Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 własnie to prawda i miec silna wole!!!!!!!!!!!!!!:( postaram sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cytryna z Peru 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Chora jestem. :( Ale nawet nie mam ochoty jeść. :P Buziaczki dla was :*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 fajnie masz ze ni echce ci sie jesc tez bym tak chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 a czym najlepiej zapełaniac zoładek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweetevil Napisano Kwiecień 20, 2007 ja od obiadku czyli od 14 cwiczylam na twisterze i jadlam owoce ie tez mi sie nie chce jesc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 ::::::( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AniołekUK 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Cytryna z Peru no to trzymaj się cieplutko i może jakaś herbatka malinowa z cytrynką i do łóżeczka. Mam nadzieję, że lepiej się poczujesz - ja właśnie zmykam z lubym do znajomych pa dziewczynki trzymajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropelka*ROSY 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 aniolku a czym sie rozni ta parowa od tej co ja napisalam??i jakie sa odczucia?a po niej czujesz sie ok??Podobno ta infra podnosi troszke coisnienie wiec moze nie umre tam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 macie cos na zapełnienie zołądka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 odpisze ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweetevil Napisano Kwiecień 20, 2007 na zapelnienie zoladka? napij sie wody niegazowanej i nie mysl o jedzeniu jezeli chcesz schudnac:) najlepiej sie czyms zajmij aby zapomniec...albo zjedz jakis owoc...chociaz juz pozna godzina na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 na zapelnienie zoladka o tej porze to tylko woda mineralna pozostaje albo sen ;) a tak serio to zjedz owoc albo jogurt i bedzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kropelka*ROSY 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 siemie lniane, otreby z kefirem, blonnik polecam:)albo gazowana wode zcytrynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 woda wygrywa he he - ale doradzilysmu dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 ale mi chodzi nie teraz tylko w ciagy dnia jak zapełnic zeby duzo nie jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 wode pije prwaie 5 l dziennie czy mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sweetevil Napisano Kwiecień 20, 2007 aby nie jesc duzo w ciagu dnia? jak juz duzo zjadlas a i tak jestes glodna to pij wode niegazowana albo zielona lub czerwona herbate- pomoze:) 3maj sie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia _20 Napisano Kwiecień 20, 2007 dzieki miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Kurcze, ale się wątek rozrósł przez 1 dzień :) Ja niestety nie mogłam wcześniej wejść... Przyszłam na spowiedź żywieniową :D Śniadanie: 2 kromeczki Wasy z szynką i papryką, troche sera pleśniowego light Przekąska: sok pomidorowy Obiad: duża porcja ryby po grecku (jeśli ktoś nie wie to chuda ryba w gotowanych warzywach) i wafel ryżowy kolacji brak... i co powiecie ;) ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 zeby nie odczuwac glodu nalezy jesc w ciagu dnia kilka mniejszych posilkow co kilka godzin, zeby nie dopuscic do napadow glodu :) a jesli juz takowy cie dopadnie to dobrze zebys miala pod reka jogut, ogorka zielonego, jakis owoc (grapefruit, ananas) lub goracy kubek - ten ostatni staraj sie jesc rzadko, bo to sama chemia ale lepiej wypic kubek niz rzucic sie na jedzenie ! no i niesmiertelna mineralna lub jakas herbatka (zielona, czerona, detox) mam nadzieje, ze pomoglam - bo innych metod nie znam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
With Love 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ratana - malutko tego ! a rybke po grecku to bym wciagnela he he :) w sumie brdzo lubie rybki ale nie zabardzo umie je przyrzadzac rybka w jarzynach, w ziolach, z panierka i to tyle chyba.... moze macie jakies sprawdzone (takie ktore wy robicie) przepisy na ryby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 With Love nie tak malutko, porcja ryby była serio duża i to jeszcze z dokłądką ;) A jaki jest najlepszy owoc na przekąskę? Żeby nie zaburzyć jakoś ilości węglowodanów, bo ja \"wychodzę\" z kopenhaskiej i nie chcę sobie ściągnąć na głowę pana zwanego JOJO :/ I pytanko: znacie jakiś fajny i niskokaloryczny sposob na przyżądzenie kotletów sojowych? Bo kupiłam sobie, a na opakowaniu pisze żeby obtoczyc w jajku, mące, bułce i smażyć na głębokim oleju :/ :| bleeeee ile tłuszczuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XGirl 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 :) Mój skarb właśnie pojechał do domku, a ja wzięłam prysznic, nabalsamowałam ciałko i mam chwilkę, zeby coś skrobnąc;) Z dietką wszystko ok:) Ale dziś nie ćwiczyłam i raczej w sb i nd też sie na to nie zamierza, bo na uczelnie jade na cały dzionek:O No ale dziś zamiast ćwiczeń odbyłam 1,5 godzinny spacerek z moim skarbem;) Więc nie jest tak źle;) Wchodzę na wagę w Poniedziałek, ciekawe co pokaze?! 30 kwietnia jade z moim menem do zakopca na tydzien, mam nadzieję, ze nie dam sie pokusą i napewno bedziemy duzo spacerowac:) Wkońcu musze zobaczyć Morskie Oko, a pozatym od pensjonatu do centrum mamy 4 km:D wiec w te i we wte jest jakieś 8 :) Także spali sie conieco:) No a jutro oprócz uczelni urwe sie z dwóch wykładów i idę na zakupy:) Mam nadzieję, ze kupie cos fajnego:) Pozdrawiam i życzę słodkich snów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cytryna z Peru 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Dobranoc dziewczyny :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cytryna z Peru 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Jutro rano się zważe, jestem ciekawa, czy coś zrzuciłam ;]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Ratana -----> kotlety sojaow mozesz usmażyc tez bez panierki, ale to już niestety nie to samo. ja bardzo lubie kotlety sojowe i jakoś daje rade zjeść je w tej postaci, ale mój Luby juz nie bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olensja 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 HEj, też chciałabym zrzucić jakies 5 kg, przyjmiecie mnie do siebie??:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pysia_misia 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 XGirl- ja jutro tez cały dzień w szkole :( biore ze sobą 4 jabłka i kanapke wg przepisu Aniołka + woda (oczywiscie wczesniej zjem sniadanie, chyba kefir) powodzenia na zakupach :) Cytrynko----> wracaj szybko do zdrowia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ratana 0 Napisano Kwiecień 20, 2007 Olensja hehe zapraszamy :) Pysia misia a co sądzisz o tym, żeby tylko je namoczyć w jajku i usmażyć na oliwie z oliwek? :> i pytanie: czy na przekąskę lepiej zjeść grejpfruta czy pomarańcze? a może jakiś inny owoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach