Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trynidad i tobago

Krytyczne okresy w zyciu męzczyzny.

Polecane posty

Gość SevennnnnS
A w jaki sposob pokazuje Ci brak pewnosci? Ze pisze co mysle? Pytasz w skad masz wiedziec, przeciez sama napsialas ze doskonale wiesz jaki facet jest w jakim wieku, nawet post wyzej juz jestes PEWNA ze za 6,7 miesiecy bedzie zle, wszystko wiesz, doslownie WSZYSTKO (tylko zle) a nie mozesz powiedziec po moim zachowaniu ile mam lat? W sumie powiedzialas ale zle o (podpowiem) co najmniej 10 Cukiereczku :*

Gość no co o rany..............
S......ona chce Cię tylko rozłościć.......gdybyś brał to, co mówi z dystansem.......to Twoja pewność.............. Słodziutka....wiele lat nauki jeszcze przed tobą:D

Gość trynidad i tobago
sevenn, sloneczko drogie, znalazłem sobie kobiete silniejze od ciebie i udajesz zucha.. Ale kiedyś zapragniesz zostac macho, wtedy wspolczuje twojej kobietce bo sie naje wstydu..

Gość brak poczucia....
humoru,ot co panowie,wiecej dystansu do siebie,to nie poradnia psychologiczna

Gość no co o rany..............
a kto mówi, że brak ja już dawno z krzesła spadłem

Gość brak poczucia....
i o to chodzi ,wiec sie nie oburzajcie chlopaki

Gość SevennnnnS
Nawet Twoje proby pojechania mi po psychice ci nie wyjda a dlaczego? Bo jestem spokojny :) Zeby naprostowac to co sklamalas teraz na temat bycia macho to po pierwsze moja kobieta mna nie rzadzi ani ja nią, traktujemy nasz zwiazek tak by i ja i ona byla zadowolona, jestesmy szczerzy, jesli chodzi o bycie macho to nie wiem do czego to czy do ogolnego pokazania sie? Ani nie jest wieksza ode mnie ani nic z tych rzeczy, bardzo lubi jak ja decyduje o niektorych rzeczach bo jest niezdecydowana, jesli chodzi o seks (bo moze i tego sie czepisz) to musze przyznac ze tu wystepuje moja dominacja i jej uleglosc ;) Nikogo nie udaje znawczynio, nie musisz nikomu wspolczuc, jednak patrzac na twoj bagaz doswiadczen to chyba tobie powinno sie przydac wspolczucie. Nie kazdy ma pecha jak ty Ja biore wszystko z dystansem a zwlaszcza to co pisza ludzie na forum :) uwierz bawi mnie wiele tutaj (:

Gość trynidad i tobago
to czemu sie do mnie sevenn nie usmiechniesz...? czy ja sie ciebie czepiam personalnie??? Dominujesz..? Może ona chce byś tak myślał....? Naprawdę, kochany, wiecej realizmu.. Zbyt pokorny jesteś... jak na razie...

Gość brak poczucia....
trynidad ,dalej ,interesuja mnie te dalsze przedzialy

trynidad, kazdy facet jest w pewnym wzgledzie chlopcem, niezaleznie, czy ma 19 czy 49 lat. A ci co lubia piwo z kolegami, beda je lubic przez cale zycie, a nie tylko w wieku 28-30 :/ marna ta twoja teoria.

Gość trynidad i tobago
o nie! facet w wieku lat 40 jest starcem... Nigdy juz w zyciu nie bedzie tak stary i tak sterany jak własnie wtedy ( psychicznie oczywiscie...:)

Gość PAK0SIA a nie PAKOSIA
Hmm usmiechne? Daj mi powod do tego, rownie dobrze moge napisac czemu ty mnie nie przeprosisz za wiele klamstw ktore wypisujesz na temat plci ktorej ja jestem przedstawicielem i rowniez na moj temat, piszesz niestworzone historie i trzymasz sie ich, ktos tam napisal wiecej podejscia z dystansem i humoru, Trynidad wiecej optymizmu nie kazdy ma takie podejscie jak ty a tym bardziej nie twierdzi ze takie jest sluszne Uwierz moja nie chce zebym tak myslal, po prostu bardzo ją podnieca bycie mi uległa jesli chodzi o sex. W zyciu nie ma nic podobnego do uleglosci. Piszesz wiecej realizmu? To jak smiesz oceniac wszystkich facetow i pisac o nich co bedzie nawet nie majac pojecia na temat ich charakteru? Gdzie tutaj jest ten realizm ? Jesli to mial byc zart to nie udalo Ci sie.

Gość trynidad i tobago
sevenn . moze trzymaj sie jednego nicka...? :) mam wrazenie ze to nie mnie chcesz przekonac tylko siebie samego...

Gość SevennnnnS
Wybacz nick z innego topicu.

Gość SevennnnnS
Blaaaaah zle wrazenie. Chce przekonac twoje bez sensowne podejscie do facetow, w tym do mnie, u mnie jest wszystko ok ja nie narzekam na zycie i kobiety jak Ty na facetow :) Z kolei ja mam wrazenie ze umiesz tylko odpowiadac na najlatwiejsze pytanie z 5 innych lub czasem sama sobie zadajesz jakies. Nick inny ze wzgledu na normalne pytanie autorki innego topicu ktora pojechali podszywacze, nie mam swojego nicku nie jestem tu dlugo, moze z 3 miesiace z co 3 dniowym godzinnym wstapieniem.

Gość brak poczucia....
trynidad jestem spiaca a chce wiedziec ,blagam,pana S i tak nie ulagodzisz

Gość SevennnnnS
:* masz buziaka na dobranoc w czolko zebym nie wyszedl na myslacego tylko fiutem (:

Gość brak poczucia....
no i usne nieswiadoma,jakie to przykre

Gość kivi
zgadzam sie w 100% z okresem 28-30 lat, ale tylko jesli chodzi o 'motanie sie', nieumiejetnosc podejmowania decyzji, zagubienie sie, i niewiedzenie ;), czego tak naprawde sie chce..... pozdro

Gość trynidad i tobago
Mysle ze jak byscie sie tak naprawde przyjrzeli facetom to by sie większosc ze mną jednak zgodziła...