Gość fdlfjajaja Napisano Kwiecień 17, 2007 To nie jest tak bardzo kwestia wymagań, co braku zrozumienia. Nie musi być piękny - w ogóle mi tacy faceci nie odpowiadają, i nie musi być bogaty, bo ani myślę dawać za siebie płacić. Mądry by się przydał, bo ja głupia nie jestem, tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdlfjajaja Napisano Kwiecień 17, 2007 A ja jestem interesująca i co w zwiazku z tym. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 ------>a ja wygrałem życie ,a nawet jak sie zainteresuje to i tak dla chwili warto żyć:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 w sumie u mnie dużym problemem jest brak okazji do poznania dziewczyny ale ponoć można starać się jakoś te okazje tworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 czlowieku,mlody jesteś i nie marudź.Ciesz sie zyciem i nie siedź przed kompem.Narazie masz czas na imprezy.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 no tylko tych imprez brakuje, o tym mówię, ale może jak się bardzo postaram to je znjdę i się na nie wpakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 no wlasnie o to chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Antyzolza Napisano Kwiecień 17, 2007 Ciesz sie..w pewnym sensie. Ja oddalam swoje serce i co? I teraz dopiero nie cieszy mnie zycie.. teraz tylko cierpie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdlfjajaja Napisano Kwiecień 17, 2007 Stańczyk, interesujący punkt widzenia. Przeciwienstwa się ponoć przyciągają. Ale chyba nie w tej dziedzinie. :( W każdym razie panowie, macie obniżoną samoocenę, sami siebie postrzegacie w ten sposób. To, że jesteście sami nie ma nic wspólnego z waszą obiektywną wartością. jest to raczej problem psychologiczny. Nie każdy potrafi wchodzić w zwiazki i bliskie relacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 a jak ktoś nie chodzi na imprezy bo jest za nieśmiały, to co? i nie poznaje dziewczyn, a dodatkowo nie ma bliskich znajomych... to za sam \"styl życia\" ma - u większości... a jak dojdzie reszta wad :) nie niektórzy zostaną sami może to i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 walnij sobie dwa browary i będziesz śmiały.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a ja wygrałem życie 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 JA???? ja po jednym się przewracam :D Nie piję piwa źle na mnie działa... wolę trunki z winogron, jakoś po nich się nie przewracam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdlfjajaja Napisano Kwiecień 17, 2007 Też nie chodziłam/nie chodzę na imprezy nie dlatego, że jestem nieśmiała, tylko dlatego, że tego nie lubię. Nie lubię znakomitej większości rzeczy, które ludzie lubią w czasie wolnym. Nie piję, nie znoszę dymu, więc nie chodzę do pubów, klubów itd, nie lubię tłumów, głośnej muzyki, smrodu pieczonych kiełbasek... A w ogóle to się najlpiej czuję sama z sobą. Choć oczywiście brakuje mi kogoś bliskiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
phiphi 0 Napisano Kwiecień 17, 2007 to walnij sobie z winogron,czy z czego tam chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcesz przyjara Napisano Kwiecień 17, 2007 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xsf116 Napisano Kwiecień 17, 2007 Moze niech sobie w żyłe od razu da?Co za idioci:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcesz przyjara Napisano Kwiecień 17, 2007 Niech sobie zapali a troski pójdą precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrrrrr Napisano Kwiecień 17, 2007 a powiedzcie mi ...gdzie wy wszyscy mieszkacie?? moze kolo mnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Chcesz przyjara Napisano Kwiecień 17, 2007 A co chcesz przyjara ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach