Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zobaczcieKogoZnalazłam

MAGDUSIA!!!!!

Polecane posty

Gość podniesie ktosfajnie bylo

Witajcie moje kochane 🌼 Misiaczek dopiero przed chwilą wrócił do domu, a właściwie to został przyniesiony :-( Sąsiad mówił że mimo starań nie udało im sie anteny ustawić. Mówił też że próbowali łapać sygnał na pustych butelkach po Wyborowej. Dlatego wypili pięć :-( Przy szóstej dopiero pojęli że jednak nie złapią tego TVN na butelke :-( Mamcia znowu siedzi w łazience obrażona :-( I to wszystko spotyka mnie na kilka dni przed rozwiązaniem :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Nie jest dobrze moje kochane :-( Misiaczek sie przebudził i chciał siku. Mamcia go nie wpuściła do łazienki :-( Krzyczała tylko że jest pijakiem i darmozjadem :-( Misiaczek zrobił siku na halke Mamci i poszedł spać :-( Nie jest dobrze :-( Mamcia sie zdenerwuje jak wyjdzie z łazienki :-( Co robić? Jak sytuacje załagodzić? Poradźcie moje kochane :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

I jeszcze odpowiem na pytanie jednej z bywalczyń tego tematu ;-) Otóż nie byłam na żadnej rozmowie kwalifikacyjnej, gdyż takiej potrzeby nie miałam ;-) Nie po to wychodziłam za mąż żeby pracować ;-) Zyjemy jak zyjemy, ale na Misiaczka złego słowa nie dam powiedzieć pomimo jego niewątpliwych ułomności ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Magdusiu, o matko, a jak Misiaczek teraz do pracy pójdzie w takim stanie. No chyba, że Mamcia ma jakiś sposób żeby go otrzeźwić...:) Miłego dnia.

Gość ...a ja
Magdusia, Ty się wysypiaj dziecko kochane bo trudne chwile przed Tobą, a nie o trzeciej w internecie, o szóstej...

Gość xdfvdf
no nie mam pytan... ta osoba jest super. Rozbawiła mnie do łez. Mam Magdusiu pytanie. Czy twoj mąż jest uposledzony w lekkim stopniu? Jestem psychologiem dlatego pytam...

Gość detektywiczka
dewiantka i Magdusia to te same osoby. Pozatym nie znalazłam w wyszukiwarce ani jednego topiku dewiantki....

magdusiu widac maz lubi PISSING( sikanie ) moze dlatego sika na koszule mamci, próbowaliscie zabaw pissingu w łózku :)

drogie przyjacióleczki Magdusi:) my z Magdą tylko po bozemu i wyłącznie przy zgaszonym świetle:) a Magda musi mieć barchanową koszule nocną - tak jak Mamcia przykazała a co to jest ten...no piesing to my oboje nie wiemy, my porządni jestesmy. a to dla Was kochane dziewczynki 🌼 P.S. i nie odpowiadajcie pomarańczowemu Misiaczkowi Magdusi bo to tania podrópka:)

Gość ...a ja
Misiaczku Magdusi - jak po Bożemu, skoro dziecko w drodze a ślub był nie dawno? Jakby było po Bożemu to dopiero po ślubie!!!!!

Witajcie ponownie moje kochane 🌼 Nie wiem dlaczego ktoś udaje mojego Misiaczka pod czarnym pseudonimem? :-( Misiaczek właśnie sie obudził ,ubrał na głowe czerwoną czapke z tiulu i siedząc na krawędzi łóżka kiwie sie jakby miał chorobe sierocą, albo jakby modlił sie po żydowsku :-( Mamcia robi krokiety z nadzieniem ryżowym . W ciszy. :-( Nie odezwała sie od rana ani słowem :-( Zrobiła tylko cztery te krokiety, czyli pewnie Misiaczek nie dostanie :-( Dzwonił sąsiad i pytał o mojego męża, ale powiedziałam że pojechał do pracy zawieźć durszlak który pożyczył od kolegi na niedzielne cedzenie makaronu do rosołu :-( Już nie wiem jak to wszystko sie zakończy :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Magdusiu Bardzo mi przykro, ze masz takie kłopoty i to tak krótko przed terminem :o Moze powinnaś jednak zrobic Misiaczkowi zimny oklad na głowę? :o Przecież musi go boleć :o

