Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katieu

muszę schudnąć min. 12 kg... mam 4 tyg.

Polecane posty

Gość katieu

witam... mam na imię Katia... mam pewien problem po zimie, przytyłam 9 kg... teraz mam 174cm wzrostu i waże 72 kg... dokładnie na 4 tygodnie wyjeżdzam z moim chłopakiem i przyjciółmi do Grecji... do tego czasu muszę schydnąc, bo inaczej jak pokaże się na plaży? Pewnie na początku będę trzymać się diety ok. 350-400kcal; doskonale wiem, że to mało ale, by pozbyć się efektu jojo będę powoli i stopniiowo podwyższam dawkę kcal... Ktoś też od jutra zaczyna odchudzanie? albo ma jakieś rady? zapraszam ;)

Gość pao
Ja jestem 11 dzien na cambridge . Efekt murowany ale niestety to kosztuje.ja schudlam juz ok 6 kg . Z diety wychodzi sie bez duzego efektu jo jo bo bo dalej je sie te zupki +niskokaloryczny obiad . Ja nie mialam kasy wiec zamawialam po trochu . Za ok 200zl , potem znow za ok 200 . Caly kosz powinien byc ok 350

Gość na jakiej diecie
proponuje ci diete 600 -700 kcal,odchudza ok 4-kg tygodniowo

Gość katieu
narazie sama układam sobie dietę, ok. 400 kcal... jak sądzicie ile można schudnąć w tydzień i ćwicząc? pao życzę dalej wytrwałości... ;)

Gość katieu
droga eseczko :) dowiedziałam się wczoraj... ;( to była niespodzianka 400 kcal to mało ale, pijąc kefir 0% który ma 24 kcal, jedząc sałatę z warzyw i chrupkie pieczywo najadam się ;) i bardzo zalezy mi zeby dobrze tam wygladac...

Gość bo fantazjaaaa.....

Gość mrowkazet
ja mam tak jak ty! stosuje od pn. 700 kcal,ktos tam wyzej napisal, ze na 400kcal schudniesz 4 kg tygodniowo???!! bzdury! od jutra cwicze do tego

Gość malinowo mi
Witam dziewczynki! Chętnie się przyłącze,mój wzrost to 167cm i 57kg.Moim celem jest pozbycie się 4-5 kg.Może i niewiele ale tyle jest najtrudniej,zazwyczaj poddaje się po 1 dniu dietkowania:-( więc mam nadzieję że będziemy się wspierać i razem będziemy gubić kilogramy. Pozdro :)

droga Katieu :) proponuje ci diete warzywno owocowa - trwa ona 14 dni i chudnie sie w czasie niej okolo 5- 8 kilo ... stosuje ja juz 8 dzien i jak narazie waga pokazuje 4 kilogramy mniej ... chcialabym takze dodac ze na poczatku czyli w czasie pierwszego tygodnia proces chudniecia jest znacznie wolniejszy, poniewaz organizm usuwa zbedne toksyny .... po tych 14 dniach mozesz stosowac diete np 1000 kcal, i utrzymywac warzywa i owoce na pierwszym miejscu w swoim zywieniu ... efekt murowany :) jezeli chcesz wiecej informacji to napisz bo nie wiem czy sie rozpisywac :D

Gość imagiination
hej! ja jestem na diecie jogurtowej..juz 6 dzien.. ALE jutro prawdopodobnie popylam do sokowirowke i przejde na soczki..owocowo-warzywne :) Skoro mozna wypiekniec pijac je i oczyscic organizm-to czemu nie:)

Gość katieu
dzieki wam wszystkim ;) Delicious_ dieta owocowa to dobry pomysł... ;) może przejdę na nią za tydzien! ;) dzięki :P no to ile mozna stracić w tydzień na tej 400 kcal? moze macie jakies doswiadczenie?

Gość katieu
imagiination ile juz schudlas? opiszesz o o dokladnie o co chodzi w diecie jogurtowej ;)

Gość imagiination
Właśnie oglądałam na kablówce ciekawy program o diecie jogurtowej i wydaje mi się że jest super.Wprawdzie dość restrekcyjna ale jakie efekty a najważniejsze nie ma jo-jo!Już tłumacze na czym polega!Otóż codziennie jemy TYLKO jogurt naturalny z żywymi kulturami bakterii!Można zjeść go ile się chce i najpóźniej o godzinie 18:00!!Dietke można stosować ile się chce ale uwaga!Jeżeli chcesz utrzymać wage musisz przeprowadzić proces utrwalający!Polega on na tym że gdy uzyskamy idealną wage liczymy ile czasu byliśmy na tej diecie.Jeżeli trwało to 4 tygodnie to w pierwszym tygodniu po zakończeniu diety jemy jogurt,owoce i warzywa.W kolejnym tygodniu wprowadzamy do jadłospisu oprócz warzyw, owoców i jogurtów mięso,w kolejnym tygodniu produkty mączne a w jeszcze kolejnym słodycze ALE w niewielkich ilościach(!!).I ten proces utrwalający musi trwać tyle co dieta więc jeśli dieta trwała 12 dni to dzielimy to na 4 i mamy po 3 dni na wprowadzenie każdego produktu!Teraz najważniejsze w ciągu 4 dni chudnie się nawet 3 kilogramy!I to nie żadne czary mary bo pokazywali ludzi którzy pozrzucali 20-30 kilo

