Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelinka150

STOPPOT wam pomoze!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Ewelinka150

Witam wszystkich! Mam na i mie Ewelina. Tez mam ten sam porblem co wy, mianowicie nadmiernej potliwosci stop, pach i rak. Najgorsze sa chyba rece, pewnie wielu z was mi przyzna racje, bo stop nie trzeba nikomu podawac, mozna chodzic w zakrytych butach i nie widac,ze z nich kapie, pod pachy tez znalazły sie super wynalazki antidral i Etiaxil, ktore mnie pomogły i zapomniałam co to wielka plama pod pacha. Wszystkim zniecheconym i zasmuconym z powodu braku jakichkolwiek nadziei,ze znajdzie sie wreszczie jakis preparat, ktory pomoze rozwiazac problem mokrych, kapiacyh łap obwieszczam, ze ja takie cudo znalazłam. byłam bardzo sceptycznie nastawiona, bo porbowalam wielu rzeczy stosowac na moje mokre łapki, m. in : Antidral,etiaxil,ocet z cytryna,picie i moczenie rak w szałwi,tabletki ditropan i wszytsko przynosiło zaden,albo znikomy efekt, ale Stoppot to pierwszy preparat, ktory mi pomogl. Dzieki niemu zpaomniałam co to stres zwiazany zmokra łapą. Mogłam spokojnie podac ludziom w kosciele reke na "znak pokoju" , trzymac kierwnice bez ryzyka mokrych plam na kursie prawka i wiele innych sytuacji, ktore dla normalnego człowieka wydaja sie nie byc w niczym stresujace,a od nas 'pociakow' wymagaja niezłych kombinacji:) Ale jest jeden mankament tego preparatu, po nim rece staja sie zołte i skora po kolejnych uzyciach troche sie łuszczy. Zalezy jeszcze ile razy kto musi go zastosowac. Ja stosowałam 3 noce pod rzad i miałam spokoj na ponad 2 tygodnie,nie zniechecajcie jesli po jednym razie nie bedzie poprawy, bo u mnie nastapiło całkowiete zatrzymanie,rozumiecie CAŁKOWITE :D po 3 dniach!!!! Fakt teraz tez nie mam sie po co chwalic rekami,bo nie wygladaja zbyt ładnie. Ale ja wole miec zołte ,(ale tlyko z wewnetrznej strony) i suche,bo zawsze mozna komus wcisnac kit,ze to jakeis uczulenie albo ze to od masci, albo cos jeszcze, a jak ma sie mokre to to przynajmniej w moim przypadku ja jestem 100 razy bardziej skrepowana. Duzo osob sie dziwi, dziwnie patrzy, niektorzy sie smieja i jeszcze rozne inne rzeczy. Mysle ,ze uczucie suchosci wygra z niezbyt efektownym wygladem rak!!! ja wybrałam i sie bardzo ciesze :D W razie pytan prosze pisac, chetnie udziele jakich rad czy jeszcze sie czyms podziele. Pozdrawiam!!! Powodzenia!!!

napisalas ze pomogl ci na 2 tygodnie. tzn. ze potych dwoch tyg. dlej zaczely ci sie pocic??

Gość aadadaa
ja mialam ten sam problem i stoppot naprawde dziala

Gość aadadaa
na poczatku trzeba tak ze 3 noce pod rzad spac w rekawiczkach .. a potem spokoj na conajmniej 2v tygodnie ... potem znowu ze 2 noce i znowu spokojh na jakies 2 tygodnie.. a na pachy pomaga mi antidral...

Gość Opiniotwórca
Chciałbym zaapelować aby nikt nie używał pudru STOPPOT do RĄK!! JEST TO PREPARAT TYLKO DO STÓP!!

Gość strasznie poca mi sie receeeee
znazałam ten topik bo straaaaaaasznie poca mi sie rece ;/ jak mam podac komus dlon to pale sie ze wstydu bo cale sa mokre.. zamierzam kupic ten stoppot :) nie orientujecie sie moze ile on kosztuje?? i czy naprawde pomaga na "az takie" pocenie się rak? piszcie:)

Gość lapa_problem
Witam. Kupiłem sobie ten lek stop pot jednak jedna rzecz mnie niepokoi.mianowicie ma on u mnie konsystencje nie pudru tylko proszku(coś jak konsystencja soli) porobiły sie również grudki. Jaka powinna być prawidłowa konsystencja tego leku: Coś jak cukier puder czy coś jak sól?? Pozdrawiam Marcin

Gość ewelinka150
Kiedys miał on konsystenjcę bardziej pudrową, ale zminili ja troche, wlasnie na taka co przypomina nieco sól, wiec Twoj preparat jest w porzadku. Kosztuje ok 15-20zł, nie ma go we wszytskich aptekach, raczej w wiekszosci go nie ma, dlatego ja zamawiam przez internet od razu 2 sztuki ,wtedy wychodzi taniej za przesyłke. Pozdrawiam!

