Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

Najczęstsze błędy jakie robią kobiety w łożku!

Polecane posty

Gość ble ble ble ble ble ble ble
1. Bierność - wybierz "odpowiedni" moment, stwórz nastrój, podnieć mnie, ustaw mnie, mów coś, zaspokój mnie, mów coś, wycisz mnie, mów coś, nie pal, nie pij. Wiesz, jak kobieta wraca po 10 godzinach z pracy, po nieudanej prezentacji, ma progresywnego pms'a, a tobie się zachciewa kombinacji alpejskich, których stopień trudności opisywany jest słowami "gdyby prawa fizyki nie istniały", to co się dziwisz. Poza tym, czuć od ciebie piwo i papierosy. W języku kobiet to znaczy, że "śmierdzisz". 2. Gadanie pierdół - "o jak mnie nos swędzi". Może ją swędzi. Od kiedy podczas seksu mamy zasadę "nie rozmawiamy, dopuszczalne tylko jęki"? 3. Mówienie "nie". "Nie tak..." ale jak to już za trudne. Być może nie chce cię martwić, gdyby powiedziała jak, okazałoby się, że wszystko do tej pory robiłeś źle. Patrz, jaką masz miłą kobietę. 4. Nic nie mówienie - gadał dziad do obrazu. Być może nie ma o czym, albo niepostrzeżenie zasnęła. Ogierze ty. 5. Pruderia, kurczenie się, zasłanianie tego i owego - szczególnie żałosne i obwisowe. Jak przestaniesz dostawać erekcji na widok modelek, oraz nie będziesz jej porównywał do dziewczyny kolegi co to "ma fajne cycki, mogłabyś mieć takie same?", to może przestanie zasłaniać to i owo. 6. Brak gry wstępnej - "ja jestem, a ty rób". Podobno 70% mężczyzn uwielbia robić minetkę, więc w czym problem? Jesteś w tych 30% procentach? Masz pecha, polub minetkę i zmień grupę. 7. Obciążanie mężczyzny za jakość seksu. "staraj się przecież leżę". Mogłaby stanąć na głowie, tylko po co, skoro i tak ci czasem opada. 8. Upodobanie do "żartobliwego" udawania ciosów w genitalia. (Wyobraźcie sobie odwrotną sytuację). Wybieraj laski z lepszym poczuciem humoru. 9. Brak akceptacji swojego ciała, nieumiejętność bycia atrakcyjnie nagą. Patrz punkt 5. Adonis się znalazł. Aha, łażenie po domu z gołym wackiem to nie jest bycie "atrakcyjnym nago". 10. Gadanie o "Zdzisiu". "Bo Zdzisiu miał taki wyciągnięty sweter! Hi hi hi." Przestań umawiać się z gimnazjalistkami, problem zniknie. 11. Hamowanie objawów rozkoszy - zamknięte oczy, ściśnięte usta, fatalna mina. Być może to nie jest hamowanie objawów rozkoszy, tylko zwyczajny ich brak? W ogóle, to widziałeś swoją minę w trakcie seksu? Nie? To masz szczęście. 12. Zaniedbywanie przynoszenia kanapki lub piwa po seksie. Jak zaczniesz płacić za room service, to może. Poza tym, chyba kochaliście się razem, więc też może być zmęczona tak samo jak ty. 13. Obciążanie mężczyzny zabezpieczeniem antykoncepcyjnym. Racja, lepiej obciążyć kobietę dzieckiem. Albo jakąś chorobą. 14. Demonstrowanie postawy roszczeniowej zaraz po, albo nawet w czasie seksu. Np. "Ale jutro to nie na rowerach ale samochodem." "Naprawisz ten zamek?" Coś za coś. 15. Skupienie na nieistotnych szczegółach. "Nie rozmaż mnie, kochanie." To nie jest nieistotny szczegół. Przecież ona chce być piękna dla ciebie, skoro tylko leży, to chce leżeć jak najładniej. 16. Rzadkie, ale się zdarza - niedbałość o higienę. A chęć całowania się z języczkiem, zanim jeszcze umyjesz zęby, to szczyt higieny?

Gość Nacc
12 jest głupia i szowinistyczna!

Gość a on i tak
ci rogi doprawia :)

do ble ble ble ble ble................ kobitko! jesteś za........... :D :D :D tekst w 10!! ujawnij swój nick bo już Cie lubie :D

Moja eks popełniała w zasadzie większość tych błędów o których tutaj mowa, ale i tak ją kochałem.

Gość ja byłam dobra żona
a i tak się nie ułożyło :(