Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdząca cipka

smierdząca cipka

Polecane posty

Gość kokal
uhumm co? jasne nie wkąłdaj brudnych palców w pochwe to nie bedzie śmierdziała

Gość pewnie....
to nadżerka, zrób wypalankę

Gość pewnie....
nadżerka może zezłośliwieć, czyli zrakowacieć!!! Wal do ginekologa, niech to potwierdzi/wykluczy!!!!!!!

Gość pewnie....
nasienie męskie stymulująco działa na śluzówkę szyjki macicy, więc uprawiaj seks bez prezerwatywy.cyt.: ...Zauważono mniejszy odsetek raka szyjki macicy... Wzięte z t. Fizjologia i filozofia seksu. Wpisz ten temat w google a dowiesz się czegoś więcej.

Gość jeśli to
nadżerka szylki macicy, to żadna higiena, żadne lekarstwa nie pomogą!!!!! Musi byś tzw. wypalanka!!!!!!!

Gość mi tez
co to ta wypalanka ?

Gość chłop...
tak czytam i trochę się dziwię, że żądna nie wpadła na \"nadżerkę\" szyji macicy, przecież to rak, który może dać smród. Tak, że wal do ginekologa pod kątem wypalanki.

Gość rghljm
Niektóre kobiety wydzielają takie :ostre kwasy",czy soki,właśnie jak kiszona kapust,czy podobne,tego nie wyleczysz,trzeba częściej korzystać z chusteczek i myć,myć!

Gość kozik
nie myjasz sie ichuj

Gość Tampom do smierdyoncej ci.pki
śmierdzonca cipeczka to nie lada problem Ale to nie uleczalne. Dla mnie śmierdzi i się teraz tym nie przejmuje kiedyś chodziłam do ginekologa który kazał łykac następujące lekarstwa: APAP, RUTINOSKORBIN, NO-SPA I COLGATE TOTAL (czyli pastę zębową kazał mi wcierać ją w oczy a pomoże! smarowałam przez pół tora roku jak myślicie czy to pomogło?! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .... .... Tak jak już powiedziałam to nieuleczalne wole żeby mi śmierdziało z gaci ... Dlatego nie uprawiam se.xu i nie piore gaci bo i tak smród wróci do mnie.. Czuje sie jak mprzystanek autobusowy smród wróci jak autobusy...

Gość klin klinem..
na kaca jest klin, czyli setka wódki, tak i z przykrym zapachem cipki; zatem radzę na smród smrodem, czyli dać facetowi dupy i później takiego śmierdzącego penisa dać se wsadzić do cipki. Smród penisa zabije smród cipki. Ten zabieg nazywa się seksem poanalnym. Sorki, ale trochę złośliwie napisałam. Moje drogie, higiena, irygacje, globulki przepisane przez ginekologa na podstawie wymazu, posiewu, antybiogramu, a przede wszystkim seks z przyjęciem spermy do środka pochwy, gdyź nasienie męskie stymulująco działa na śluzówkę pochwy i szyjki macicy. Powodzenia

Gość klin klinem..
dodałabym prawidłowe odżywianie(wysokowitaminowe) i sportowy tryb życia, w tym basen, sauna sucha, no i seks sportowy.

Gość ale...
jak tu znaleźć chłopa na seks sportowy?

Gość jacobs
klin klinem-no faktycznie na basen z tą smierdzącą c..ą

Gość do Jacobsa
smród jest zapewne wynikiem rozkładu sluzu, spermy, krwi menstrualnej spowodowanego bakteriami, zatem chlorowana woda na basenie ma właściwości bakteriobójcze, więc po co to zdziwko? Sana i temperatura >100st. C też zabija bakterie i wirusy!!!

Gość hsu
nie masz sie co obawiac powiem tak ze nigdy nie uprawialem seksu a jestem fetyszem i chcialbym poczuc smak i zapach cipy^^ xd~~ wiem to glupie ale wariat ze mnie^^

Gość smierdzacy penisek
lubie wchodzic w smierdzace cipeczki

Gość ogromny i gruby penis
zapraszam na zabieg do mojego gabinetu!!mysleze cos poradzimy

Gość hu890hn
obrzydliwy zapach

Gość loczek73
dziewczyno,nie podmywaj się codziennie płynem do higieny intymnejjstosuj go bardzo rzadko np podczas okresu.Myj się delikatnym mydłem i spłucz wodą z octem przez 7 dni (1 łyżka na pół litra wody)...

Gość smierdzaca cipka
umyj psioche,i chuj

Gość sulirad33@wp.pl
Dziewczyny!!! Dajcie sobie na luz. Dla prawdziwego faceta jest ważne aby wasza cipka pachniała tak jak pachnie. Bynajmniej nie perfumami czy dezodoro. Normalny facet będzie podniecony waszym naturalnym zapachem. Czy jest to normalne ? Może tak, a może nie. Ja w każdym razie lubię zapach naturalnej cipki.

Gość sulirad33@wp.pl
I jeszcze jedno Dziewczyny. Tak zwany zapach nieświeży świadczy o tym, że macie dobrze ukształtowany układ immunologiczny. \Zapach amoniaku jest wtedy aktywny, gdy rozkładają się bakterie. Jest to naturalny proces organizmu. Ma za zadanie właśnie obronne przed intruzami i świadczy co najwyżej o bardzo szybkiej reakcji przed niebezpieczeństwem. Zatem, nie przejmujcie się tym zapachem. Wszystko jest O>K> Naprawdę.

Gość sulirad33@wp.pl
Bardzo mi się podoba wypowiedź Loczka 73. Ma super rację. Ale jeśli chcecie dowiedzieć się dziewczyny coś na temat równie skuteczny i praktyczny, przejdźcie na forum urynoterapii. Zapraszam.

Gość bambino666666666666666666
ja mam nadzerke i tez mam takie problem ale czy to wina nadzerki czy nie nie wiem. Istnieje tez cos takiego jak np bakteria enterococcuss i gin moze mowic ze jest ok, nie ma zapalenia, ale jednak moze cos byc nie tak...trzeba wtedy zrobic wymaz z pochwy zeby sie dowiedziec czy ma sie na serio jakies bakterie i wtedy zastsowac odpowiednią kurację polecam do mycia lactacyd, jakies probiotyki np provag, lacibios femina i uzywanie chusteczek do higieny intymnej

Gość sulirad33@wp.pl
bambino6666666666666666666666666666666666666. Powiem Ci tyle, że cały człowiek jest jedną wielką bakterią. To żart oczywiście, ale może spróbuj się podratować srebrem koloidalnym, propolisem albo głodówką trzydniową raz w miesiącu. Albo zastosuj Pau Darko (sklep z naturalną żywnością). W żadnym jednak wypadku nie stosuj antybiotyków - zniszczą Ci układ immunologiczny, wypłukają pieniądze z portfela i nikt Cię za to nie przeprosi.....

Gość wacor
to wkladaj w majtory martwa rybe wtedy nie bedzie czuc cipka tylko centrala rybna

Gość doktor chomiczek
uzyj mentosa to ci odswieży