Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekm

Dlaczego kobiety nie chodzą do burdeli?

Polecane posty

Gość darekm
Anita 4444 napisała Jak więc chcecie osiągnąć cudowny seks z mężczyzną, którą włąśnie się spotkało? To jest po prostu niemożliwe. Anita to jest możliwe sam się o tym niedawno przekonałem :classic_cool:

Gość darekm
Suzuki ale zakładamy, że ten żigolak jest świetny w łóżku. Kochasz męża ale ten facet jest od niego znacznie lepszy w łóżku. Umiałabys się powstrzymac w takiej sytuacji czy nie?

Gość suzuki....26
Nie, bo skąd miałabym wiedzieć że jest świetny w łóżku, skoro nigdy bym z niego nie skorzystała? A wtedy, bywały momenty, że byłam zdesperowana. Była np. 2 w nocy a ja tak cholernie marzyłam o jakimś ciele obok. Myślę że śpietnie by prosperował "burdel" z chłopakami do wynajęcia. Tzn. takimi którzy idą z tobą na Sylwka, na wesele, na imprezę..... Nie do łózka. Bo np. wstyd się pokazać rodzinie, znajomym ciągle bez chłopaka. O tym myślałam nie raz. Kiedyś oczywiście.

Gość anita4444
Czy ktoś widział film - Pretty Man?

Gość Najpierw mi odpowiedz
Jestem pewna że żaden>>> okłamujesz siebie samą, utwierdzając tym samym mężczyzn w przekonaniu, że wystarczy tylko być interesującym, albo z kasą i juz kobieta się podnieci. To nie jest podniecenie, mylisz to z chęcią imponowania. Po pewnym czasie uprawiania seksu z takim facetem, zaczniesz, leżać przy nim, gdy on spi, zastaniawiać sie co ty z nim robisz. Facet, żeby cię naprawde podniecał, on sam, a nie z gadżetami, musi dbac o siebie, musi miec piękne ciało, i to tez nie wystarczy, to poczatek. W seksie musi potem też wiedzieć, że ma myśleć o tobie i twojej przyjemności, bo jego przyjedzie potem bez problemu. A ilu takich facetów jest? Jeżeli spotkasz takiego faceta, a potem da ci prawdziwą przyjemnośc w seksie, to na sam dźwięk jego głosu będziesz robić się mokra w majtkach. Wiem, bo miałam przyjemnośc raz w życiu spotkać takiego faceta, stałsię moim wybawianiem i zarazem przekleństwem. Wyjechał, ma swoje plany i życie, ale mój seks teraz jest do bani, bo widze róznicę między tym jaki seks miałam z nim , a jaki dostarcza większośc facetów, dlatego wolę być sama. Ale jakby powstała taka agrncja z chćecią bym wypróbowała, bo mam dośc żadłosnego seksu w wydaniu większości facetów. jestem pewna że żaden>>> nie będź taka pewna, póki nie zakosztowałaś prawdziwego seksu i przyjemności z niej płynącej. Jeżeli zadowalasz się facetem co prawda interesującym, ale o wygladzie swojego tatusia z brzuszkiem i do tego, nie potrafi cię porządnie wypieścić, albo faceta z kasą, ale który włoży, porusza, jękie i po wszystkim, to współczuję ci, bo nie wiesz co tracisz...

Gość darekm
Ja nie widziałem ale słyszałem, że w tym filmie twierdzą, że prostytutki się nie calują. Nieprawda całuja się aż miło :)

Gość jestem pewna ze zaden
i jeszcze: kobiete podnieca to,ze jest uwielbiana, adorowana, jedyna na swiecie, wyjatkowa, taka, ktora nalezy otoczyc opieka i szacunkiem czy wrecz czcią. Wtedy da z siebie wszystko ( i wszystko wezmie) Facet moze oczywiscie lgac, ale powinno miec to pozory prawdy. W burdelu tak nigdy nie bedzie. Dlatego tak wiele kobiet lapie sie na oszustow matrymonialnych, ktorzy własnie czaruja - bo na tym kobiecie najbardziej zalezy, nie na "numerku".

