Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 smierdz膮ca cipka

smierdz膮ca cipka

Polecane posty

Go艣膰 doktor chomiczek
wloz se polopiryne s bo ona skuteczna i szybka jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lem
dobra, skonczcie pierdoli膰 - jem 艣niadanie w艂a艣nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ruthannah
u艣mia艂am si臋 do 艂ez

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale jaja...
Napoleon by si臋 na pewno ucieszy艂...;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie hahhaah
Ja tez juz nie wyrabiam :D:D Przebrn臋膮艂m przez caly topic i leze :D:D Nie ma sie czym przejmowac, kazdy ma swoj zapach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aleee piertoliciee
bo sie kootva tylko podmywacie, zamiast dok艂adnie wymoczy膰 margeritk臋 to trzeba wymoczyc w wodzie z dodatkiem jakiegos plynu/zelu/mydla -albo w wannie albo w misce - r贸b tak codziennie i przestanie smierdziec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tralalilaa
mo偶esz posmarowa膰 si臋 tam past膮 do zemb贸w - tak troszki, troch臋 moze poszczypa膰, ale za to m贸j men jak mi robi minete to m贸wi ze czuje 艣wie偶o艣偶 艂interfresza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zygmunt1\3\52
Mia艂em podobny problem z 偶on膮, co tu du偶o ukrywa膰, kobieta. D艂ugo na ten temat rozmawiali艣my, centralnie to nawet byli艣my u psychologa, nic nie pomog艂o. Dopiero kumpela A艣ki czyli 偶ona kuzyna mojej ciotecznej siostry od strony wujka czyli brata mojej mamy poradzi艂a nam medycyn臋 naturalno. Nikt nie wiedzia艂 co to jest ale wiecie jak to jest, kobiecie jak si臋 co艣 wbije do g艂owy to koniec i ci膮gle mi powtarza musimy spr贸bowa膰 medycyn臋 naturalno i naturalno. M贸wi臋 wam, co my艣my przeszli to nikt nawet sobie nie potrafi艂 wyobrazi膰. Potem 偶ona urodzi艂a i problem znikn膮艂 ale ja si臋 pytam na jak d艂ugo, przecie偶 pewno艣ci, 偶e si臋 nie pojawi mie膰 nie mo偶na. ju偶 nie jeden si臋 na tym sparzy艂, nie jeden...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania_1234987
ggggggggggggggggvgvhbhbeedfbugfbewbgpduvjfjfjngfjnfgjngfnjgfnjngfnjgfnjgfnjgfnjfgnjfgnjfgjjnnjjnfgkdjnidjfnjdfhoiudsfnbgvouidfbgvfbhbgoifugpifgbdofbdofuvbdjfvxocvdyfrghibrgpcxoivjdf vbdksfbgvp9dfzkbcolzgdsrngvpsdfugvpuhcvpxnvrfbgucxhbvdnhfbodfbgpdfuhdbngodfuhguyfdvnxlvhfuspugsrgdfghfuogdusg;sdjfngvnnnnnnnnnnnnnnnn++++++++++++++++++3++699*96385274114558 fdtdp[-dhjhtjogjgotj0[\ pojdgt\]aJKTD\A]-JGDHB[-DJTGHBJADGTHPOGDTJJGPOTD0GTGTJDGTDP[-DGT\ ]]HTHDG[PATD[\ JADT [[H[D[JHJPOGTJPOH[-GDT[GTD[D[\ Z|GTAZ\HAZG\HTA\DTGAD\\ DAHS\R'HAD\GT0OJHA\'BHJAD[-0ONG[OJHBPAJDV -0HJ

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kon19 na114
ja tam lubie jak cipka troszke pod smierduje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 OneTwo
Nadal 艣mierdzi ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Francuzy艣
ale jedynie z c...ki czy z innych otw贸r贸w te偶 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nooooooo
Cipa ma walic jak stare gacie chodzane rok na 偶ularskiej dupie...odniechce sie wam zberezniki ruchac kajgulce osrane gnoje bez szko艂y...

