Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradźcie mi coś

prooooooooooszę o radę

Polecane posty

Gość poradźcie mi coś

Mam do wyboru: - iść na staż na 2 miesiące do międzynarodowej firmy doradczej przygotowującej projekty dla biznesu oraz administracji publicznej. Dostanę koło 450zł/miesiąc - iść do "normalnej" pracy za 1400zł/miesiąc, na stanowisko wspomagające tj. obsługa korespondencji, telefony, czasem coś poważniejszego Skończyłam stosunki międzynarodowe, nie mam żadnego doświadczenia i wydaje mi się, że na stażu więcej się nauczę, no ale wiadomo - mało kasy. Mimo wszystko skłaniam się raczej ku stażowi. Co mi poradzicie?

ja bym wybrala staż. zwlaszcza jesli np. mieszkasz jeszcze z rodzicami i nie musisz sie martwic o dach nad glowa.

Myślę, że watro ść na staż, bo jest w Twoim kierunku wykształcenia i możesz się dużo nauczyć.Poza tym może jak się sprawdzisz to Cię przyjmą do pracy. A jakoś te 2 m-ce przeżyjesz za takie pieniądze:)

Gość tez bym wybrala staz
jak sie sprawdzisz to cie moga zatrzymac, a w kazdym razie bedziesz miala do CV,to dobra praktyka,

Gość poradźcie mi coś
Nie mieszkam z rodzicami, ale myślę, ze w takiej sytuacji rodzice zgodzą się nadal mnie utrzymywać :P

Gość poradźcie mi coś
Dzięki wszystkim za wypowiedzi :) Perła z lamusa - a kto to jest referencina?? :)

Gość referencina pochodzi
od "referent", cos malo domyslna jestes

Gość poradźcie mi coś
Może ktoś jeszcze się wypowie? :)

Gość ja bym wybrała prace
stażu masz tylko 2 miesiace a w pracy od początku będziesz pracowała na swoją osobę a na stażu napewno nie nauczysz sie więcej niz w pracy

Gość Ja też stawiam na pracę
Tam gdzie pracuję od dawna mamy stażystów. Staże nie polegają na nauce tych osób tylko na ich wykorzystywaniu w pracy. Sory ale taka prawda jest. Tak jak ktoś wyżej powiedział: w pracy więcej się nauczysz niż na stażu.

Gość prosty stol
wybierz staz nie ma sie nad czym zastanawiac

Gość mam juz dość
ja bym wybrala normalna prace bo kasa wieksza,ale jesli tobie jej nie brakuje to wybiez staz,tylko czy za 2 mc po stazu dostaniesz prace? a w tej moze dostaniesz umowe na stale?

Gość staż jest lepszym rozwiązaniem