Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie bolii mnie brzuch

Obudziłam się i ledwo moge się wyprostować- cały doł brzucha mnie boli...

Polecane posty

😭 Nigdy czegos takiego nie miałam... Boli mnie po obu stronach, na samym dole:( Wyrostek chyba nie- bo on jest po jednej stronie;) Myślałam, że to jajniki. Ale nie mam temperatury, a poza tym skąd tak nagle zapalenie jajników? Nie miałam żadnej infekcji, raz w zyciu kilka lata temu, po wakacjach i niezbyt czystym basenie, ale przeszło mi po2 dniach kuracji. Poza tym nigdy nic mi nie było. Ale nie weim, co to jest... Martwię się. Jak wygląda zapalenie jajników?

Nic nie mam, nie używam tabletek anty, nawet nigdy nie współżyłam, nie wiem, skąd by mi sie to mogło wziąć. Ale po prostu boli mnie dół brzucha, po obu stronach:(

Gość możesz miec
albo infekcje jajników albo owulacje-czasem przy pękaniu jajczka ból jest strasznie silny, taki kłując i roznosi się po obu stronach

Gość może okres

Gość może owulacja...też tak mam

Gość możesz miec
acha i możesz tez miec zaleganie k...y w okręznicy stad ten ból, lepiej sie załatw

O, dzięki, dziewczyny, może to faktycznie to. Ale.. mam już okres od jakichś 11 lat:) i NIGDY, NIGDY czegoś takiego nie miałam. Fakt, czasami mnie bolał jajnik, kilka razy w życiu, ale tylko jeden, nigdy ten dugi.... A juz oba naraz... Jak szłam spać, to chciało mi się siku, pomyślałam, ze to może pęcherz, ale to jest mało prawdopodobne;) Chyba, ze sobie go "naciągnęłam" i teraz boli mnie po obu stronach:)

Nie, to na pewno nie kupa ani nic takiego:D Juz się załatwiłam. Z żadnymi zatwardzeniami itd. nie mam problemów;) Za to miałam kłopoty z hormonami, no ale już są zaleczone. Tyle, z epojawił się u mnie taki zwyczaj, że mam krew przezd owulacją. I właśnie chyba wczoraj mi się ta owulacja zaczęła. Miałam brać 3 miesiace Castagnus na obniżenie prolaktyny i jak go odstawiłam, to leciała ze mnie krew w dużej ilości, oczywiście przed owulacją, tak z tydzień:O Czyli prawie taki okres... WIęc moze faktycznie dzisiaj mam owulację. Ale nigdy mnie tak nic nie bolało, dziwne

Gość przy wyrostku
boli cal brzuch a nie tylko po prawej stronie. ja tez sie kiedys obudzilam z takim bolem brzucha ale wypilam rumianek poszlam do toalety :-) i przeszlo czyli u mnie byly to jelita

Ja sobie walnęłam 50ml wódeczki:D Poważnie i już mnie nie boli:)

Gość moze to kamień
Moja siostra tez miała taki problem , tak ją bolało ze nie mogła sie ruszyc . Okazało sie ze to kamień - dostała od lekarza jakis leki rozkurczowe , furaginum i piła piwo .