Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majeczkaaaaaa

NARZECZONE - całe życie z jednym mężczyzną

Polecane posty

Gość nie do uwierzania powiem
Dla mnie był pierwszym i tak byłam przekonywana od dziecka , że ma być ostatnim , wierzyłam w to, że nigdy mnie nie zdradzi , a siebie zdradzającej nie wyobrażałam sobie nigdy .A dziś po wielu latach ,żałuję że byłam wierna tak długo i ratowałam małżeństwo i łudziłam się , że będzie lepiej , niestety trzeba było się rozwieść i zmienić życie ,teraz wiem, że to już przepadło , jesteśmy razem ale osobno i też nie wierzę, że są pary, które nigdy się nie zdradziły ,nie wierzę w miłość do grobowej deski .

Okruszku , masz rację , są wyjątki , może ty nim jesteś , gratuluję ,mnie się nie udało .Żeby taki związek zaistniał , musi być prawdziwa wielka miłość i dbanie o partnera.Ja wytrzymałam 20 lat i dziś mogę powiedzieć ,że zbyt długo czekałam.

na zmianę partnera , żałuję że tak długo byłam wierna .

Gość mack
na pewno bedziesz sie kochac z innym. ide o zaklad...

Ja jak miałam 3 lata jednego chłopaka, tego pierwszego, baaardzo go kochałam i MARZYŁAM, żeby na zawsze już był tym jedynym... i w łóżku i poza nim... bo kochałam, po prostu. A potem sie rozstalismy i zobaczylam, ze w lozku nie byl tak rewelacyjny jak myslalam :P ;)

ehh z jednej strony troche zazdroszczę, ze ten pierwszy jest tym ostatnim... bo pamietam ta pierwszą, szaloną i jedyna w swoim rodzaju miłość... i żal sciska za serce ze taka sie juz nie powtorzy ;/ także ciesz się i nie miej wątpliwości :) ale z drugiej strony po jakims czasie zbyt męczaca moze byc ciekawość \" jak to by było z innym\".

Gość dziubekdziubiasty
no wlasnie sa i plusy i minusy bycia 1 i ostatnia ja mam kogos od dawna i nie wiem jak to jest z innym. oczywiscie bardzo go kocham i nie wyobrazam sobie innego u mojego boku ale z 2 ... pozostaje jeszcze ciekawosc i obawa ze moze w przyszlosci bede chciala sprobowac

Gość wodniczek8
To fajne że masz takie dylematy :-) Ja też kiedyś takie miałem i... zdradziłem raz, drugi, trzeci jAK DŁUGO MOŻNA JEŚĆ ULUBINĄ POTRAWĘ? Kiedyś się znudi, przeje Ufaj swojemu przyszłemu mężowi tak jak on Tobie i zdrzaj tak jak on tzn tak by partner tego nie widził , by nie zranić :-)

Gość wodniczek8
do dziubekdziubiasty owszem przy boku nie, ale od czasu do czasu w łóżku... to inna hitoria :-) Bądzmy uczciwi. faceci zdradzają, tylko a kim... z kobietami Na każdego przyjdzie ta chwila...