Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipera FOR YOU

!!CZY KTORAS Z WAS UZYWALA NOWEGO KREMU DERMIKI??????!!

Polecane posty

Gość xena89
kupie mamie;)

Gość tycz ka
ja używam krem z Dermiki wspaniały pod oczy ,,Specialite,, wspaniałyyy!!! jestem po 30 stce a kremik super.. Jest też z tej serii krem do cery tłustej mieszanej tez wypróbowałam świetny!! POLecam,,..

Gość ulaaaaaa
wogole dermika ma super kremy!!!!!!!!

Gość cicha nowa mala lusia
mam matujacy i jest super!

Gość carina78
ogolnie dermika jest ok!

Gość anna456
Ja używam kremu dermika i najbardziej go lubie, jest cudowny. zawsze mialam tendencje do wysuszania skory a odkad go stosuje juz nie mam takiego problemu.

Gość venus za morza
;]ja tez jestem za dermika;]

Gość eeeeeeeeeeeetam
mam ten krem jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!

Gość fuflowaa
ja tez:]

Gość talemena29
ja mam nowy remodelist i sie sprawdza!

Gość danka moja droga
a ktory???

Gość roberta 57
Remodelist Przeciwzmarszczkowy krem 4D pod oczy i na powieki z biowektorami i witaminą PP! jest dobry:)

Gość kaktusek 222222
upup

Gość ona2345gg
Jak za 250 zł to nie opłaca się. Efekt w pierwszych dwóch tygodniach to była rewelacja, skóra dziecka! Jednak kremu nie mozna stosować samego. Jest za słaby, nie nawilża, po dwóch tygodniach moja cera wróciła do poprzedniego stanu i krem stał się jej obojetny. Dla mnie to żaden hit.

Gość Pani P
Ja zaczęłam używać kremu z dermiki lipidea pod oczy, gdyż moja skóra wokół oczu jest przemęczona i strasznie sucha, już po 3 dniach widzę efekty. Poleciła mi go kosmetyczka, używam go wieczorami i budząc się rano skóra nadal jest nawilżona. Warto dać za niego 40 zł, jest go nie wiele, ale naprawdę warto zainwestować!!!!!!!! Efekt gwarantowany!!!

Gość TIMELESS - STYLE
Dziewczyny, czy ktoras z Was uzywala kremu Dermika Gold dla cery 35+ ? Jesli tak, to co o nim myslicie?

Gość gość
Ja też lubię kosmetyki Dermika. To prawda, że sa nieco drogie, ale warto. Dobrych kosmetyków nie wolno sobie odmawiać :) można odmówić sobie coś innego w to miejsce. Ale o twarz trzeba dbać, bo to potem procentuje. A pewnych rzeczy tzn zaznaczonego zmarszczkami wieku nie da się łatwo cofnąć. Lepiej profilaktycznie o to dbać systematycznie podajac skórze dobre składniki odżywcze w porządnych kremach niż potem naciągać skóre za uszami :)

Gość ulka01
Kosmetyki Dermika to moja ulubiona marka, a seria Mesotherapist jest serią fantastyczna. W składzie ma kwas hialuronowy, ktory jest niewątpliwie najskuteczniejszym składnikiem na zatrzymywanie procesów starzenia, drugi głowny składnik to czarna orchidea... ktora potrafi z cerą zdziała cuda. Mam z tej serii regenerujący olejek naprawczy. olejek pachnie orzechami makadamia, mam też korektor wieku, ktory faktycznie w korygowaniu wieku nie ma sobie równych. Kupuj te kremy, nie pozalujesz.