wygladam;-) narazie młodo ;-) A czas cóz leci jak szalony i zanim sie obejrzysz stuknie Ci 40 stka wiec wykorzystja czas dopóki jestes w miare młoda

Gość cyku cyku BUM BABACH
mnie tez

Gość jak to mówia
po 25 rz jestes juz po pierwszej przecenie :-) po 35 rz minał termina waznosci :-) :-)

Ja skończę za miesiąc ale już od początku roku o tym myślę. Bardzo mnie to martwi :(

Gość do jak to mówią
rozumiem, ze ty dzieciaku masz lat 5 ... stąd takie głupie posty. Nie martw się dorośniesz, zmądrzejesz :P

zaczne sie bac, gdy skoncze studia. teraz drugi rok leci. poki trwaja, czuje sie dalej, jak gowniara. nie chce zeby sie konczyly, nie chce zaczynac \'zyc na powaznie\'.

Gość tak tak taka
a mnie to przeraża dzień bez fafeterii:)

Gość witam Cie Ziobro
na jakim topiku teraz piszesz ?

Gość też przerażona
Oj... mnie też to zaczyna przerażać... We wrześniu będę miała 29, czuję się tak samo jak wtedy, kiedy miałam 22, a tu już chyba czas pomyśleć o znalezieniu faceta, dzieciach, chociaż ja wcale tego jeszcze nie czuję. Ale boję się, że skoro ten czas tak szybko leci, to zanim się obejrzę już będzie 39, i wtedy zacznę żałować, że nie mam dziecka na przykład, tylko wtedy będzie już na to za późno. Więc z jednej strony mam jeszcze całkiem pstro w głowie, Ci którzy mnie poznają myślą, że mam 20 lat (po wyglądzie i zachowaniu mi tyle dają :)), z drugiej strony czuję, że już POWINNAM i czuję się trochę jak w pułapce, bo nie chcę robić nic na siłę i na razie super mi tak jak jest, ale co jak potem będę żałować? Na szczęście trochę czasu mi jeszcze zostało, a czasem życie się zmienia o 180 stopni w ciągu pół roku, albo w jeszcze krótszym czasie :)

Gość emmanuela
NIE,NIE,NIE!! ;-) przywyknąć trzeba dziewczyny.Wszyscy mamy ten sam problemik;-).....głowa do góry!!!

Gość kto tooo
ja dokladnie za 2 mies bede "swietowala" 30-tke, ale dolina😭