Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aneczkabe

Zdjęcia i foteczki naszych pociech

Polecane posty

Zakładajcie galerie Waszych pociech, jeśli nie macie jeszcze miejsca, ani pomysłu gdzie umieścić fotki zapraszam "do mnie" czyli na www.kindi.pl ;) Jest fajnie i miło, oczywiście poza fafeterią, to moje ulubione miejsce w sieci ;) 😘❤️🌼🖐️

O cześć Anka, widzę, że ty też tutaj :) grasz o X-landera ? i konkurencję nam robisz??? :D haha, pozdrawiam

Ależ proszę bardzo :) jest tyle fajnych stronek, ale z dziecięcych najbardziej lubię kindi.pl. A w konkursie mogą wziąć udział wszyscy chętni, niech wygra najlepszy :P

Gość ach jak słodko
az zęby bolą

Gość tak - fajny konkurs
ale zeby go wygrać trzeba jak "też przyszła - już obecna mama" namawiać ludzi do głosowania. najlepiej stanąć pod kościołem albo błagać ludzi z kafe.. i tak fajny konkurs zmienia się w żałosną zabawe..

Gość a powinno..
wygrać naprawdę odlotowe zdjęcie, zajrzałam tam i widzę że najwięcej głosów mają zdjęcia takiej jednej, w sumie chyba po znajomych te głosy:(, bo zdjęcia bez jaj, takie sobie...... są inne, naprawdę ciekawe...

Gość tak - fajny konkurs
dokładnie - tez tak mysle. tak mnie Baba ruszyła że dla konty najchetniej wystawilabym zdjecie a o glowy poprosila ludzi z firmy meza - a dodam ze jego zaklad zatrudnia 80osob.. gdyby tak choc polowa zaglowosala.. ;)