Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna32

30 które jak ja lubią młodszych i sprawniejszych?

Polecane posty

Gość Katarzyna32

Wasza oddana Kasia

miło czytać jak kobiety wolą starszych od siebie. Szczególnie miło to czytać facetowi, którego większość rówieśniczek już powychodziała za mąż i wolne zostały głównie młodsze :-)

Gość swawolna jolka
ja tez, choc juz dawno skonczylam 30l:D

No ja też wolę z młodszą bo starsza ma już nie takie zderzaki jak trzeba, wydech już jakiś niedynamiczny, mnóstwo szpachli a czasami nawet i bita :P

Gość helo reno
zdecydowanie mloszych, wysportowanych i z duzym

Gość stic a ty oczywiście
po generalce :) to przykre, że w kobiecie widzicie tylko jej ciało serce was nie interesuje niby wiadomo...... a jednak smutne to

Gość felek od butelek
mlode tez stuningowane...brwi wygryzione, wlosy zafarbowane, tynk, paznokcie sztuczne i takie...bezwlose cialo

dla uśmiechu..: Pewne amerykańskie małżeństwo, w którym mężczyzna nie mógł niestety mieć dzieci, postanowiło skorzystać z usług tzw. zastępczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbędnych ustaleń i formalności małżonek wyszedł na golfa, zostawiając żonę w oczekiwaniu na przybycie \"specjalisty\". Przypadek sprawił, że w tym samym dniu w miasteczku zjawił się objazdowy fotograf, specjalizujący się w zdjęciach dzieci. Zadzwonił do drzwi w nadziei na zarobek. - Dzień dobry, madame, ja jestem... - Ależ wiem, oczekiwałam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do środka. - Ooo, doprawdy? - zdziwił się fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuje się w dzieciach... - Wspaniale, właśnie o to chodziło mężowi i mnie. - mówi kobieta i po chwili pyta spłoniona z emocji: - To gdzie zaczniemy? - No cóż - odpowiada fotograf - myślę, że może pani zdać się zupełnie na mnie. Mam duże doświadczenie. Z reguły zaczynam w kąpieli, tak ze dwa - trzy razy, później zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnością parę w łóżku. Nieraz doskonale efekty osiąga się na dywanie w salonie... Naprawdę można się wyluzować... - \"dywan w salonie...\" - Myśli kobieta. - \"Nic dziwnego, że mnie i Harry\'emu nic nie wychodziło...\" - Droga pani, nie mogę gwarantować, że każde będzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jeżeli wypróbuje się kilkanaście pozycji, jeżeli strzelę z sześciu - siedmiu różnych katów, wówczas jestem pewien, że będzie pani zadowolona z rezultatu... Kobieta z wrażenia zaczęła wachlować się gazetą, a facet nawija dalej: - Musi się pani również liczyć z tym, że w tym zawodzie, podczas roboty, człowiek cały czas jest w ruchu. Kręcę się tu i tam, wchodzę i wychodzę nieraz kilkanaście razy w ciągu minuty, ale proszę mi wierzyć, że rezultaty mojej pracy rzadko zawodzą oczekiwania... Kobieta usiadła przy otwartym oknie, spocona z wrażenia... - Ha! A żeby pani widziała, jak wspaniale wyszły mi pewne bliźniaki! Zwłaszcza biorąc pod uwagę trudności, jakie ich matka robiła mi przy współpracy... - Taka była trudna? - spytała mdlejącym głosem kobieta. - Straszliwie... Żeby uczciwie zrobić robotę, musieliśmy pójść do parku. Ale był cyrk! Ludzie tłoczyli się dookoła ze wszystkich stron, żeby zobaczyć mnie w akcji... TRZY GODZINY! Proszę sobie tylko wyobrazić: TRZY GODZINY ciężkiej fizycznej pracy! Matka cały czas się darła i jęczała tak głośno, że z trudem mogłem się skoncentrować. W końcu musiałem się spieszyć, bo zaczynało się robić ciemno. Ale naprawdę się wkurzyłem, kiedy wiewiórki zaczęły mi obgryzać sprzęt... - Sprzęt... - głos kobiety był ledwo słyszalny. - Chce pan powiedzieć, że wiewiórki naprawdę obgryzły panu... khem.. sprzęt..? - Hehehe, a skądże, połamałyby sobie zęby, twardy jest jak hartowana stal... No cóż, jestem gotów, rozstawie tylko statyw i możemy się zabierać do roboty. - STATYW ? - No a jakże, muszę na czymś oprzeć tę armatę, za ciężka jest, żeby ją stale nosić... Proszę pani! Proszę pani!!! Jasna cholera, ZEMDLALA!!!!

Oj moje drogie Panie - to taka zgryźliwość - za Wenwortha. Tynku na samochodzie nie widziałem ale nigdy nic nie wiadomo ;) Ja jestem jak Chev Camaro. Zawsze we mnie drzemie siła choć trzeba ją odkryć i wiedzieć jak ją ujarzmić - na razie więcej z tym problemów niż korzyści ale cóż. Udało mi się stanąć dwa razy w kolejce u Pana Boga po ducha mocy i teraz się męczę na tym siemskim padole :classic_cool:

Oj Stic.. zmien przykład.. Camaro mają to do siebie że wadliwe jest rozrucznik.. a to nie sadze po Tobię! Pozdro. Ren.

Gość mlodszy=sprawniejszyPP
no wiadomo ze mlodszy = sprawniejszy:) hehe moje panie a co pow. na faceta np. 10 lat mlodszego od siebie? co wy na to? ja akurat mam 20 wiec :) hehe:P buziaczki wszystkim pania:)

Gość zonaty27
moze jest jakas kobitka majaca ochote na 26l odp PAK-REM@o2.pl

Gość lechu8888
jesli jakas starsz pani jest chętna to ja czekam na odpowiedz

Gość do mlodszego sprawniejszego
mlodszy=sprawniejszyPP >> to wlasnie jestes w takim wieku, ze dopiero ledwie wiesz gdzie dziurka jest a jak zadowolic kobiete to moze bedziesz wiedzial za jakies conajmniej 5 lat (przy zalozeniu, ze bedziesz bzykal a nie walil gruche)

Gość do mlodszego sprawniejszego
a na razie bzykaj 17 nastki i sie ucz dziecino