Witaj przyjaciółko Dewiantko ;-) 🌼 Obawiam sie że to nie będzie możliwe :-( Misiaczek tym razem zamknął sie w łazience w proteście przeciwko pominięciu go w krokietowym obiedzie :-( Dlaczego moja przyjaciółeczko nie piszesz już do mnie na komunikatorze który nazywa sie Gadu Gadu? :-( Nie lubisz już ze mną rozmawiać? :-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Oooooooooooooooooo Magdusia sie odezwała !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! daj no mi swoj nr gg pogadamy sobie :P

Gość ale jest
Ej Magdusia, podobno jestes kilka dni przed terminem, tylko ze twoja "dzidzia" w stopce od pol roku jest w 23 tygodniu zycia........plodowego :o jak ty jestes tydzien przed porodem, to ja jestem twoj Misiaczek :P

Gość ale jest
hehe....... jakzes umiala ja zrobic to umiesz tez zmienic......ty czy kto tam ci stopke ustawil.........moze Mamcia? :P

Gość eee czegoś nie
Magdusia, masz w katalogu publicznym gg ksywkę "Nowy Moderator".Chyba Ci się nie udała prowokacja tym razem:) PomidoRek - ale pustak z ciebie. Nie widzisz, że kobieta/facet się zgrywa, wszystkich wprawia w dobry humor. Tylko ty jeden tego nie rozumiesz, niestety. Normalnie poziom dziecka z podstawówki...

Przepraszam :-( Pomyliłam numer :-( Nie chciałam tego numeru wpisywać :-010244766 to jest prawdziwy numer :-( Jeszcze raz przepraszam za pomyłke :-( I udało mi sie zmienić opis :-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość
Magdusiu witam Jak cie dawno nie widziałam :) Sciskam Cie mocno i pozdrawiam {czesc}znajoma 🖐️ acha

Gość hejkaaa
magduia....te dwa nr gg nie istnieja:(

Magdusia - stopka jest śliczna 🌻 czuję się podrowioną z internetów ;) Magdusia ,net-ar,znajoma(🖐️ dawno Cię \"nie widziałam\" ) to dla WAS 🌻😘❤️

czesc magdusia, jak minął dzien u mnie meczacy spałam krzywo i rano nie mogłam podniesc sie z wyra porazka, tak mnie szyja boli ze masakra chciałam kupic sobie dzis super rybaczki(spodnie), ale wiesz co chciałam najpierw zobaczyc jak w nich wygladam z tyłu i nie mogłam sie obrócic, bo tak mnie kark bolał.....ponadto wydałam dzis 200zł nie wiem sama na co. kupiłam maseczkę nawilzającą, złoty pasek, pieknie pachnace wiosenne perfumy, no i rybaczki ktore mi sie spodobały. pozdrawiam dotta a co z twoim nr gg ? jakis fałszywy podałas magdusiu!!!

a swoja droga czy to nie dziw ze magdusia podaje nr moderatorów? przeciez ona nawet nie wie ze tacy sa tez mam wątpliwosci ze jest ona jedną z goracych moderatorek ktorej sie nudzi zwyczajnie i postanowiła publikę zabawic, sojimi opowiesciami. magdusiu moja prośba wymyśl jeszcze kilka postaci w swym scenariszu bo nudno sie robi, ciagle mamcia i misiaczek w dodatku przez ciebie uwazany za nieco uposledzonego przydałby sie jakis kochanek tódzież kochanka mnie to obojetne ale zmien cos bo stracisz czytajacych twe recenzje z zycia

Gość ta wypowiedz jest nie lepsza..
najpierw opisuje swoj dzien.. a potem ta sama osoba najeżdża na madzie,.,.,., dziwne te forum sie robi... takie jakies rozdwojenie jazni ludzie tu maja... he he he ... pewnie zapominaja nickow zmienic.. ;p