KAtiess 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 Proszę doradźcie mi, po których tabletkach mniej się tyje. Do tej pory stosowałam Diane, ale źle wpływały na moją wagę. Będę bardzo wdzięczna za Wasze opinie na temat tych tabletek. Pozdrawiam serdecznie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mia* 0 Napisano Kwiecień 18, 2007 teoretycznie yasmin jako tabletki z drospirenonem nie powinny powodowac tycia jednak zdarzaja sie ok 2-3 kg wahania wagi. cilest moze zatrzymywac wode w organizmie i czesciej niz yasmin powoduje tycie, z tego co mi wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość otes Napisano Kwiecień 19, 2007 zdjecydowanie yasmin sama biore i nie przytylam..wczesniej bralam novynette i +4 kg mialam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Andzior 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 Stosowałam Cilest po których mi się trochę przytyło. Po Yasmin ie mam tego problemu. Pamiętaj, że każdy organizm różnie reaguje na przyjmowane tabletki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAtiess 0 Napisano Kwiecień 19, 2007 Dzięki za opinie:) Przekonałyście mnie do Yasmin. Pozdrawiam cieplutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach