Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minima20

Jak sie przelamac? - tampony

Polecane posty

Gość minima20

Kurde dziewczyny pomozcie mi przelamac wewnetrzna blokade (psychika). Nigdy nie zrobilam sobie dobrze sama palcem i nie umiem tez wlozyc sobie tampona! Poprostu gdy pomysle ze mam sobie tam cos sama wciskac przechodza mnie ciarki. Probowalam juz kilka razy ale gdy tylko tampon dotknal wejscia do pochwy odrazu go odsuwalam i wyrzucalam do kosza. Szlag mnie juz trafia z tymi podpaskami i tak bym chciala uzywac tamponow... Dodam ze nie jestem juz dziewica i mimo to nie moge sie przelamac!! Czy ktoras z was tez tak ma???

Gość tamponiara
u mnie też było tak samo, czułam straszny ból przy wkładaniu, wiesz najlepiej spróbować tamponem z aplikatorem nic prawie się nie czuje....

Gość minima20
dzieki tamponiara. Moze maz racje. Choc kupilam kiedys tampony z aplikatorem( bylam wtedy jeszcze dziewica) i cale opakowanie poszlo na proby i wyladowalo w efekcie w koszu:/ Ale moze teraz mi sie uda skoro juz nie jestem dziewica. A moze ktos jeszcze mial podobna blokade i udalo mu sie ja przelamac? Pomozcie:(

sluchaj no musisz sie rozluznic-mi pierwszy raz z wlozeniem tamponu tez nie wyszedl-tarlo bolalo itd. zacznij od tych malutkich, z aplikatorem. to nie jest straszne, nie boli ani nic