Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwietniulka

SKARBNICA mp3 na pierwszy taniec

Polecane posty

kasiaczek81, Unchained melody poszła już - ta w wykonaniu Righteous Brothers (czyli filmową), oraz Garetha Gatesa :) Wiem, że nagrał ją jeszcze Elvis Presley. Mam gdzieś jeszcze wersję LeeAnn Rimes :) Jak znajdę, to prześlę :) Pozdrawiam :)

chciałabym tez piosenkę \"sunrise, sunset\" i \"he was beautiful\" - do tych piosenek tańczono walca w Tańcu z Gwiazdami. A nie moge ich nigdzie znaleźć, a chciałabym wersje oryginalną:( moze ktos pomoze? podrzuci? ogoólnie cos na walca? ale bez polskich wykonawców...

Gość hucznewesele.pl
witam was wszystkich o tak wczesnej porze, ale właśnie wróciłam z imprezy( to były lata 60-70)super zabawa!!!. Jeżeli chcecie piszcie jakie wam utwory są potrzebne to z przyjemnością pomogę. A jeżeli macie jakieś konkretne pytania z dziedziny organizacji ślubów i wesel to przesyłajcie mi na maile aby nie zaśmiecać tutaj tego postu. pozdrawiam was serdecznie w ten piekny poranek. www.hucznewesele.pl

Gość huczne wesele.pl
witam was wszystkich o tak wczesnej porze, ale właśnie wróciłam z imprezy( to były lata 60-70)super zabawa!!!. Jeżeli chcecie piszcie jakie wam utwory są potrzebne to z przyjemnością pomogę. A jeżeli macie jakieś konkretne pytania z dziedziny organizacji ślubów i wesel to przesyłajcie mi na maile aby nie zaśmiecać tutaj tego postu. pozdrawiam was serdecznie w ten piekny poranek. www.hucznewesele.pl

Gość Wokaliza
Nudna jesteś Huczna. Nudna, jak flaki z olejem.

Gość kruszynkasylwia
bardzo proszę o piosenkę dany glover i inne propozycje na taniec. pozdrawiam sylwia czekam na meila

dziękuje za mp3, piosenka \"I wonder why\" jest piekna, szukam jeszcze czegos, zabijcie mnie, ale slub w sb, a ja jeszcze nie mam piosenki na pierwszy taniec takiej co byłabym jej pewna na 100 %:(

dziękuję za mp3, chociaz jednak szukam czegos po angielsku - weeding_planner nie znam tej piosenki, ale chętnie posłuchałabym, mozesz mi przesłac, jakbys była taka miła:) japanesemiau@wp.pl