Udost臋pnij ten post

ja sadze ze musi tu byc zaburzona rownowaga bakteryjna, koniecznie trzeba kupic jakis dobry i sprawdzony probiotyk, z tego co wiem laktowaginal jest bardzo dobry ale jest on aplikowany dopochwowo, jesli masz z tym trudnosci to innym skutecznym sposobem bedzie provag - doustny, jak bakterie beda w dobrym stanie, to i zapach tez sie unormuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wez tampona
i do naturalnego jogurta zamocz i w cipsko wsadz. pomaga bo odbudowuje naturalne probiotyczne srodowisko cipska. bo smiercziec nie moze wlasciwie. pachnac cipskiem jes ale smiedziec no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santora
Przemywaj wod膮 z sokiem z cytryny od tych p艂yn贸w i innych wynalazk贸w masz zapewne nieprawid艂ow膮 flore bakteryjn膮.A przy okazji usuniesz nieprzyjemny zapach ,bo jak wiadomo sokiem z cytryny usuwa si臋 r贸wnie偶 zapach ryb .A co do zatytu艂owania tego tematu to cho膰 to nie m贸j problem to wstyd mi jako kobiecie ,przed tymi facetami kt贸rych tu zwabi艂a艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Michaelllll
hmm chetnie bym Ci ja wylizal :)

Udost臋pnij ten post

Tw贸j problem jest zwi膮zany z infekcj膮 bakteryjn膮, objawy to sw臋dzenie i szczypanie, konieczna jest wizyta u ginekologa, musisz si臋 prze leczy膰, potem zadbaj o odbudow臋 mikroflory za pomoc膮 probiotyk贸w doustnych ale r贸wnie偶 mo偶esz dla ochrony posmarowa膰 si臋 provag 偶elem, kt贸ry nawil偶a, 艂agodzi podra偶nienia i chroni przed infekcjami, poniewa偶 zakwasza 艣rodowisko pochwy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adofuldicipr
Cipka smierdzi sledzikiem po calym dniu to normalka a jak sie odpazy i jest taka czerwona i soczysta to dopiero wali ze hohodlatego trzeba podmywac kuciapke i brdzie git.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onawi
nie,wcale nie normalka ze cipka smierdzi,mialam kiedys faceta ,niby byl czysty ale po stosunku moja "cipka" smierdziala jeszcze przez kilka dni,wiem co czujesz ja ten smros czulam doslownie non stop i od tamtego sie zaczelo,teraz mam innego ale tez jakos mi zajezdza wiec kochamy sie tylko w gumce albo wcale jak mu nie pasuje,nie bede smierdziec dla cudzej chwili przyjemnosci,moze u ciebie jest tak samo tylko mi buchalo nie kwasnoscia a rybami blleee.....i wydaje mi sie ze najrozsadniejsza rada to od jau,napisz czy choc troche pomoglo i nie przesadzaj z myciem.........

Udost臋pnij ten post

ja bardzo lubie dgy mojej dziewczynie 艣mierdzi Cipeczka. Gdy robi臋 jej minetke to mnie jeszcze bardziej podnieca. Du偶o innych ch艂opak贸w pewnie to lubie, wi臋c nie przejmujcie si臋 dziewczyny ; )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 janiel
mam 27 lat i jestem prawikiem bo cipy 艣mierdza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 serum noverum
ci**a jak nie 艣mierdzi to lipa. wol臋 liza膰 tak膮 ni偶 umyt膮 jakim艣 chemicznym p艂ynem. skoro tak jest naturalnie uregulowane przez organizm to nie ma co walczy膰 z bycia kobiet膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nareszcie temat
hej no narescie, bo ja masm ten sam problem ale z moim naprzyrodzeniem smierdzi mi napletek czy raczej pod i nie wiem zebym co robil to smierdzi i juz sie spazylem z dziewczyna jak bylem to n ie chciala nic ze mna, czemu on tak smierdzi, myje mydlem kilka razy go i smierdzi, czasem mocz zatrzymuje sie tam i smierzi jeszcze bardziej, tzn nawet ja to czuje przez spodnie! ona mi nawet powiedziala ze to jak ser smierdzi a mi az glupio bylo i juz nie wiem co robic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fiku艣
A mnie z wacka naparza mo偶e si臋 zgramy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Cuchniecie to zawsze rozk艂ad substancji lub cia艂a,spowodowany bakteriami beztlenowymi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Du艣ka15
powiem ci co艣 kochana najpierw dok艂adnie wymyj miejsca intymne je艣li to nie pomo偶e nie dramatyzuj-kup test i sprawd藕 czy nie masz infekcji intymnej je艣li to nie pomo偶e id藕 do ginekologa i powiedz mu 偶e nie mo偶esz wytrzyma膰-to mo偶e by膰 powa偶ny problem,mam nadziej臋 偶e pomog艂am :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda marnowac kasy na testy, bo coby test nie wykaza艂 to wizyta u gina i tak wskazana, bo przeciez sama sie nie wyleczysz. Mo偶esz posi艂kowac sie probiotykami, ma艣ci膮 clotrimazolum czy provag 偶elem, kt贸ry tez hamuje rozw贸j infekcji, 艂agodzi 艣wi膮d ale je艣li to co艣 powa偶nego to nie zastapi to wizyty u ginekologa.

Udost臋pnij ten post