Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwietniulka

SKARBNICA mp3 na pierwszy taniec

Polecane posty

tu mozemy sie wymieniac mp3kami na pierwszy taniec. macie cos dziewczyny co mogłybyscie mi na poczte przesłac? np walc z nocy i dni, albo ze shreka? pięknie prosze:D magda_and@wp.pl

ja chyba farba \"chcę tu zostać\" bardzo ładne słowa - troche przypomina mi ballade disco polo ale i tak coś ma w sobie :)) a na początku myślałam o \"wielka miłość\" krajewskiego, ale ona jest taka mulasta i smutna i przecież na filmie leci jak zabijają tego cygana... wiec nie wiem czy na pierwszy taniec się nadaje..

bardzo bym prosiła, tez np z nocy i dni =walc jest piekny:) chciałabym zebrac kilka piosenek by wybrac najpiękniejsza:D

ok mogę ci przesłać przesłać, ale jest taki wybór utworów do walca np: WALC ANGIELSKI - BOGUSŁAW MEC - Jej portret - CELINE DION - Only one road - CHRIS DE BURGH - Lady in red - CHUCK BERRY - Wonderful World - CLEO LAINE - He Was Beautiful - CURTIS STIGERS - I Wonder Why - DANA GLOVER - It is you - DIANA ROSS - What the world needs now - EDYTA GÓRNIAK - Dumka na dwa serca - ELVIS - Are You Lonesome - ELVIS - The Fair Is Moving On - ELVIS - Unchained Melody - EROS RAMAZZOTTI - Piu\' che Puoi - GEORGE MICHEL - One More Try - GRZEGORZ TOMCZYK - Niebieska piosenka - HAROLD MELVIN - If You Don’t Know Me By Now - MUSICA POESIA - Adagio - MUSICA POESIA - Didication - MUSICA POESIA - Evensong - MUSICA POESIA - Spring - MUSICA POESIA - Vocalise - NAT KING COLE - Around the world - NAT KING COLE - Fascination - NATALIA KUKULSKA - Zakochani - NORAH JONES - Come Away With Me - LEONARD COHEN - Take this walz - ROD STEWART - When I need you - SHIRLEY BASSEY - Jessie - THE COMMODORES - Three Times A Lady - WHITNEY HOUSTON - You Light Up My Life - ZBIGNIEW WODECKI - Oczarowanie WALC WIEDEŃSKI - ANNA JANTAR - Przetańczyć z tobą całą noc - BRIAN ADAMS - Have you ever loved a woman - ELVIS - Can\'T Help Falling In L. - ELVIS - Wonderful World - LOONA - Hijo de la luna - MUSICA POESIA - A Grand Bal - MUSICA POESIA - Ormaggio - MUSICA POESIA - Magic Waltz - MUSICA POESIA - Serenade - MUZYKA Z FILMU “DUCH” - Unchained Melody - NATALIA KUKULSKA - Zakochani - STING - Until - THE CORRS - Runaway - WALC Z FILMU \"NOCE I DNIE\" - Od nocy do nocy - WHITNEY HOUSTON - I Have Nothing

tak, dziekuje, odpisałam na maila, bardzo chciałabym też walca ze Shreka, moze któraś z Was ma w swojej kolekcji mp3? :D

Jak bedziecie miały jeszcze jakieś prośby o przesłnie utworów piszcie, prześlę wam jak tylko bedę to posiadała. Pozdrawiam

Huczne, czy mogłabyś mi podesłać też obie wresje walca z nocy i dni, które posiadasz? Dzięki wielkie adres: matko_tuska@wp.pl

jest taka piękna piosenka z filmu Moulin Rouge, co śpiewa ją nicole kidman i evan mcgregor... qrcze.. taka ballada, bardzo chciałabym ją, ale nie wiem jak poszukać:(

przeslę ci ją ale dopiero około 21 bo mam teraz spotkanie z klientem i wychodzę. Podawajcie mi namiary na was bo muszę mieć gdzie wysyłać. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam na moją stronkę www.hucznewesele.pl PS.czekam na wasze adreski

Hej czy i mnie mogła byś przesłać obydwie wersje nocy i dni? co prawda jestem w szczęśliwym związku po ślubie 5 lat ale bardzo lubię ten utwór z góry dziękuję :-) na adres e-mail : t.j@vp.pl

ja też prosze o ten walc z Nocy i dni, i jeszcze jakiś inny ciekawy kawałek na pierwszy taniec dziękuję

Ja również proszę o przesłanie: Niebieskiej piosenki, piosenki z filmu Duch, piosenki ze Shreka. bardzo dziekuje. lsporysz@o2.pl

Gość amorek29wrzesien
a mogły byście i mi przeszłac :-) marr26@o2.pl z góry dziękuję :)

Gość ASIAIAIAAAAAAA
przeslijcie mi tez sygitta@interia.pl

Huczne wesele---- proszę o przesłanie kawałka Celiny Only one road. Kocham piosenki Celine Dion a tej chyba nie znam... Baaaardzo proszę :))))))))))) Dzięki piękne:))))