Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziuuutka

a co ja mam zrobić, gdy facet mnie....

Polecane posty

Gość młodziuuutka

podczas namiętnego pocałunku, zaczyna dotykać po pupie, kroczu itp ;) co ja wtedy mam zrobić z rękoma? czy on moze odemnie w takiej sytacji czegoś oczekiwać? chcieć? pierwszy raz posunełam sie z kim kolwiek tak daleko, dlatego pytam! kompletnie nie wiem co zrobić z rekoma... podczas całowania obejmuje go poprostu.. no a tak? to co? nie chce zeby mnie odebrał jako przysłowiową "kłode" eh. aha no i prosiłabym raczej o poważne i na temat odpowiedzi:) z góry thx.

Gość młodziuuutka
no.. ja wiem ze chce więcej ;) domyslam sie.. ale czy chciałby czegos odemnie? ja mam gdzies go dotknąć? gdzie? kurde no chyba nie bede mu pchac rąk do spodni....

Gość majster
dorosnac

zależy ile sie znacie, gdzie[na ulicy, w domu] sie całujecie i co do niego czujesz;) możesz mu rękę położyć np. na pupie

Gość rob co chcesz albo
to, co uwazasz, ze ci wypada. Myslisz,ze sa reguly?

Gość phimoza
ja wiedzialabym co zrobić :p

Gość młodziuuutka
łatwo wam powiedziec... ale dlaczego nigdy nie chcecie pomoc? moze i pytanie jest głupie, to wystarczy o tym nomrlamnie napisac, no i napisac tez dlaczego? przeciez sie nie domysle.... sama kiedys sie bałam pocałunkow, pytałam sie jak i w ogole i nie dostawałam raczej konkretnych odpowiedzi, teraz juz wiem czemu, ale kiedy natkne sie na taki temat, nie wysmiewam tych dziewczyn.

Gość spoko_loko
a potem stopniowo...raczki same beda wiedzialy gdzie isc...:)

Gość młodziuuutka
ciekawska dziekuje :) to juz cos... czyli duzo zalezy od miejsca.. i innych tego typu czynnikow.. no ok :) co czuje? jestem po uszy zakochana :) znamy sie ponad miesiac jakos. miejsce? w domu to jeszcze raczej nie :P hehe no na ulicy, pozno w nocy i w ogole nie uczeszczane miejsca..

Gość majster
bo masz robic to na co masz ochote, co wydaje ci sie naturalne jak sie masz zmuszac i robic 'co nalezy' to daj sobie jeszcz spokoj lepiej

Gość młodziuuutka
no czyli musze sie zdać na siebie... zastanawiam sie tylko czy facet w takich momentach, gdy zaczyna sie do mnie dobierac, oczekuje czegos odemnie? ze i ja cos zrobie... napewno nie chce... tak zeby to wygladało na zaproszenie do sexu.. bo tego to to napewno jeszcze nie teraz, a nie chce postapic na zasadzie "obiecujesz a potem ranisz:P"

Gość spoko_loko
posluchaj jak koles pcha Ci lape do majtek po tak krotkiej znajomosci to powinno Ci to dac do myslenia...

Gość abczyx
mlodziutka a ile masz latek jesli mozna spytac?

tak właściwie nie którzy tu maja racje-za szybko ci te łapki tam pcha-tym bardziej ,ze piszesz ze nie chcesz na razie sexu

Gość młodziuuutka
mówicie? ale on nie robi nic czego ja bym nie chciała... powtarza, ze jesli czegos nie chce to mam mu powiedziec. no i nie pcha mi rąk do majtek, ino macał przez spodnie po pupie :P a czy jak facet ma powazniejsze zamiary.. to nie chce mu sie.. no wiecie? ja coprawda meza nie szukam... no ale.. a no i swoja droga, wkurwia mnie ta mentalnosc.. sexu jeszcze nie chce, ale rózne inne rzeczy? sama mam na to ochote! i nie robi mi nic na siłe... i co ja mam teraz niby zrobic? sama powstrzymywac sie od tego na co mam ochote bo facet moze pomyslec ze jestem łatwa, albo chce mie tylko przeleciec... no to niby po jakim czasie, bedzie to oznaczało ze nie chce... ja juz nic nie wiem... :o porąbane to wszystko :P:P:P:P zostane chyba homo hahahahahhaha

Gość czas na spotan
proponuje żebyś dała się ponieść emocjom, dotykaj go tam gdzie masz ochote. Bo inaczej to będzie sztuczne i wyjdzie jeszcze gorzej jakbyś go w ogóle nie dotykała. A jak już poczujesz że masz na to naprawde ochote to chyba przecież znasz te najbradziej wrażliwe miejsca- pośladki, dół pleców, kark i niech będzie że i krocze :-p jak dla mnie to zależy głównie od pozycji w jakiej sie znajdujecie, tzn nie próbuj go macać po tyłku jak siedzicie.. a miejsce gdzie dojdzie do takiej sytuacji to akurat kwestia mało istotna jak dla mnie :-p powodzenia

nie zastanawiaj sie czy łatwa czy nie po ilu dniach ,tygodniach to bezsensu najistotniejsze jest to żebyś mu ufała..jak ma być to twój partner łóżkowy-to potrzebne jest cos więcej niż zauroczenie:miłość, zaufanie-i dojrzałość was obojga--tak tak sa pary które sie bzykają bez zobowiązań i miłości ale chyba nie na tym ci za leży:D ..a to ze jesteś podniecona jak on cie dotyka to naturalne;)

bezzębna_łachudra o tym samym pomyślałam:D lepiej nie dawaj sie tak ponosić chwili-bo jesteś na to za młodziutka i to twoje początki-a mamusią raczej tez nie chcesz jeszcze być