Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wedding Planner

Poszukuję profesjonalistów

Polecane posty

Gość fotograf darek
katie85 - pieknie malujesz. Moze kiedys popracujemy razem? Bedzie mi bardzo miło:-) Mam wiele róznych sesji (w tym ślubnych) Pozdrawiam Cie serdecznie Darek ********************************************* http://www.darekstawski.com/

Gość wojtus00
Do: Wedding_Planner Zamieszczasz też portale lub fora związane ze ślubem i weselem? Jeśli tak to będzie mi miło gdyby adres www.wyjdzzamnie.pl znalazł się w Twojej bazie :)

Gość katie85
Hej Darku...dziękuję za aprobatę, miło, że podobają Ci się moje prace:))) Jak coś jestem otwarta na propozycję. pozdrawiam Kaśka

Oczywiście, zamieszczę linka na Twoją stronę :) Lubię współpracować z odpowiedzialnymi ludźmi. Niestety coraz ich mniej w tym biznesie ;)

Gość Studio Akryl
Dziękuję za informację :) Mail poszedł :) Pozdrawiam :)

Gość katie85
bardzo dziękuję za dodanie mojego linka....ale chcialam dodać, że jestem takim małym ( no może nie małym, bo 186cm. wzrostu), wyjątkiem....sUjka...przez "u" tzw.zwykłe:)))) pozdrawiam. Kasia Sujka

Gość Sukni pięknej chcę
Ja będę robiła sobie biżuterię ślubną i zamim powiem "to właśnie to", to pewnie "naprodukuję" dużo różnych kompletów. Jak porobię zdjęcia i umieszcze na stronce, to obiecuję dać linka :) Ale to za jakiś czas, bo jeszcze sukienka nie wybrana.

Gość fotonata
i ja wrzucę swoja stronkę www jestem fotografem!!! www.fotonata.com

Gość inka120
Proszę i ten: www.renesfoto.pl

inka120 - dziękuję :) Już od dawna mam w linkach galerię pani Natalii :) Robi jedne z najpiękniejszych zdjęć ślubnych, jakie widziałam :)

Gość anetka1838@wp.pl
Chcesz aby Twój ślub był wyjątkowy, a nie masz pomysłu bądz czasu? Zostaw to doświadczonej wedding planerce:) Pomogę Ci we wszytskim, -zoragnizuje całą ceremonie, ślub oraz orkiestę, fotografa, kamerzystę, samochód, pierwszy taniec, pomogę dobrać stroje ślubne... i wszytsko co tylko sobie wymarzysz... wiecej informacji chętnie udziele pod adresem anetka1838@wp.pl

Gość anetka1838@wp.pl
Chcesz aby Twój ślub był wyjątkowy, a nie masz pomysłu bądz czasu? Zostaw to doświadczonej wedding planerce:) Pomogę Ci we wszytskim, -zoragnizuje całą ceremonie, ślub oraz orkiestę, fotografa, kamerzystę, samochód, pierwszy taniec, pomogę dobrać stroje ślubne... i wszytsko co tylko sobie wymarzysz... wiecej informacji chętnie udziele telefonicznie pod numerem 609304295

Gość Moralistator
I myślisz że się dorobisz na tym?

Gość anetka1838@wp.pl
skąd tyle złości?

Gość kasiaosowskaphotography
drogie Panie, zapraszam do swojej galerii zdjęc. Na co dzień jestem fotografem polskiej kadry narodowej w lataniu, zdjęcia ślubne robię już kilka lat. Jesli poszukujecie rzetelnego i doświadczonego fotografa z profesjonalnym sprzętem, który lubi swoją pracę i nie robi tego bo musi, to zapraszam do odwiedzenia mojej strony www.kasiaosowskaphotography.pl