Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona na baby

Niektore baby sa bezczelne!

Polecane posty

Gość wkurzona na baby

Moj facet jest idealem: czuly, troskliwy, przystojny... no wlasnie, przystojny, a na dodatek na tzw. pozycji. I mnostwo bab bezczelnie go podrywa. Ich bezczelnosc czasami nie zna wstydu ani granic, czasem robia to nawet w moim towarzystwie! Ja na ich miejscu spalilabym sie ze wstydu. Czy naprawde tak desperacko poszukuja meskich portek? Na poczatku sie smialam, ale zaczyna mi to dzialac na nerwy. 😠 Nie chce sie znizac do ich poziomu i sie z nimi klocic, ale czasem mam ochote zareagowac. Moj facet nie raz dawal im do zrozumienia, ze go nie interesuja, ale myslicie, ze to dziala??? Zastanawiam sie, czy ktoregos dnia, gdy nasza milosc nie bedzie juz taka piekna, gdy pojawi sie jakis kryuzys, to czy ktoras nie wskoczy do jego lozka.

no, jesli odpowiadalby na takie zaczepki, to moznaby sie martwic, ale jesli on je olewa, to co najwyzej mozesz miec niezly ubaw obserwujac te laszace sie laleczki. ;)

Gość stanowcze nie dla seksu
no niestety, jak któraś wskoczy mu do łóżka, to chyba nie bez jego zgody, prawda? dlaczego traktujesz faceta jak zwierzątko bez uczuć wyższych, które nie potrafi zapanować nad instynktami???

Gość wkurzona na baby
Ufam mu, i wiem, ze nic sie nie stanie bez jego woli, ale na dluzsza mete takie baby potrafia oslabic zaufanie w zwiazku. Poza tym ich zachowanie jest meczace i denerwujace. A w zwiazku roznie bywa i jednak wolalabym, aby nie otaczaly mojego faceta ze wszystkich stron pokusy. Tym bardziej, ze te babska sa nachalne do granic bezczelnosci!

Gość stanowcze nie dla seksu
przykro mi to mówić, ale skoro takie baby potrafią osłabić zaufanie w związku, to nie jest to dobry związek...

Robilismy wczoraj z mezem zakupy. Zostalam przy kasie aby zaplacic a maz poszedl odstawic koszyk, gdy kasjerka mowi: ale twoj maz ladnie pachnie :D Zaskoczylo mnie to ale tez poprawilo humor. Czesto podrywaja go przy mnie, zagaduja, usmiechaja :) Nie zloszcze sie, w koncu pachnie dla mnie :D

Gość wkurzona na baby
Oczywiscie, najlatwiej powiedziec: jesli oslabiaja zaufanie w zwiazku to nie jest to dobry zwiazek. Niestety zwiazki idealne nie istnieja, a jesli widzisz, ze jakas kobieta ciagle wydzwania do Twojego faceta, albo wysyla mu nagminnie e-maile to w koncu co sobie myslisz? Ufam mojemu facetowi, bo wiem, ze on tez jest czasem tym zazenowany. Kiedys jednej podwladnej zwrocil dosyc ostro uwage, pomoglo na jakis czas, a potem znowu sie zaczelo. I wszystko niby "po przyjacielsku", ale to sa normalne podrywy. Ale jak tylko on jej cos powie, to ona zaraz struga niewiniatko. Naprawde nie rozumiem jak niektore kobiety moga sie tak ponizac?

Gość wkurzona na baby
I to nie jest tak, ze ktos mi mowi, ze moj maz ladnie pachnie. One mnie bezczelnie ignoruja. Gdyby tylko moj maz powiedzial na mnie 1 skarge to juz dopadloby go stado pocieszycielek.

Gość taktaktoptak
{Niestety zwiazki idealne nie istnieja} - idealne nie, ale szczęśliwe, partnerskie tak, i naprawdę nie jest możliwe, żeby winę za ewentualną zdradę przypisać tylko podrywającej babie - fakt, te opisane przez Ciebie zachowania są żenujące, ale jeśli mężczyzna Ci ufa, tworzycie dobrą parę i pracujecie nad powodzeniem związku, to te wredne baby mogą robić co chcą-i tak go nie zdobędą

Gość do autora tego głupiego topiku
a poza tym, mam wrażenie, że ty masz niskie poczucie własnej wartości, kompleksy ? jesteś brzydsza od swojego faceta ? mówią o was, co taki facet widzał w takim przeciętniaku ? te laski co go podrywają, to takie miss polonie są ??

