Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

SKNERY są wśród nas...

Polecane posty

Taa... wiecie co, nie wiem, czy to ciekawy temat, ale wlasnie zadzwonila do mnie znajoma... sprzedala wille w sopocie (tzn jej czesc) za 5 mln zl!!! i kupila mieszkanie... A jest taka sknera, ze dzwoni zeby zaytac sie, czy to warto kupic jakas uzywana drukarke za 200 zl... Jak cos jej sie psuje w domu to nie zadzwoni po fachowca bo musialaby zaplacic, tylko dzwoni po znajomych... czy to jest normalne?

Gość bo szanuje pieniadze
?? czy to oznaka sknerstwa ? moze tamta kase ma przeznaczona na cos innego ? musi zaraz szastac pieniedzmi i kupywac z najwyzeszej p[olki bo ty bys tak zrobila jak kazdy nuworyski prostak ? :O

Nie mowie o szastaniu pieniędzmi... Ona jest stara panna i ma wszystko, nie kupuje ubrań i nie dba o siebie. Wyręcza się przy tym ludźmi.. to nie szanowanie pieniędzy ale skąpstwo!

Gość tu jestem na tym topiku
Co z tego że stara panna? Żałosne...zazdrościsz jej? :O

Czego mam jej zazdrościć? Ze stara panna to znaczy ze nie ma na kogo wydawać... o to mi chodzilo, bo na siebie nie wydaje.. wkurza mnie ze sie ludzmi wysluguje, bo jej 50 zl szkoda na hydraulika...

Gość hydraulik tez jest
czlowiekiem :O a jak ludzie którzy jej to za dobry usmiech robia są ciiootami to niczyja wina, niech sami sie szanuja i swoja prace to nie beda wykorzystywani :O

To źle że nie ma na kogo wydawać pieniędzy?:D Może podróżuje, spędza czas jak chce...może robić wszystko. Jeśli ma tyle pieniędzy. I bardzo, bardzo dobrze. A skąd wiesz że jej szkoda? Może dzwoni po znajomego żeby z nim pogadać i przy okazji on coś naprawi? :O

jak widzisz nie tylko sknery chodza po swiecie ale i takie osoby ktore beda toba pomiatac tylko dlatego ze glosno wypowiedzialas swoje zdanie do ktorego zreszta masz prawo :O 🖐️

Wiem... nigdzie nie podrozuje, nie wydaje na siebie a z rodziny ma jedynie mame staruszkę... Nie dzwoni zeby pogadac, bo znajomych ma wielu... zreszta zawsze dzwoni kiedy czegos potrzebuje, wiec to tez symptomatyczne. A co do tego, zeby sie nie dac... jak ktos jest malo asertywny badz dobrze wychowany (ona jest pania profesor) to trudno odmowic...

Gość no ona moze za to pomiatac
osoba, która tutaj nawet nie pisze i pewnie nawet nie ma pojecia o istnieniu tego forum :O

A spytam z ciekawości ile ona ma lat, ta sknera?

Jakoś nie widzę żeby ktoś tu kimś pomiatał.

Dzieki Sweet dreams! Nie jestem materialistka i szanuje pieniadze.... nie jestem burżujem ani nic takiego, zakupy robie w biedronce :) po prostu nie lubie tego typu ludzi i tyle.. nie mialam zadnych zlych intencji.

To już słodka tajemnica... za duzo szczegółów... :) jeszcze tu zajrzy i dopiero będzie...

Gość jakbys nie miala zlych
intencji to nie tylko bys nie zakladala o niej topiców ale tez w ogóle nie interesowaloby cie jej zycie :O

Gość ahh bo jeszcze tutaj zajrzy
....pewnie w tym sopocie kazdego dnia jakas babka sprzedaje wille za 5 milionów wiec ta akurat sie nie skapnie ze to o niej mowa ... :O

Taaaa..... chcialam opisac problem a nie osobę, dlatego nie chcę podaać więcej zczegółów... Gdybym chciała zrobić jej przykrość zadzwoniłabym o wspólnych znajomych i ja obgadała, ale to nie w moim stylu...

Gość wiec za to obgadujesz ja
na forum oczekując jeszcze przyklasku innych :O

nie ja tylko zachowanie... albo inaczej mowiac konkretna ceche, ale widze, ze nie potrafisz teg odroznic...