Gość wrażliwaa
O rety dziewczyno dałaś mi nadzieję! Jutro biegnę do apteki i kupię sobie ten STOPPOT. Oby tylko pomógł! Mam identyczną sytuację jak ty... Normalnie jakbym o sobie czytała... Z tym kościołem i kursem na prawko. Kurczę pocieszający jest fakt, że nie tylko ja mam taki problem! Widzę, że sporo osób boryka się z tym jakże uciążliwym kompleksem ;/ Naprawdę już wolałabym mieć ogromne plamy pod pachami niż ciągle mokre dłonie... To jest straszne! Pozdrawiam wszystkich, którzy męczą się z tym tak samo jak ja... Damy radę! Cała nadzieja w tym STOPPOT bo już próbowałam wszystkiego: antidralu, etiaxilu i NIC! Zobaczymy czy to "cudo" pomoże...

Gość Potliwa
Też mam ten problem , chodzę do gimnazjum i mamy raz w tygodniu zajęcia obowiązkowe tańca. ;/ np. walca angielskiego. Na myśl o tym, że będę musiała z tymi spoconymi rękoma tańczyć z jakimś chłopakiem to już mi się słabo robi. ;/ Mam nadzieję, że ten preparat pomoże i, że nie będę się już krępowała przy chłopakach. U nas w kościele jest tak, że musimy złapać się za ręce i śpiewać coś tam więc zawsze muszę siedzieć pomiędzy rodzicami. Jak najszybciej pójdę do apteki i zakupię ten preparat. Dzięki za polecenie i mam nadzieje, że pomoże. :D

Gość cały czas mokraa
Stoppot uratował mi życie!!!!!!!!!!!!!!! wam też pomoże! pierwszy raz użyłam goprawie 3 tygodnie temu w środe i efekt ukazał się w sobote! 3 dni po pierwszym zastosowaniu. przez ten czas ani dłonie ani stopy mi się nie pociły!!!:) to jest jakiś cud! już jak byłam w niedziele w kościele ręce miałam suchutkie, miałam wrażenie,że są mokre a one były bardzo ciepłe. zauważyłam że jak ręce chcą sie spocić to wtedy robią się bardzo ciepłe i tyle!!!:) :) po tych 3 tyg. dziasiaj w szkole zauważyła,że delikatnie spociły mi się opuszki palców, ale to nic!:) dzisiaj znów zastosuje stopot! jest to najlepszy lek jakiego używałam na potliwość!:) bo i jako jedyny jest skuteczny! minusy? dłonie i stopy są strasznie suche,ale to nic bo można je nakremować i jeszcze jedno robią się żółtawe,ale to nie jest ważne. wole mieć od spodu ręce troche żółte i bardzo wysuszone niż tak jak wcześniej cały czas mi się z nich lało-a w szkole to był horror-nie umiałam pisać-pot rozlewał sie na kartce!:( a teraz? bez problemu:) ręce są suche! naprawde polecam! :) mi uratował życie! nawet w sytuacjach starsznie stresujących łapki są suche jak u normalnych ludzi:-) haha pozdrawiam:-)

Gość cały czas mokraaa
stoppot to najlepszy znany mi lek na potliwość!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

czy ten preparat naprawdę pomaga na mokre spocone łapki??? stosowałam wiele środków ale nic nie pomaga i zastanawiam się nad kupnem tego preparatu

Gość Sysiczek159
Witam dziś zakupiłam własnie ten Stoppot zapłaciłam za niego 5.50 hm dziwnie tani no zobaczymy, mój problem to pocące się stopy do tego stopnia ze nie jestem w stanie chodzić w klapka ani bez skarpet nie cierpię tego do sandałów zakładam rajstopy straszne lato upal a ja w rajtkach krepuje się jak mnie ktoś widzi w takim stroju a pytana czy mi nie gorąco wymyślam bzdury ze mnie buty obcierają itp. Dziś go zastosuje na noc,za klika dni znów napisze jak działa.

Gość myszka33312
Sysiczek159 i jak pomógł? zapisałam się na prawko i mam problem z poceniem się rąk ;/ jest masakra ;/ w Kościele, na dyskotekach wciąż leje mi się z dłoni to okropne;/ tyle środków już próbowałam i nic dalej mi się pocą ręce. Napisz jak możesz czy działa ten STOPPOT proszę.