Gość darekm
Suzuki, Anita, najpierw mi odpowiedz Zadam więc pytanie trochę inaczej. Czy wyobrażacie sobie, że kocahcie faceta i jesteście z nim w związku ale jednoczesnie uprawiacie seks z innym facetem, którego nie kochacie ale uprawiacie z nim seks właśnie dlatego, że jest świetny w łózku lepszy od faceta, którego kochacie. Czy to mozliwe czy nie?

Gość anita4444
DarekM, zadziałałeś jak zwierzątko - wyluzowałeś i dałeś się ponieść sile przetrwania gatunku. To takie sobie emocje. Widać nie miałeś jeszcze prawdziwego odlotu. uwielbiam seks, zawsze osiągam orgazm. Wiem jednak, że prawdziwy orgazm jest możliwy przy odpowiednim nastawieniu psychicznym, którego nie zapewnia ktoś właśnie przygodnie spotkany.

Gość darekm
Dziewczyny można wiedziec ile macie lat. Ja mam 30 latek.

Gość anita4444
DarekM PRETTY MAN nie Pretty Woman. pomyliłeś filmy.

Gość darekm
Anita ale to nie chodzi o to, że ja miałem orgazm tylko o to, że ta dziwka miała orgazm :classic_cool: chociaż widziała mnie pierwszy raz w życiu :)

Gość anita4444
DarekM co to znaczy SWIETNY SEKS, facet SWIETNY W ŁÓŻKU?

Gość anita4444
Mam 45 lat.

Gość darekm
Mnie się podobał film "Niewierna". Zastanawiałem się co w takiej sytuacji zrobiłbym na miejscu Richarda Gere'a i wiecie co bym zrobil? Tak jak on zabiłbym skurwysyna i zgłosil się na policję. Ukarałbym w ten sposób i tego kogucika, który poszedłby do piachu i niewierna zone, która do końca zycia miałaby wyrzuty sumienia.

Gość anita4444
hahahhahahha dziwka umie zawsze mieć orgazm - w końcu to jej praca.... Kobieta znająca swoje ciało zrobi sobie orgazm - no problem.

Ja wiem, że nie powstrzymałabym się. Kiedyś myślałam inaczej, zadowalając się " paściami". Teraz wiem, że jakbym miała męza, choćbym nie wiem jak go kochała, puszczałabym się z kochankiem. Słysze swoje znajome, które sa parę lat po slubie, z początku może miały fajny seks i starających się o ich przyjemość mężów, a po pewnym czasie przestają dbać o siebie, prysznic raz na kilka dni i musza im o tym przypominać, wciskają im swoje brudne łapy między nogi, fochy z powodu niezgody na seks, gra wstępna coraz krótsza, zero zrobienia przyjemności kobiecie od tak bez okazji ( mówię o seksie)... Masakra i jak taki mąż chce żeby jego zona nie stała sie oziębła, ciało samo umiera przy takim życiu. Do tego dochodzi ich lenistwo coraz większe w życiu rodzinnym, jak pomoc przy dzieciach i domu, bo oni zarabiają pieniądze na dom i sa zmęczeni... Masakra, godzić się na takie " ochłapy", ale kobiety niestety godzą się na to z braku alternatywy, gdyby miały inny wybór już dawno rzuciły by to w diabły. Gdyby pojawił się super kochanek, poleciałyby odrazu. Poprostu każdy ma jedno zycie i chce je jak najlepiej przeżyć.

Gość darekm
Nie wiem co kobiety uważają za świetny seks. Jestem facetem. Sama sobie na to odpowiedz. Powiedzmy, że masz męża, kochasz go ale spotykasz kogos kto jest świetny w łózku, nie łączy was żadne uczucie tylko czysto zwierzęcy seks tak jak w filmie "Niewierna" Zastanawiam się czy cos takiego jest możliwe to znaczy kochasz kogos ale jednoczesnie go zdradzasz dla lepszego seksu.

Gość suzuki....26
Ja mam tyle lat ile w nicku. Tak, to możliwe. Znów się pochwalę swoim związkiem :p ale w tym akurat nie. Chyba że np. stałoby się coś że nie mógłby mi robić przyjemności, nie mógłby się kochać. Albo gdybym była z innym, świetnym pod każdym względem (intelekt, charakter, wygląd, wspólne marzenia), a w łóżku do bani - tak, myslę że tak. Myslę że mogłabym z innym uprawiać dobry seks, ale wciąż kochać mojego partnera. Jednak ja jestem taka że nie mogłabym długo żyć w kłamstwie i w końcu bym powiedziała o tym partnerowi.

