Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipera FOR YOU

!!CZY KTORAS Z WAS UZYWALA NOWEGO KREMU DERMIKI??????!!

Polecane posty

Gość dhfhffhfhd
uparly sie dziewczyny i tyle!!! ale ja postaram sie pojsc do sklepu i obadac to cudo i postaram sie dam znac. Na wizazu chetniej by ktos podal tu jak widac na zlosc ktos robi... typowe!!!!

Gość dzieki ci dobra istoto
:-)

Gość fan blondiii
eh eh

Gość lena-magdalena23

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Dermika ma bardzo dobre kosmetyki, uzywam badz uzywałam: Spa noblesse zel pod oczy, jest dobry. Smietanki i toniki Meritum, b. dobre, nie uczulają! Krem na noc i na dzien peptidi IQ. Z próbek: specialite maska na noc, i zamierzam kupic jako produkt pełno wymiarowy. Dodam że kosmetyków nie uzywa się adekwatnie do wieku, ale adekwatnie do stanu cery!

Gość chcemy skaduuuuuuuuuuu
skladu SKLADU sKlAdU yeah :classic_cool:

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Co do tego nowego kremu Dermiki..... to jest wąłsnie kosmetyk 21 wieku, czyli taki który nie leczy a zapobiega i nie nalezy czekać az sie zmarszczki pojawią, tylko zapobiegać im jescze na długo przed tym jak wystapią...........kiedyś nauka doprowadzi do tego że pierwsze pojawią się dopiero po 50, czy 60, a własnie ten krem Dermiki jest tego poczatkiem, chyba że wszysto to o czym informuje producent to pic na wode i totalna lipa......tylko po to by ktoś wydał 200 zł.......... Kupie go, ale teraz mam już ustalony program pielegnacyjny i ten krem mi niezbyt by pasował. Ale kupie, kupie.....:)

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Idz do sklepu i sprawdz skłąd na opakowaniu....... 50,60 -tym roku zycia miałam na mysli w poscie wyżej.

nie moge isc do sklepu i sprawdzic bo mieszkam w Niemczech i chcialam zamowic przez internet ale sklepy internetowa podaja wykaz skladnikow aktywnych a nie sklad INCI a ja jestem alergikiem i co chwile wyrzucam pieniadze w bloto przez takie firmy, ktore nie podaja na swoich stronach pelnego skladu kosmetykow :-O a dziewczyny tutaj sie uparly, ze nie podadza bo ktos osmielil sie powiedziec, ze nie lubi Dermiki :-O

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Jak kupie to napisze skład o ile jest na opakowaniu.....a chyba byc powinen, ale nie wiem kiedy kupię. Widze ze sa na allegro za 160? Myslicie że to są orginalne ?????

Dzieki za dobre serce i checi :-) co do allegro - juz kilka razy kupilam kosmetyki w "dobrej cenie" i potem mialam jakies podejrzenia :-O wiec po prostu kupie w jakiejs drogerii internetowej, zeby miec pewnosc :-) na opakowaniu sklad jest na 100 % bo producenci maja obowiazek go umieszczac, ciekawi mnie tez czy nie wydajemy 200 zl na tanie zapychacze typu parafina zapakowane w drogi i sliczny sloiczek :-O chociaz taki kosmetyk, jako placebo, pewnie tez zadziala przez podswiadomosc :-P

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Czy Ty się znasz na składach????? Bo ja nie mam zielonego pojęcia. Jakbym napisała sklad innego kremu dermiki, to umiałabys cos powiedziec o nim ?? ja mam wrazenie że może producenci nie piszą wszystkiego......ale skoro mają obowiązek, to moze się mylę.

wielkim znawca nie jestem ale mniej wiecej sie znam, poza tym na forum jest kilka madrych babek, ktore zawsze pomoga ocenic sklad kremu - jak nie jest sie pewnym :-) ja zaczelam czytac i uczyc sie jak po drogim kremie znanej firmy dostalam koszmarnej alergii, ktora musial leczyc dermatolog :-O kilka dziewczyn czeka na tym topiku az pojawi sie sklad tego kremu i mysle, ze wlasnie wtedy dowiemy sie czy jest tylko ladnie opisany, czy naprawde jest wartosciowym kremem

Gość malgosiakkkkkkkkk2
A co sądzisz o tym kremie? Dermika zel spa pod oczy....... skład: AQUA, GLYCERYL POLYMMETHACRYLATE, PROPYLENE GLYVOL, PELVETIA CANALICULATA, ALOE BARBADENSIS, YEAST EXTRACT, CREATONIA SILIQUA, PUNICAGRANATUM, GLYCERIN, CARBOMER, METHYLPARABEN, TRIETHANOLAMINE, DIAZOLIDINYL, UREA. dla mnie ten krem jest dobry, a co Wy na jego skład? mi się wydaje że nie jest to jakaś sama gliceryna...............

pobaw sie troszke i poszukaj na tej stronie - musze wyskoczyc na zakupy, ale na peirwszy rzut oka -krem ok bo glyceryl polymethacrylate jest nieszkodliwy (unikac trzeba parafinum liquidum w tym miejscu) a gliceryna w skaldzie dosc daleko - czyli nie jest jje duza (stezenie do 5% jest w porzadku, potem odwadnia skore bo jest higroskopijna), ze srodkow konserwujacych widze methylparaben a wszystkie parabeny sa troche szkodliwe, dobra lece posuzkaj reszty na tej stronie http://www.luskiewnik.gower.pl/informacje_maj.html

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Dzięki, ale tez tak myślałam że krem nie jest najgorszy. Widze w nim aloes i inne wyciagi.......więc nie jest czysta parafiną. A wiadomo że konserwanty itp, zawsze są i tego akurat dziś nie da sie uniknać. DZIEKI :*

Gość qyiopyt
ludzie jestescie robnieci:))))nie ma cie co robic..jakby byl szkodliwy to by go nie sprzedawali, bo potem firma by z sadow nie wyszla!!!!!!!

Gość malgosiakkkkkkkkk2
Chodzi bardziej o to czy to faktycznie mozliwe że ejst lub bedzie skuteczny.......

Gość mam pomysł
Dziewczyny, jeżeli zależy Wam na analizie, to proponuję tutaj http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186896 Trolle, którym się wydaje, że wszyscy są "robnieci" są blokowane. W Niemczech można chyba kupić serię Prevage Skin Care E. Arden z tym samym składnikiem co u Dermiki.

Gość malgosiakkkkkkkkk2
mam pomysł, czy masz na mysli ten krem dermiki? Individuelle?ta esencję??

Gość baska 34
he

Gość queen_beauty
:)

Gość pabola
a ja tak napradew nigdy nie patrzylam na sklady w produktach..nie wiem czy to wszystko jest prawda ...

Gość onnaaaa34
ja to juz zglupialam;/

Gość eleonora23

Gość eleonora23

Gość wanda w 1miesiacu
co ze skladem?

Gość qyiopyt
up

Gość qyiopyt
ja mam ale nie podziele sie;)

Gość eleonora5444
;00