Gość wkurzona na baby
Nie mam niskiego poczucia wartosci, latwo teoretyzowac, tak trudno uwierzyc, ze takie zachowanie moze byc meczace i denerwujace? Zwlaszcza, ze jest nagminne od paru lat, a zwlaszcza odkad on awansowal.

Gość ojej ale problemy
nie chcesz sie znizac do ich poziomu?a TY jaki reprezentujesz soba?skoros taka cudowna a malzonek prawie jak apollo to powinnas byc pewna Jego.Durna jestes Ty i boisz sie, ze ktoras sprytniejsza go Ci podprowadzi, bo widac maloznek nie taki idealny.Eh

Gość wkurzona na baby
Jak widac natrafilam na ktoras z tych karierowiczek :O

Gość taktaktoptak
nie wiem, czy spodziewałaś się, że będziemy chórem obrzucac błotem te opisane przez Ciebie kobiety? Po co? źródeł problemu należy szukać wewnątrz, w 99 przypadkach na 100.

Gość ojej ale problemy
oj tak tak trafilas i biedna rady sobie nie mozesz ze mna dac...TY kobieto masz jakies problemy ze soba.Albo olewaj te panny i badzcie szczesliwi albo przestac sie oszukiwac i wyzalac na kafe, ze maz to cudenko .Bo jak nie bedzie chcial, to zadna go nie bedzie adorowala.Naiwna jestes

Gość czym no czym
ciekawa jestem jak wy byscie sie czuly na jej miejscu,cwane takie jestescie...

Gość czym no czym
a tak wogole ,to co mozna sobie myslec,o takich kobietkach,ktore podrywaja zajetych facetow-w beton je!

Gość ojej ale problemy
Glupie kobietki jak TY upartuja problemy w niby to natretnych babach.A prawda jest taka , ze jedno zdanie Twojego meza typu ..."pani ewo nie podoba mi sie Pan zachowanie w stusuku do mnie"...(podobno jest szefem?) przyzniosloby rezultaty.A on widocznie lubi byc czarowany, Ciebie szlad trafia ale winne sa tylko kobiety.Idz sio natreciuchu, bo sama jestes bezczelna:P

Gość wkurzona na baby
Kyos tu jakby nie zrozumial o czym pisze. Nie pisze, ze mamy problem wewnatrz zwiazku, napisalam, ze odkad moj maz awansowal, to wiele kobiet bezczelnie go podrywa. I to raczej nie jest ani moja ani jego wina. Jego reakcje nie dzialaja, zreszta najczesciej sa to dwuznaczne zachowania, gesty, i latwo z nich wybrnac :"alez ja nie mailam tego na mysli". Ale tak, macie racje, to wszystko moja wina :O

Gość miałam tak samo po 2 latach
małżeństwa wzięłam sprawy w swoje ręce i mam spokój !!!!!!

Gość śnij dalej
:o

Gość czym no czym
takie baby sa okropne

Gość chora na zazdrość...

pare spotkań w cztery oczy ,wyrażenie DOBITNIE swojej opinii ... najbardziej namolne zniknęły z areny a z płotkami radzę sobie ...spoko..

Gość też myślę
że z tobą coś nie tak. Obsesja. Zawsze możesz zmienić faceta na brzydkiego i bezrobotnego.

nie jestem małolata i jesteśmy w małżeństwie 7lat i nie pozwolę nikomu naruszac zwiazku a mąż uważa to za przesade ale w pewnym momencie sam poprosił mnie o pomoc !

a te,które tu pisza to widze samotne panienki......

Gość wkurzona na baby
Nie uwazam sie za osobe chora na zazdrosc, ale jak widze co wyrabiaja niektore kobiety to taz sama nie moge uwierzyc, ze ktos moze miec taki tupet :O