Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smierdząca cipka

smierdząca cipka

Polecane posty

Gość smierdząca cipka

Może w ciągu dnia używaj specjalnych chusteczek do higieny intymnej. Powiedz też o tym swojemu lekarzowi, powinien coś poradzić.

Gość ale prymitywne...
jak jestes u ginekologa to tez mu mowisz o 'cipce'? to sie nazywa pochwa albo wagina... :/

Gość mmmmmmmymmmmy
mam ten sam problem a lekarz mi nie chce pomoc bo jestem dziewica, ale jak tu isc do lozka jak nieprzyjemnie pachnie... boje sie,ze facet wyczuje :(

Gość a masz może założoną spiralę

Przechodzi niewidomy koło sklepu z rybami. pociąga nosem i mówi: - Cześć dziewczyny! :D :D :D

Gość alezzzmmmzzzmmm
ale macie problemy:(

Gość a masz może założoną spiralę
bo wiesz ja miałam podobny problem kiedy miałam spiralę

Gość smierdząca cipka
rzeczywiscie temat do skasowania, kasuj swoje temaciki mowie ginekologowi ze czasem cos mi smierdzi wiec on mi daje globulki, ale po jakim czasie znowu smierdzi, nie moge sie podmywac 5 razy dziennie, moze i te chusteczki byłyby wyjscie i nie chce zeby pachniala jak fiolki ale taki kwasny zapach jest wstretny, wiem ze nie kazda tak smierdzi, moja siostra moze nei wymyc 2 dni i nic nie czuc

Gość fgfhudfgbfdtyrghtr
a moze ty mocz popuszczasz jak ? twoj siostra moze nie myc dwa dni i nic nie czuc?/ o fuuj! co za brudas z niej

Gość mmmmmmmymmmmy
wiec nie jestes diewicą chyba skoro ci przepisal globulki... ciesz sie,ze mozesz sie leczyc a co ja mam zrobic- ja nie moge bo nie wloze tych globulek ani kremu...

Gość smierdząca cipka
a wiesz ze to moze byc sprawa moczu, nie pomyslalam o tym, bo to jest taki kwasny zapach, czy to się leczy operacyjnie czy sa inne metody, musze powiedziec o tym lekarzowi ale kurcze ja mam 30 lat i ju zbym popuszczla?

Gość fgfhudfgbfdtyrghtr
moze tak byc,ale sa na to tabletki

Gość fgfhudfgbfdtyrghtr
moze pojdz na usg ukladu moczowego, moze cos z tym jest nie tak,moze jest jakis ucisk na pecherz

Gość smierdząca cipka
no przestan a co ma dziewictwo do globulek:-)

Gość balance
zapach moczu zalezy od diety i stanu zdrowia. a moze doszlo do jakiegos zakazenia? probowalas przemywac okolice intymne rumiankiem albo Vagosanem albo Femoniseptem? moze by choc troche pomoglo. jesli ziaja sie nie sprawdza, to moze trzeba poszukac czegos lepszego. probowalas Lactacydu? droga kafeterianko ('smierdzaca cipko'? :| ) bardzo prosze, uzywaj terminologii medycznej

Gość smierdząca cipka
kurcze to mnie jesczze czeka i urolog, juz i tak chodze po ginekologach, endokrynologach, ciagle jakies badania usg, jeszcze i to ale musze cos z tym robic bo smierdzi !!!!

Gość globulek niby
dziewica nie moze bo nie moze sobie zaaplikowac... heh.. a tampony mozna zaaplikowac bez problemu.. pomyśl trochę dziewico - globulki są mniejsze od tampona i błony ci nie przerwą... a clotrimazol - aplikujesz go do wnętrza pochwy czy tylko wargi smarujesz?

pewno,ze moze, ja bylam dziewica i stosowalam globulki dopochwowe, przeciez one nie maja 15 cm dlugosci

Gość smierdząca cipka
no dobrze smierdzi mi w kroczu, bo nei wiem czy to pochodzi z pochwy, przeciez u lekarza nie powiem cipka uzywalam ziaje, AA, soraya, dax cosmetics, nivea Lactacydu jeszcze nie slyszalam opinie ginekologow ze te wszystkie pachnace plyny moga prowadzic do roznych bakterii, ale to czym sie podmywac

Gość mmmmmmmymmmmy
sama pomysl- ja nie moge ich wlożyc i juz, wloze sobie tylko 2 cm palca dalej nie jestem w stanie bo odczuwam bol... poza tym zeby zaaplikowan np. krem musze go wlozyc bardzo, bardzo gleboko aplikacja na ok 6 cm (wialkosc tampona) nic nie da... nie wymadrzaj jak nic nie wiesz na ten temat

Gość emmanuela
jusz widać taka twoja "uroda" trzeba się pogodzić z faktem;-)

Gość mmmmmmmymmmmy
po co mam wkladac globulke na ok 2 cm przeciez to nic nie da... skoro lekarka mi nic nie przepisala - bardzo dobra i znana lekarka cos w tym musi byc... prosilam o przepisane czegos to przepisala mi macmiror krem ktory ladnie lezy sobie na polce:(

Gość pani łosoś
słuchaj,to może Ty masz jakiś stan zapalny albo coś?

Gość globulek niby
wiem, bo też musiałam się leczyć - nie przerwie ci błony ani tampon ani globulka - tampon też umieszczasz głęboko - nie 6 cm od wejście do pochwy, tylko głęboko tak aby go nie odczuwać... POMYŚL. da się bez problemu zaaplikować, nawyzej trzeba pokombinować - moze pod innym kątem ją wkładaj.. musisz miesz otwór w błonie - i jak "poszukasz" to go znajdziesz. a w ogóle - to zdrowie tak jakby ważniejsze jest od kawałka błony, jakby miało się tam z tego ztanu zapalnego na razie coś poważniejszego zrobić, to będziesz miała ciepło...

Gość smierdząca cipka
ale np clotrimazol ma cienkie tabletki, nie wszystkie dopochwowe wygladają jak torpedy, i przeciez w blonie są otwory, na pewno da sie jakos wcisnac a ostatnio uzywalam pimafucin, bo mialam tyle bakterii w cytologii ze obraz byl nieczytelny, cytologia II grupa, skad to sie bierze< codziennie sie podmywam, czysta bielizna, moze to sprawa proszkow, albo rzeczyiwscie tego moczu

Gość mmmmmmmymmmmy
ale ja nie dam rady tego wlozyc... po prostu czuje opór ktory sprawia,ze nie jestem w stanie popchnac tego palca dalej :( probowlam juz 100 razy i nic :( badania tez lekarka dokladnego nie mogla mi zrobic bo wylam z bolu :( mam nadzieje,ze nie mam jakies mega grubej blony, ale chybalekarka by mi powiedziala ?

moze juz taka twoja naturA,ale faktycznie \"nadmierna\" higiena powoduje,ze nie ma tej flory bakteryjnej i jestes bardziej podatna na takie stany moze tez jestes za delikatna na takie proszki i plyny, moze wyprobuj proszek i plyn do plukania dla niemowlat