Gość Anka1234567890
hej. uzywam stoppot i naprawde działa. ale wyczytałam na innych forach ze nie wolno uzywac go na rece. i co teraz? wiem rece sa po tym zołte i mi t nie przeszkadza ale czy potem nie bede miała z tym jakiej problemy(np. jakies choroby)???

Gość zabunis0
Stopppt

Gość Anka1234567890
Ostatnio mało kto wchodzi na te strone....wchodzcie i pogadajmy. ja ja wciaz mysle ze jestem sama na tym swiecie z tym problemem. czuje sie samotna. chciałabym miec chlopaka ale w tym wypadku to raczej nie mozliwe....podoba mi sie taki jeden ale co z tego jesli sie ciagle poce....

Gość coni12
witam mam to samo-i nie pociesze dziewczyny:( zaczęło się około 17 roku życia a dziś mam 38 i jest jeszcze gorzej:( pracuje teraz w biurze i masakra myszka ,klawiatura i papiery mokre!!!!!!!!!!!!a już najgorsze podać rękę komuś , nie raz ktoś dziwnie patrzył albo wycierał ręce o spodnie-kiedyś usłyszałam jak ktoś po ciuchu do drugiej osoby powiedział fuuujjj :( jak ktoś nie wiem to tego nie zrozumie że to nie moja wina:( nic mi nie pomogło (może ten stoppot) latem klapki odpadają , w japonkach się ślizgam, portfel mokry ,w kościele znak pokoju podaję tylko mężowi...porażka z tym się nie da normalnie żyć :(wyć się chce... ale nie wiem czemu czy ktoś też tak ma ja gdy pada deszcz łapy mam suche!!

Gość liwertoi
Botox, kochane , botox :) Zamyka gruczoły potowe i problemy znikają jak ręką odjął :)

Gość Anka1234567890
botox jest bardzo drogi i nie kazdego na niego stac.... dlaczego musimy tak cierpieć przez tą potliwość???

Gość stanek
witam, mam 29 lat od dzecinstwa dreczyly mnie mokre lapy, dokladnie tak jak piszecie, najgorsze co tylko moze byc to sie z kims prztwitac, wez tu na weselu z kims zatancz , pod kazdym wzgledem porazka, albo nogi, zaloze sandaly bez skarpetek i ribi sie bloto, idziemy do znajomych a onimaja parkiet i co- wszyscy ida a po mnie zostaja slady na podlodze, probowalem roznych specyfikow, ale zaden nie pomogl, kiedys wyczytalem , ze stoppot pomaga zaryzykowalem i kupilem, stolo to chyba z pol roku zanim to otworzylem, bo myslalem,ze to kolejny cod dla glupich, pare dni temu jednak zdecydowalem sie uzyc tego specyfiku, no i musze przyznac ,ze zawsze jak pisalem na klawiaturze to oczywiscie lapki byly mokre, a teraz sa suche, na stopach dalo chyba mnjejczy efekt bo widzialem ze sie przypocily,ale teraz ide do pracy to pierszy wyciagam reke zeby sie przywitac, a wczesniej wycjagalem zeby ja wytrzec o cos przed podaniem . zastosuje jeszcze jedna kuracje bo 8 wrzesnia mam wesele, czyli wiecie skladanie zyczen. witaie sie ze wszytkimi, a najgorsze to to jak sie wsztscy bawia w kolko i kazdy trzyma sie za rece tragedia, ale po tym prararacie bede krolek parkiety, kupkie i sprubujcie ja naprawde polecam bo mi pomoglo.

Gość Na szczescie mam
ale botox jest silna trucizna wiec absolutnie powinien byc zakazany i wycofany,

Gość Na szczescie mam
A przyczyną potliwości moze byc równiez nerwica,i tu sie trzeba skupić na przyczynie a nie na objawach

Gość to ja mokradło
ja tez próbowałam tego stoppot i powiem ze działa ale jest jeden problem rece sa po nim zółte, ale ja wole miec rece zołte niz mokre.ja tez miałam wesele brata i uzyłam stoppot 3 dni wczesniej i były suche:)

mi pomogło co innego - ałun w pudrze, który można zastosować jako antyperspirant również dla stóp i dłoni ;) jest bardzo wydajny i co ważne dla mnie - naturalny! polecam kupić ałun w mydlarni u Franciszka, bo cena jest naprawdę przyzwoita, a jakość i wydajność po prostu świetne

Gość to ja mokradło
a ile kosztował ten ałun w pudrze i po ilu stosowaniach pomógł ? sa jakieś skutki uboczne np. żółte rece?

Gość JAlubTy
Witam, mi też pomogł. Wcześniej stosował extakil i school bez jakieś znaczącej poprawy. Jest on przeznaczony tylko na stopy. Jeśli przesadzicie z dawką to będziecie mieli bardzo wyschniętą skórę przez cały czas