Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allexxx

Musze sie komus wygadac.......

Polecane posty

zgadzam sie z Fuu calkowicie, jedyna szansa, jaka masz to potrzasnac nim porzadnie, zniknac na przyklad (moze zrozumie co do ciebie czuje) albo, jeszcze lepiej, zaczac sie umawiac z innymi facetami - w koncu jestes wolna, czyz nie? Jesli bedzie dazyl zeby cie odzyskac, nie badz za latwo dostepna, badz zajeta i miej wlasne zycie do cholery, dziewczyno. Otrzasnij sie!!!!!!!!!!!

wiem co mam zrobic ale czemu to jest takie trudne... najgorsze jest to ze dla niego zeby miec zawsze czas zerwałam wszelkie znajomosci i teraz bede siedziec sama w domu i wyc w poduche jak głupia nastolatka....

Załóż sobie profil na tym samym portalu randkowym ;) I możesz oświadcyzć swemu kochanemu \"wiesz kochanie, tak mi się spodoba Twój profil, ze pomyślałam,z e powinnam mieć podobny :D\". Niech straci grunt pod nogami!

Gość Zalamka na maksa
Mnie czeka to samo. Mam znajomych, ale wole, zeby nie widzieli mnie w tym stanie... Wiem, ze Cie to nie pocieszy :-(

dobre z tym profilem :D mozesz tez sie odezwac do niego na profilu anonimowo i udawac napalona dziewczyne, jesli masz zdrowie na to. Jak chcesz miec absolutna jasnosc swojej sytuacji, staraj sie umowic z nim na seks. chyba popelnilas juz wszystkie mozliwe bledy, pora dzialac sensownie i byc madrzejsza na przyszlosc.

ok dzieki za rady dzisiaj sie z nim pozegnam..... mam nadzieje ze znajde w sobie na to siłę trzymajcie kciuki....

Gość gość
Ja mam tak samo i nie czekaj aż się zmieni bo tak się nie stanie ja czekan juz 8 rok i się nie doczekalam i myślę że się nie do czekam . Także uciekaj puki możesz