Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nawet_Kot_Mnie_Olał

Ja to dopiero jestem przegrańcem!

Polecane posty

Nienormalnych miałem na myśli, że trochę skrzywionych. Zresztą wystarczy popatrzeć na wątki i problemy. To nie jest normalne. Ja niestety też do końca normalny nie jestem bo marnuję czas na tym forum zamiast spotykać się z kobietami :) ikebana - no widzisz, czyli jednak nie umówiłabyś się z kimś takim. I gdzie tu logika? Bo prawda jest taka, że facet mógłby być niewiadomo jak sympatyczny i mega inteligentny, ale jeśli jest brzydki i nie ma kasy to się z takim nie zwiążecie. Najwyżej będzie waszym kumplem, albo tzw. \"przyjacielem\", którego doszczętnie wykorzystacie. Nie żebym osobiście narzekał, bo akurat powodzenie u kobiet mam, ale widzę po kolegach, którzy są naprawdę fajnymi facetami i nie mają nikogo tylko dlatego, że nie są przystojni.

Gość ekhmm
uzurpator, błędnie nas oceniasz!! przecież możemy nie chcieć się z nikim wiązać, czy coś w tym złego?:O

Gość fsdfsdaf
myślę, że bycie nieszkodliwym, sympatycznym zrzędą to najlepsza rola jaką życie ma mu do zaoferowania. jeśli będzię próbował się wychylić i walczyć to może naprawdę dostać kopa (np jakby próbował poderwać jakąś ładną kobietę) z tym, ze jakoś nie wierze w jego sympatyczny charakter, po sobie wiem, że życie z jakimikolwiek upośledzeniami daje w kość i wyostrza charakter.

Gość yyyyada
no nic, jezeli nie nawiedzisz zwierzat to kawal chuja z ciebie:p (to nie bylo do autora tematu)

Gość yyyyada
no mialo byc nie nawidzisz, ale wiadomo o co chodzi

Od bycia brzydkę i przegraną na kafe to ja jestem! (Tak tylko przypominam...) :O P.S. Mój kot mnnie olewa codziennie... czasem dosłownie - bo mnie chce oznaczyć....

no dobra ikebana, ale odpowiedz mi na proste pytanie: związałabyś się z facetem brzydkim, niskim, grubym, łysiejącym, z małym ptakiem, jąkającym się tak, że słowa nie może wypowiedzieć, ale jednocześnie mądrym, inteligentnym, wrażliwym, szanującym kobiety? Proszę tylko szczerze.

Gość ekhmm
ilekroć jakiś facet żali się na tym forum, a kilka kobiet pisze mu słowa otuchy, to od razu wymagane jest od nich, aby conajmniej wyszły za niego za mąż...;) ludzie, bez przesady... ;)

ja tylko teoretycznie pytam. Po prostu wiem, że żadna z was by takiego kogoś nie chciała. Dlatego uważam, że lepiej osobom takim jak autor tego tematu od razu z grubej rury napisać, że nie ma szans u żadnej kobiety (nie licząc oczywiście jakiejś totalnie oszpeconej brzyduli), niż ściemniać mu, że jest \"sympatyczny\". Bo teraz nie wystarczy być sympatycznym. Dla kobiet z tego co widzę liczy się: 1. Wygląd - musi być przystojny, mieć przynajmniej 180 cm wzrostu 2. Pieniądze 3, 4, 5 - wykształcenie, poczucie humoru i być zaradny. To takie moje spostrzeżenia. Ja mam 185 cm wzrostu, jestem podobno przystojny i wygadany i jeszcze nie miałem problemu z poderwaniem dziewczyny. A moi kumple, dużo fajniejsi i inteligentniejsi niż ja są sami. Coś w tym jest.

bo wszyscy chcemy być tacy wspaniali :D a jak się trafia sytuacja to i tak wszystko jest inaczej... wygląd, kasa, zapewnianie atrakcji jest nie ważna... dobre sobie :D 🖐️ Jak przegrałeś życie to został ci tylko net bo w realu każdy cię kopnie :D

Gość ekhmm
uzurpator, znacznie wszystko upraszczasz... gdyby było tak, jak piszesz, to niektórzy faceci byliby skazani na brak kobiety, a tak nie jest... jeśli chodzi o Twoje punkty to : 1. wygląd- to rzecz względna, zależy co się komu podoba, poza tym akurat nad wyglądem można pracować, nie zaprzeczę jednak, że aby pojawiło sie uczucie, facet musi pociągać kobietę;) 2. pieniądze- mylisz się, jeśli sądzisz, że wszystkie kobiety są materialistkami 3,4,5- tu się zgodzę

Gość ekhmm
no właśnie, wzrost nie jest aż tak ważny, byleby był wyższy ode mnie;)

Gość nie wzrost nie jest ważny
byle by miał minimum 178 cm

No właśnie, a jak ma 170 to już niski kurdupel, czyż nie? :) \"wygląd- to rzecz względna, zależy co się komu podoba, poza tym akurat nad wyglądem można pracować, nie zaprzeczę jednak, że aby pojawiło sie uczucie, facet musi pociągać kobietę\" No właśnie, a jak ktoś niewyględny to nie ma szans. Zresztą co ja się będę z wami spierał, jak wy i tak swoje. Niejedno widziałem w życiu i nie raz byłem świadkiem jak dziewczyny olewały moich kumpli przez sam tylko wygląd, że zdania nie zmienię. Kiedyś jedna dziewczyna powiedziała mi coś w stylu \"Ty to chociaż jakoś wyglądasz, ale ci Twoi kumple to jacyś tacy niewydarzeni\". Zapytałem - czyli co, skreślasz ich od razu? A ona - \"nie, jako kumple czemu nie, ale do łóżka to bym z żadnym nie poszła, bo nie ma chemii\". I tyle w tym temacie.

Gość ekhmm
uzurpator, tak jest w większości przypadków, ale są też pary, które np. zaczęły od przyjaźni, o żadnej miłości nie było mowy, w miarę jak się poznawali przyszło uczucie a wtedy wygląd miał znaczenie drugorzędne

Gość jak by facet miał
160 cm 90 kg tłuszczu i facjatę jak typowy polski polityk a kobieta 190 cm i idealną wagę, ładną twarz to mogli by sobie być najlepszymi przyjaciółmi ale związku by z tego nie było

Gość ekhmm
no jasne, że musi się jej podobać, ale to nie oznacza, że on musi wygladać jak Brad Pitt:classic_cool:

facjata jak polski polityk, dobre :) To Wojciech O. się wam kobity nie podoba? Podobno taki przystojny ;) Albo niejaki Bosak? A wracając do tematu - Ty piszesz tu o jakichś skrajnościach. Podejrzewam, że nawet taki brzydki facet nie chciałby związać się z dziewczyną o takim wzroście. Chodzi o to, że nawet te brzydsze mają w dzisiejszych czasach takie wymagania, że normalnie się w głowie nie mieści. O tych pięknych to ja nie wspominam nawet.

Gość jggertyyy
Uzurpatorze - i wice Wersal ;)