Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdząca cipka

smierdząca cipka

Polecane posty

Gość doktor chomiczek
wloz se polopiryne s bo ona skuteczna i szybka jest

Gość lem
dobra, skonczcie pierdolić - jem śniadanie właśnie

Gość ruthannah
uśmiałam się do łez

Gość ale jaja...
Napoleon by się na pewno ucieszył...;-)

Gość no nie hahhaah
Ja tez juz nie wyrabiam :D:D Przebrnęąłm przez caly topic i leze :D:D Nie ma sie czym przejmowac, kazdy ma swoj zapach :D

Gość aleee piertoliciee
bo sie kootva tylko podmywacie, zamiast dokładnie wymoczyć margeritkę to trzeba wymoczyc w wodzie z dodatkiem jakiegos plynu/zelu/mydla -albo w wannie albo w misce - rób tak codziennie i przestanie smierdziec

Gość tralalilaa
możesz posmarować się tam pastą do zembów - tak troszki, trochę moze poszczypać, ale za to mój men jak mi robi minete to mówi ze czuje świeżośż łinterfresza

Gość zygmunt1\3\52
Miałem podobny problem z żoną, co tu dużo ukrywać, kobieta. Długo na ten temat rozmawialiśmy, centralnie to nawet byliśmy u psychologa, nic nie pomogło. Dopiero kumpela Aśki czyli żona kuzyna mojej ciotecznej siostry od strony wujka czyli brata mojej mamy poradziła nam medycynę naturalno. Nikt nie wiedział co to jest ale wiecie jak to jest, kobiecie jak się coś wbije do głowy to koniec i ciągle mi powtarza musimy spróbować medycynę naturalno i naturalno. Mówię wam, co myśmy przeszli to nikt nawet sobie nie potrafił wyobrazić. Potem żona urodziła i problem zniknął ale ja się pytam na jak długo, przecież pewności, że się nie pojawi mieć nie można. już nie jeden się na tym sparzył, nie jeden...

Gość ania_1234987
ggggggggggggggggvgvhbhbeedfbugfbewbgpduvjfjfjngfjnfgjngfnjgfnjngfnjgfnjgfnjgfnjfgnjfgnjfgjjnnjjnfgkdjnidjfnjdfhoiudsfnbgvouidfbgvfbhbgoifugpifgbdofbdofuvbdjfvxocvdyfrghibrgpcxoivjdf vbdksfbgvp9dfzkbcolzgdsrngvpsdfugvpuhcvpxnvrfbgucxhbvdnhfbodfbgpdfuhdbngodfuhguyfdvnxlvhfuspugsrgdfghfuogdusg;sdjfngvnnnnnnnnnnnnnnnn++++++++++++++++++3++699*96385274114558 fdtdp[-dhjhtjogjgotj0[\ pojdgt\]aJKTD\A]-JGDHB[-DJTGHBJADGTHPOGDTJJGPOTD0GTGTJDGTDP[-DGT\ ]]HTHDG[PATD[\ JADT [[H[D[JHJPOGTJPOH[-GDT[GTD[D[\ Z|GTAZ\HAZG\HTA\DTGAD\\ DAHS\R'HAD\GT0OJHA\'BHJAD[-0ONG[OJHBPAJDV -0HJ

Gość kon19 na114
ja tam lubie jak cipka troszke pod smierduje

Gość OneTwo
Nadal śmierdzi ?

Gość Francuzyś
ale jedynie z c...ki czy z innych otwórów też ?

Gość nooooooo
Cipa ma walic jak stare gacie chodzane rok na żularskiej dupie...odniechce sie wam zberezniki ruchac kajgulce osrane gnoje bez szkoły...

ja sadze ze musi tu byc zaburzona rownowaga bakteryjna, koniecznie trzeba kupic jakis dobry i sprawdzony probiotyk, z tego co wiem laktowaginal jest bardzo dobry ale jest on aplikowany dopochwowo, jesli masz z tym trudnosci to innym skutecznym sposobem bedzie provag - doustny, jak bakterie beda w dobrym stanie, to i zapach tez sie unormuje!

Gość wez tampona
i do naturalnego jogurta zamocz i w cipsko wsadz. pomaga bo odbudowuje naturalne probiotyczne srodowisko cipska. bo smiercziec nie moze wlasciwie. pachnac cipskiem jes ale smiedziec no.