Gość anita4444
ooooo - ukarałbyś, wyrzuty sumienia.....chyba siebie... w końcu to Ty byś to zrobił i spieprzyłbyś swoje życie facet???????? co Ty za bzdury piszesz??????

Gość darekm
Anita ona naprawde nie udawała. Pewnych odruchów bezwarunkowych i reakcji fizjologicznych nie da się udawać :classic_cool: No ale ta dziewczyna to numfomanka jesli nie doczytałaś. Dziwką została nie dla kasy przede wszystkim tylko dla seksu, którego potrzebuje w większych ilościach.

Gość anita4444
Darek M, masz rację, nie wiesz co to świetny seks - widać po Twoich wypowiedziach. Seks to wynik związku, a nie jego odwrotnie. Ktoś, kto normalnie patrzy na świat nie opowiada takich bzdur, że mają fajnego faceta, kobieta spotyka innego świetnego w łóżku. Totalna bzdura.

No widzisz darek ty zabiłbyś tego " kogucika" jak go nazywasz, a dlaczego? Żeby odegrac się, że jest lepszy w łózku od ciebie. Ja natomiast uważam, ze gorsi w łózku faceci powinni być natychmiast elimnowani z zycia seksualnego kobiet. Facet, który okazał się beznadziejny w łózku, myślący tylko o sobie, powinien być skazany tylko na swoją rękę. A opinia o nim powinna być przez kobiety, które się z nim miały " nieszczeście kochać powinna być głośno przekazywana innym kobietom ku przestrodze.

Gość darekm
Suzuki powiedziałabys o tym partnerowi no i co dalej? Czego oczekiwałabys po nim? Co chciałabyś usłyszeć? a co gdyby powiedział, że go to nie rusza i możesz to robić dalej bo to tylko seks. Właściwie to dlaczego powiedziałabys mu o tym. Czyżby jednak wyrzuty sumienia?

Co do mężów i kochanków jest tu chyba pare takich topików, można sobie poczytać ;D

Gość anita4444
.... czyli dziwka z problemami psychologicznymi.... nimfomanka, która potrzebuje seksu jak heroiny - tym się szczycisz? czy zajmujemy się tutaj odchyłami? one powstają zawsze z braku możliwości normalnego zaspokojenia

Gość MISZMASZ-----
Jak pisałam, byłam prostytutką. Nie wiesz co takie kobiety potrafią udawać. Każdy skurcz pochwy nawet. Właśnie dokładnie na tym polega ta praca. A to że robi się mokra to efekt mechaniczny, nie psychiczny, skoro jest dotykana tam, albo ma wkładanego penisa to zwilgotnieje. Ale od zwilgotnienia do orgazmu droga jest jak stąd do Saturna. A najciekawsze jest to że moi klienci byli bardzo zadowoleni z siebie że dawali mi takie "orgazmy".

Gość anita4444
MISZMASZ.... genialna wypowiedź!!!!!!!!!

Gość darekm
I dlatego własnie dziewczyny wolę się nie żenić :) Człowiek może się starać, kochac kobiete ponad życie a ona i tak w końcu przyprawi mu różki bo kolega jest lepszy w łóżku :) Jasne, ze nie musi tak byc ale ryzyko jest jednak wysokie a ja wolę nie ryzykowac i przez to uniknąc rozczarowań. Gdyby jednak nie daj boże cos takiego mnie spotkało to tak zabiłbym drania tak jak pisałem. No ale pod warunkiem, że bardzo kochałbym ta kobietę.

Gość darekm
MISZMASZ Zgadzam się masz rację ale powiedz mi jak do cholery kobieta może sztucznie wywołać sobie wytrysk? Chodzi oczywiscie o jej wytrysk nie mój :D Nie chciałem o tym pisac bo to dla mnie troche krępujące i pierwszy raz cos takiego w życiu widziałem chociaz mam juz 30 lat. Nie jestem wcale z tego dumny Anita. Wspomniałem tylko, że sa tez takie kobiety które nie potrzebuja wiele aby miec orgazm.