Gość imagiination
Nie ważne i tak napisze jest to rozpiska przykładowo na 12 dni dietki. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 dzień 6.00-18.00 można jeść tylko jogurt naturalne w ilościach na jakie tylko macie ochote! proces utrwalający: (godziny posiłków można zmieniać!ale kolacje jemy przed 18.00) 13,14,15 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)gotowane warzywka podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny pomieszany z owocami kolacja: (18.00)sałatka warzywna 16,17,18 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00) duszona pierś z kurczaka z cebulką podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny ,plasterek szynki kolacja: (18.00) gotowane warzywa 19,20,21 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)grilowany kawałek mięsa podwieczorek: (16.00)bułka z pomidorem,ogórkiem itp kolacja: (18.00)sałatka warzywna 22,23,24 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)owoc, obiad: (14.00) ryż z mięsem i warzywami podwieczorek: (16.00)gałka loda kolacja: (18.00)sałatka warzywna

Gość imagiination
Nie ważne i tak napisze jest to rozpiska przykładowo na 12 dni dietki. 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 dzień 6.00-18.00 można jeść tylko jogurt naturalne w ilościach na jakie tylko macie ochote! proces utrwalający: (godziny posiłków można zmieniać!ale kolacje jemy przed 18.00) 13,14,15 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)gotowane warzywka podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny pomieszany z owocami kolacja: (18.00)sałatka warzywna 16,17,18 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00) duszona pierś z kurczaka z cebulką podwieczorek: (16.00)jogurt naturalny ,plasterek szynki kolacja: (18.00) gotowane warzywa 19,20,21 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)jabłko lub truskawki lub inny owoc który lubicie obiad: (14.00)grilowany kawałek mięsa podwieczorek: (16.00)bułka z pomidorem,ogórkiem itp kolacja: (18.00)sałatka warzywna 22,23,24 dzień śniadanie: (7.30)jogurt naturalny,kromka pieczywa II śniadanie: (10.00)owoc, obiad: (14.00) ryż z mięsem i warzywami podwieczorek: (16.00)gałka loda kolacja: (18.00)sałatka warzywna

Gość katieu
dzieki za odp imagination ;) nie znudziy ci sie te jogurty? :)

Gość zgagaa
dopadnie cię po tych jogurtach i będziesz leczyć się tuczącymi bananami i migdałami ale powodzenia, a dieta cambridge wcale nie jest rewelwcją wręcz przeciwnie 3 razy stosowałam i 3 razy efekt jojo w rezultacie 15 kg więcej oby nie to najlepsza metoda to MŻ.

Gość tunisiaaa
zaczynam z wami od jutra!:) tez czeka mnie wyjazd i MUSZE schudnac!!!!! bedzie zero weglowodanow ewentualnie wasa same owoce i warzywa woda woda woda + od pon aerobik

Kaitiu! Masz 4 tygodnie.Z tego co przeczytałam to nazdrowiu nie za bardzo Tobie zależy. Dieta 400 kcal?Może nie chodzisz głodna,ale twój organiz szybko się zbuntuje.W efekcie będziesz się fatalnieczuć.Bóle głowy,zawroty,omdlenia.Nawet jak schudniesz to efektjojo murowany.bo Twój organizm zapamięta \'Chudeczasy\" i będzie machinalnie odkładał zapasy. Poza tym jak już wylądujesz w Grecjibędziesz chciała skosztować tamtejszych specjałów. Zresztą na 400 kcal musiała byś nic nie robić tzn zero szkoły ,pracy umysłowej,i fizycznej.chyba ze wolisz szpitalne łóżko od przepięknej Grecjii Powodzenia

Gość ewcia _20
czy płatki owsiane maja duzo kalori?

Gość pączek w maśle
zrezygnuj z pieczywa, słodyczy, kolacji nie jedz po 18, ćwicz, jedz dużo warzyw , a efekt murowany bez nadmiernego katowania się powodzenia:)

Gość do imagiination
czy ta dietka trwa tylko 12 dni? czy masz jadłospis na pozostale i moglabys tu wpisac? zaczynam:) bardzo Ci dziekuje imagiination

Gość do imagiination
jeszcze mam pytanie co to ma byc za salatka warzywna ? jakie warzywa mozna na tej diecie bo wiem ze nie wszystkie są wskazane ,tak ?

kluczowa sprawa .... jeśli zastosujesz głodwówkę albo trak restrykcyjną dietę na początku będziesz traciła wodę a potem za jakiś czas dopiero tłuszcz i to że schudniesz 12 kg nie znaczy że schudniesz np. 12 cm w talii

Gość katieu
witam wszystkich wzielam sobie do serca wasze rady i zwiększyłam dawke kcal ;) mam nadzieje ze uda mi sie schudnac... tunisiaaa a ty gdzie wyjezdzasz, kiedy i jaka masz dietke? ewcia_20 100g płatków owsianych to 390 kcal proponuje jogurt np. truskawkowy (1,5% albo 0% tłuszczu) z 2 łyżeczkami płatków albo z mlekiem ;) CO TAM DZIŚ U WAS?

Gość katieu
droga eseczko ćwiczę codziennie koło 45 min. do tego spacery z psem, i 2x w tyg tańce... ;) a jak tam u Was dieta?