Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdząca cipka

smierdząca cipka

Polecane posty

Gość mmmmmmmymmmmy
bardzo bolało ? bylas mokra ? sorry za te pytania ale ja mam wrazenie,ze cierpie na suchosc pochwy... nigdy nie bylam taka super mokra, moze dlatego tego palca wlozyc nie moge...

Gość balance
zbyt czeste mycie i uzywanie detergentow wyjalawia i podraznia. powraca do pierwotnego stanu bodajze po 72 godzinach. ta ziaja zawiera sls, moze to tez ma jakis wplyw? bez sls, barwnikow i zapachu sa zele lirene.

Gość smierdząca cipka
moze i zaczne prac bielizną w proszku dla dzieci, yelp czy jakos tak a z tym wciskaniem na czopkow na sile to dziwna sprawa, nie powinno tak byc, lepiej spytaj sie lekarza jak wyglada Twoja błona bo jak boli przy wkladaniu tabletki to co bedzie przy pierwszym razie:-)

Gość smierdząca cipka
a moze jakies zwykle dzieciece mydło?

Gość abedebe
Do autorki postu: zrob sobie badanie krwi na Chlamydia, one czesto sa powodem nieprzyjemnego zapachu i powoduja powracajace stany zapalne.

mmmmmm- bol byl,ale nie kazda dziewczyna odczuwa bol, mokra musisz byc, bo inaczej stosunek bedzie bolesny ( sprobuj potrzec dwie suche,a dwie nawilzone rece o siebie), nie martw sie teraz,ze jestes sucha, przeciez te plyny wydzielaja sie podczad stosunku jak czlowiek jest podiecony

Gość smierdząca cipka
te badania na chlamydie moza zrobic w kazdym laboratorium? i ile kosztują

Gość mmmmmmmymmmmy
ale nawet jak moj facet mnie piesci, caluje itp to nie robie sie mokra... jest mi dobrze, ale morka nie jestem...

a moze podczas pocalunku za bardzo skupiasz sie na tym czy jestes mokra czy nie im sa goretsze pieszczoty tym czlowiek bardziej na nie reaguje oczywiscie sa tez takie kobiety lub mezczyzni, ktorzy maja za sucho,ale sa na rynku dostepne zele nawilzajace takze spoko, spoko, medycyna juz o wszystkim pomyslala

a moze podczas pocalunku za bardzo skupiasz sie na tym czy jestes mokra czy nie im sa goretsze pieszczoty tym czlowiek bardziej na nie reaguje oczywiscie sa tez takie kobiety lub mezczyzni, ktorzy maja za sucho,ale sa na rynku dostepne zele nawilzajace takze spoko, spoko, medycyna juz o wszystkim pomyslala

Gość mmmmmmmymmmmy
dzieki madzia byc moze tak wlasnie jest :)

Gość jau
powinnaś zrobić badania czystości pochwy, podmywaj się (Lactacid) tylko dwa razy dziennie - więcej razy może spowodować, że wypłukujesz naturalną florę bakteryjną i dochodzi do zakażeń, bierz dopochwowo Lactovaginal - kupisz go bez recepty, cena ok. 26 zł, zawiera on naturalne pałeczki kwasu mlekowego, które są u zdrowej kobiety w pochwie, a jak ich brakuje , to zaczynają się problemy - stany zapalne, niemiły zapach z pochwy, zakażenia. Dlatego powinno się je przyjmować w formie kapsułek dopochwowo profilaktycznie, one na pewno nie zaszkodzą. Wiem, bo wypróbowałam wiele razy - biorę je na wszelki wypadek dwa razy w tygodniu. Ty powinnaś raczej codziennie i zobaczysz czy są efekty.

Gość mmmmmmmymmmmy
tzn. czy kazdy moze te tabletki przyjmować bez obaw;)

Gość kotecki
a może masz zbyt rozwinięty zmysł węchu ??

Gość no to chyba masz
GRZYBICE

Gość mmmmmmmymmmmy
a moze zamiast tych tabletek pic litr mleka dziennie albo jogurtami sie zajadać...

Gość kotecki
albo nie wąchać :P

Gość kotecki
kwiatki właśnie wiosna idzie są do wachania cipka raczej słuzy do .... no ale teraz w czasch nowoczesnych być może trzeba i wąchać :O

Gość mozesz
kupic sobie w aptece irygator i do tego mozna kupowac na sztuki specyfik o nazwie tantum rosa, uzywaj raz w tygodniu i powinno byc ok. Jelsi masz taki problem, to polecam podmywac sie w polowie dnia, albo kupic chusteczki do higieny intymnej cleanic i mozesz je stosowac gdziekolwiek bedziesz, jesli w bedzie tam wc :) co do tantum rosa, to wyczyscisz sie od srodka :)

Gość mozesz
zapomnialam dodac, ze mozna tez pic sok z ananasa, to niektorym paniom poprawia zarowno zapach jak i ... smak ;)

Gość jau
Lactovaginal mogą brać wszystkie kobiety, bo to nie jest antybiotyk ani lekarstwo, bo każda z nas ma pałeczki kwasu mlekowego w pochwie, tylko niestety one giną jak jesteśmy chore, bierzemy antybiotyki, itp., więc trzeba odbudować naturalną florę bakteryjną. Do "śmierdzącej..." - pij jogurty, jedz dużo owoców i warzyw, bierz Lactovaginal i unikaj słodyczy, bo to właśnie cukry w dużej mierze odpowiedzialne są za niemiły zapach z pochwy i zakażenia grzybicze

Gość smierdzaca cipka
popytam sie lekarza o te tabletki, slodycze jem niestety no i jestem troche grubawa, to tez moze miec chyba wpływ ze bardziej sie tam pocę

Gość mozesz
mowie tobie , ze tantum rosa jest skuteczne i nie jest drogie, bez recepty i nieszkodliwe, bo to profilaktyka. Odkad stusuje nie musze tak czesto siegac po clotrimazolum i nie mam zadnych problemow z zapachami itp. ;)

Gość jau
Tylko że Tantum Rosa nie może być stosowany ot tak sobie, bo to lekarstwo, tylko, że do irygacji. Owszem pomaga, ale tak trzeba potem stosować Lactovaginal, żeby odbudować florę.

Gość spec
zakladaj 5 par majtek

wachalas cipke swojej siostry po 2 dniach jej niemycia ? a wiesz niektorzy faceci lubia nieswieze cipki,takie cipki co pachna cipka hehe,

Gość mi tez
śmierdzi pochwa czuję taki obrzydliwy zapach robiłam 2 dni temu badanie moczu i USG nic mi nie wyczło :C Co robić

Gość kokal
nie masturbować sie 10 razy dziennie to nie bedzie źle pachnieć

Gość mi tez
mastu... co ?