Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _-_-_-_

Przereklamowana miłość???

Polecane posty

Gość _-_-_-_

jestem jeszcze moda osobka(21l)i zastanawiam sie jak to jest z ta miloscia. nigdy jeszcze nie pokochalam zadnego partnera(a moze tak tylko nie zdawalam sobi z tego sprawy...) czy prawdziwa milosc wyglada tak jak przedstawiaja ja filmy?tzn dwie osoby nie moga bez siebie zyc, zycie by za siebie oddaly i jet tak cudownie i kolorowo? czy tak naprawde nie ma tych wszystkich fajerwerków i ludzie sie po prostu do iebie przywiauja i postanawiaja zyc ze soba, bo po jakims czasie pojawia sie przywiazanie, ale czy oprocz przywiazania cos jeszcze jest? czy czekajac na taka milosc z filmu moge sie nie doczekac?

Owszem mozesz sie doczekac i czekaj na nia! Najgorsze jest to,ze czesto ludzie zadawalaja sie polsrodkami. Sa z kims dla samego bycia, z obawy,ze zostana sami. Prawdziwa milosc istnieje

Gość niewiem czy wogole takie
cos istnieje czy moze to tylko dla wybrancow. Ja tez mam 21 lat(prawie) nikogo nigdy nie kochalam ale nie moge powiedziec ze niewiem co to milosc bo chyba wiem. Widocznie nikt na to nie zasluzyl tak czy inaczej fajnie by bylo kiedys kogos pokochac ...zobaczymy !

a ja sie w koncu prawdziwie zakochalam i to z wzajemnoscia, przynajmniej nie mam powodow, by podejrzewac jakikolwiek brak wzajmnosci :) mam 24 wiec macie jeszcze na to czas :) poza tym milosc moze sie przytrafic ludziom w kazdym wieku :) jak was dopadnie, to w koncu zrozumiecie, ze to wlasnie to, przestaniecie sie zastanawiac co czujecie, ale mimo milosci, nie zawsze jest w zwiazkach tak kolorowo , bo dochodzi proza zycia codziennego , ale jak sie ludzie kochaja, to i na to znajda sposob :)

Gość _-_-_-_
a po czym poznac ze kogos sie kocha. czy to po prostu sie wie? ja zawsze sie zastanawialam czy kogos kocham. zastanawialam sie czypo prostu za duzo nie wymagam od tej calej milosci...

Gość to chyba za trudne
miłosc jest wtedy gdy zasypiasz myslac o ukochanej osobie i zaraz wtedy gdy sie budzisz:-) gdy nie mozesz przestac o niej myslec, cały czas siedzi Ci w głowie tylko ona a Ty wcale nie chcesz jej stamtad wyrzucać ehhh ciezko to opisac

Będziesz wiedzieć :) To lepiej niż na filmie :) To taka dawka szczęścia jakiej nikt kto nie byl naprawdę zakochany nie jest w stanie sobie wyobrazić... Świat jest kolorowy i wierzysz, że możesz wszystko!!! To najcudowniejsze uczucie na świecie... i zazdroszcze, że jeszcze przed Tobą... delektuj sie każdą chwilą, kiedy już spotkasz miłość, bo zakochanie nie trwa wiecznie :)

Mnie miłość dopadła jak skończyłam 20 lat. Myśle o Nim cały czas. Widujemy się codziennie po kilka godzin a i tak mamy mało. Wzięło nas na amen :D Chyba nadrabiam wszystkie zaległosci bo dotychczas nikt mnie nie kochał i z nikim nie byłma w poważnym związku. Ale mam czasami takie dni, kiedy myśle czy to naprawde jest miłość. Tzn. zastanawiam się czy naprawde Go kocham czy tak mi sie poprostu wydaje. Ale wystarczy ze o Nim pomyśle i wszystkie wątpliwości znikają :)

No właśnie tego sie boje. Że z czasem to uczucie sie wypali, zniknie gdzieś ta namiętność i pożądanie a w ich miejsce wkradnie sie przyzwyczajenie i rutyna. Przeraza mnie to :O

Zakochanie mija, grunt żeby umieć zbudować na nim prawdziwy, stabilny związek... Nie zawsze będzie tak jak na początku. Motylki mijają, oczekiwanie na telefon, na gest... zamiast tego pojawia się zaufanie, przyjaźń i świadomość, że możesz polegać na tej drugiej osobie :) To z punktu widzenia zakochania może wydać sie nudne, ale takie już jest życie...

Gość bucia
wielki come back tego tematu:)

Gość Nowa taka jedna

Gość not obreme
mnie milosc dopadla w wieku 17 lat i trzyma juz 5 lat !

Gość qwak
ja maysle ze kazdy na swoj sposob przezywa milosc, nie prawda ze jak sie ktos zackocha to wie ze to milosc, mysle ze milosc najlatwiej poznac jak sie ja straci, jak ktos cie zostawi to czesto po czasie sie stwierdza ze to byla jednak prawdziwa milosc, a jesli ktos nie ma porownania to nie moze wiedziec czy to milosc czy nie i wtedy najtrudniej jest nazwac uczucia, ja np jestem dlugo ze swoim facetem, ale poznalam go jak bylam jeszcze nastolatka i nie mialam powaznego zwiazku wczesniej ,wiec nie mam pewnosci czy to prawdziwa milosc czy nie