Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżaneczka

NIE CHCE MĘŻA....DZIECI...RODZINY!!!!!!

Polecane posty

Gość koleżaneczka

Czy przez społeczeństwo zostane zepchnięta poza margines społeczny???? Mam wykształcenie dobrą pracę i spokój. Nie potrzebuje faceta bo nie znosze ograniczenia i jego towarzystwa w domu. Chce sama o sobie decydować i robić to na co mam ochotę. Wychodzić kiedy chce gdzie chce i z kim chce!!!! Mimo to wszyscy z pracy mnie "swatają" dbając o moje dobro!!!

Gość nic nie poradzisz
po 50-tce oby przestali :-)

Gość a chcesz do buzi
co?

Gość koleżaneczka
brak mi seksu a w wibratorze baterie mi się rozlały 😡 dlatego wypisuje głupoty, kto mnie osssstro zerrznie??:classic_cool:

Ja też coraz częściej myślę o tym, że skoro, tak dobrze mi samej, to może już zawsze tak będzie... Tak bardzo interesuje Cię, co inni o Tobie myślą? Ludzie zawsze będą gadać i to bez znaczenia, czy masz męża, czy nie masz męża, czy masz dzieci, czy nie masz dzieci- taka nasza polska mentalność. Staraj się obracać wszystko w żart, nie tłumacz się każdemu, bo dewot i tak nie przegadasz.

Gość przegrałaś życie jednym
słowem. .... poza tym pewnie brzydka jestes. gdybym ja była paskudna i nie miała wielkiego wyboru, jeśli chodzi o facetów, którzy zwracają na mnie uwagę, to też zostałabym starą panną.

przegrałaś życie jednym---> Mam w rodzinie kilka ciotek (stare panny z wyboru) i brak urody, jest ostatnią rzeczą, jaką można im zarzucić.

Gość koleżaneczka
Ludzie - mężczyźni nie uważają że jestem brzydka. Troche adoratorów sie kreci jak ćmy przy żarówce :) ale mimo wszystko nie chce sie z nikim wiazać na stałe. Jest dobrze tak jak jest.

Gość życie twoje i wybór