Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chapstick

Jak wyszczuplić nogi i pozbyć się cellulitu? Prosze!!

Polecane posty

Gość Chapstick

Otstanio stało sie to moją zmorą, moje nogi wyglądają okropnie, chyba nawet w 40stopniowym upale nie ściągnęłabym dlugich spodni:( Mam na udach straszny cellulit, który wziąl ni stąd ni zowąd. Jakie ćwiczenia? Pomóźcie

Gość niniczka
hej ja mam podobny oroblem mam straszne rozstepy zaczełam uzywac kremów itd i nidc dalejto samo:(((( niewiem co robiic

Gość maria joooojo
wiez co cellulit z tego co słyszałam to bieze sie z braku ruchu z duzej ilosci słodyczy i z nadwagi dlatego ja mam taki duzy:((

Gość bede szczera...222222
tylko rower....wiem bo codziennie jezdze po 40-60 km,mialam kiedys nogi w fatalnym stanie,a teraz...nosze tylko mini!!!!

Gość aqsw
stacjonarny czy zwykle??

Gość chapstick
no własnie, kompletnie brakuje mi ruchu. Ciągle tylko siedze i się ucze, cóż zrobić. Dlatego chce zacząć ćwiczyć, o rowerku już myślalam, ale co jescze? A czy leżenie na boku i unoszenie nogi w dół górę pomaga?

Gość bede szczera...222222
oczywiscie ze zwykly,stacjonarny tez dobry ale to nie to samo..ja kupilam sobie radyjko na rower i w weekend zrobilam 140 km...nawet nie wiem jak to zrobilam ale czuje sie super...nie ma nic lepszego...

Gość Kama25
Na cellulit najlepiej dużo ruchu ,picie dużej ilości wody.masaż.Dobry jest też piling kawowy(fusy z kawy mieszasz z niewielką ilością żelu pod prysznic)