Gość santora
Przemywaj wodą z sokiem z cytryny od tych płynów i innych wynalazków masz zapewne nieprawidłową flore bakteryjną.A przy okazji usuniesz nieprzyjemny zapach ,bo jak wiadomo sokiem z cytryny usuwa się również zapach ryb .A co do zatytułowania tego tematu to choć to nie mój problem to wstyd mi jako kobiecie ,przed tymi facetami których tu zwabiłaś.

Gość Michaelllll
hmm chetnie bym Ci ja wylizal :)

Twój problem jest związany z infekcją bakteryjną, objawy to swędzenie i szczypanie, konieczna jest wizyta u ginekologa, musisz się prze leczyć, potem zadbaj o odbudowę mikroflory za pomocą probiotyków doustnych ale również możesz dla ochrony posmarować się provag żelem, który nawilża, łagodzi podrażnienia i chroni przed infekcjami, ponieważ zakwasza środowisko pochwy.

Gość adofuldicipr
Cipka smierdzi sledzikiem po calym dniu to normalka a jak sie odpazy i jest taka czerwona i soczysta to dopiero wali ze hohodlatego trzeba podmywac kuciapke i brdzie git.

Gość onawi
nie,wcale nie normalka ze cipka smierdzi,mialam kiedys faceta ,niby byl czysty ale po stosunku moja "cipka" smierdziala jeszcze przez kilka dni,wiem co czujesz ja ten smros czulam doslownie non stop i od tamtego sie zaczelo,teraz mam innego ale tez jakos mi zajezdza wiec kochamy sie tylko w gumce albo wcale jak mu nie pasuje,nie bede smierdziec dla cudzej chwili przyjemnosci,moze u ciebie jest tak samo tylko mi buchalo nie kwasnoscia a rybami blleee.....i wydaje mi sie ze najrozsadniejsza rada to od jau,napisz czy choc troche pomoglo i nie przesadzaj z myciem.........

ja bardzo lubie dgy mojej dziewczynie śmierdzi Cipeczka. Gdy robię jej minetke to mnie jeszcze bardziej podnieca. Dużo innych chłopaków pewnie to lubie, więc nie przejmujcie się dziewczyny ; )

Gość janiel
mam 27 lat i jestem prawikiem bo cipy śmierdza

Gość serum noverum
ci**a jak nie śmierdzi to lipa. wolę lizać taką niż umytą jakimś chemicznym płynem. skoro tak jest naturalnie uregulowane przez organizm to nie ma co walczyć z bycia kobietą :)

Gość nareszcie temat
hej no narescie, bo ja masm ten sam problem ale z moim naprzyrodzeniem smierdzi mi napletek czy raczej pod i nie wiem zebym co robil to smierdzi i juz sie spazylem z dziewczyna jak bylem to n ie chciala nic ze mna, czemu on tak smierdzi, myje mydlem kilka razy go i smierdzi, czasem mocz zatrzymuje sie tam i smierzi jeszcze bardziej, tzn nawet ja to czuje przez spodnie! ona mi nawet powiedziala ze to jak ser smierdzi a mi az glupio bylo i juz nie wiem co robic

Gość fikuś
A mnie z wacka naparza może się zgramy?

Gość gość
Cuchniecie to zawsze rozkład substancji lub ciała,spowodowany bakteriami beztlenowymi

Gość Duśka15
powiem ci coś kochana najpierw dokładnie wymyj miejsca intymne jeśli to nie pomoże nie dramatyzuj-kup test i sprawdź czy nie masz infekcji intymnej jeśli to nie pomoże idź do ginekologa i powiedz mu że nie możesz wytrzymać-to może być poważny problem,mam nadzieję że pomogłam :-)

Gość gość
Szkoda marnowac kasy na testy, bo coby test nie wykazał to wizyta u gina i tak wskazana, bo przeciez sama sie nie wyleczysz. Możesz posiłkowac sie probiotykami, maścią clotrimazolum czy provag żelem, który tez hamuje rozwój infekcji, łagodzi świąd ale jeśli to coś poważnego to nie zastapi to wizyty u ginekologa.