Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajo

24 kg w 2 miesiaca

Polecane posty

Gość jajo

czytam w tele magazynie o osobie ktora schudla po jakims preparacie jakas zintegrowana kuracja wzmocniona prze laboratorium novaPharm piszo takze ze jak sie nie schudnie to oddadzo pieniozki czy zeczywiscie tak jest i slyszeliscie o tym w programach czesto to widnieje(kobieta w fioletowym kostiumie i jej zdjecia przed w trakcie i po kuracji)

Gość chachacha
Komputerowo to można odchudzić i w 5 min a nie w 2 miesiace!!!

Gość jajo
ale piszo ze jak to pic na wode pieniozki zwroco

Gość o ludu
Nie umiesz pisać "ą" ?????

Gość DuZia
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK) stwierdził, że firma Tel-Art, oferująca w sprzedaży wysyłkowej produkty odchudzające naruszyła prawo, prezentując nieprawdziwe informacje o oferowanych przez siebie specyfikach http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/9227,uokik-ukaral-firme-tel-art-bo-mirella-nie-schudla-o-28-kg.html PRZECZYTAJCIE NIE WARTO ZWYKŁE OSZUSTWO!!!

Gość EDYCIA 24
Cześć.Czytałam setki negatywnych wypowiedzi o takich cudeńkach.Sama miałam zamówić sobie Zintegrowaną Kurację Wzmocnioną ale zrezygnowałam.Obawiam się że to zwykłe oszustwo. Bardzo chcę zgubić 7kg!Pomocy.Czy ktoś zna jakiś dobry specyfik?? Proszę napiszcie.POZDRAWIAM!!!

Gość tygryseczek
Edyciu wysłąłam Ci emaila jesłi chcesz odezwij sie!!!produkty sa godne polecenia jesli chcesz odezwij si edo mnie na emaila lub telefonicznie a pomoge Ci schudnąć Katarzyna M

Gość Ona **
czytałam ten artykuł i mam zamiar zamowić sobie ta kuracje . :) mam nadzieje,że się nie rozczaruje .

tygryseczek jak bys mogla to przeslij i mi liste produktow ktore polecasz, pomorz i mi schudnac prosze...

Nie wierzcie w takie bzdury. Takie gwałtowne odchudzanie nie tylko daje efekt jojo, ale jest bardzo niezdrowe, Ja o dchudzaniu wiem już chyba prawie wszystko. Z nadwagą borykałam się od momentu urodzenia syna, czyli od 16 lat. Chudłam i tyłam, dopiero teraz udało mi sie unormować wagę , mam nadzieję, że na stale. Schudłam 17 kg., ale zajęło mi to ponad rok. Nie zażywałam żadnych świństw i nie chcę nawet o nich słyszeć.

Gość 25 kg to można ale w 5...6 mie
sięcy, normalną dietą:O

Gość paulina *
ja to mam dopiero problem!mam 17 lat 171 wzrostu i.....wążę ;( 84 kg ;(;(;( ważyłam 80 jakieś 2 tyg temu ale zaczęłam sie odchudzać i w tak szybkim tępie przytyłam :( prosze o pomoc..piszcie na poczte ...

ta jasne dieta cud to po prostu bajka i tyle , efekt jojo jak w banku ! Podobno ćwiczenia Pilates daja fajne efekty jak przewertowałam wszystko , ale jakoś nie mogę dokopać się linków do tych ćwiczeń, jak na złość

Gość EMol
Czy te tabletki mają jakieś skutki uboczne i czy czasem nie jest tak że się po jeszcze dobirze na wadze ?

taka utrata masy jest bardzo niezdrowa... w zasadzie to 1-2kg miesiecznie jest ok, do 10% w skali roku !! tak, tak, tracic wage nalezy stopniowo, bo inaczej to tylko w wieksze klopoty sie mozna wpedzic... A taka mala ciekawostka: po ciazy organizm bardzo dobrze reaguje na diety (w sumie normalne jedzenie, nie przejadanie sie po prostu), ruch, wage mozna zrzucic w mig :) I tabletki tez raczej nie pomoga, jak ktos potrafi pol blachy ciasta zjesc itp... niestety, tu nie ma prostych sposobow..