Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aarakietkaa

plamienie.moze ktos tak mial??

Polecane posty

Gość aarakietkaa

nie mam pojęcia co sie ze mna dzieje :| mialam okres w styczniu, w lutym i wszytsko bylo normalnie, a teraz... na tydzien przed okresem marcowym(którego nie bylo) mialam dziwne kilkudniowe plamienie, pozniej minal tydzien i znowu plamienie, minąl znowu jakis tydzien, moze troszku wiecej i znowu..plamienie ;| moze któras z was tak miała?? ... co to moze byc? :( dziwne to plamienie..jakies ciemno brązowe..prawie czarne.. :|

Gość azibela
ja tak mialam i okazalo sie , ze jestem w ciazy .Idz do lekarza

Gość aarakietkaa
ale ja wykluczam ciąże

Gość azibela
to sie nic nie martw ,samo przejdzie.

Gość aarakietkaa
to znaczy mowie ze wykluczam, bo z miom chlopakiem tylko wlozylismy i wyciagnelismy.. nic nie bylo..

Gość azibela
ja wtedy tez na 100% bylam pewna , ze nie zajde w ciaze

Gość nie jestes sama
styczen i luty miesiaczki ok.w marcu tydzien wczesniej brudne skape nie wiem czy mozna to nazwac krwawieniem kilka dni po spodziewanej miesiaczce ktorej nie bylo znow plamienie brudne trzeci dzien czekam teraz na okres....

Gość 543215
Tez tak myslę - zaciążylaś. Gratulacje!

Gość uppp
no albo choroba jakas. ginekolog??????

Gość tescik
a robiłyście test??? najlepiej by było jakbyście poszły do lekarza bo moim zdanie to nie musi być ciąża a jakieś rozregulowanie albo coś jest nie tak?????

Gość aarakietkaa
DO "Nie jesteś sama" ja ci powiem, ze moja kolezanka tez miala takie problemy,okresy, plamienia, ciul wie co:) poszla do ginekologa i powiedziala jej ta lekarka, ze wszytsko jest w porządku, po prostu tak sie regulują cykle. z resztą nie wiem jak ty, ale ja nie mam zadnych objawów ciąży, ani piersi nie mam wiekszych, czy zmienionych sutków, dobrze sie czuje, nie wymitouje, nie urósł mi brzuch, (a gdybym byla w ciazy to pewnie juz bym miala wiekszy bo bylabym juz w 3 miesiącu) zadnych krost na buzi nie mam ani zadnych innych objawów. jesli chcesz ze mna pogadac to zostaw swojego maila, bo gg to raczej głupio tutaj pisac. dodam jeszcze ze te plamienia nie spotykaja mnie pierwszy raz- zdarzalo mi się to wczesniej, chociazby w grudniu.

Gość nie jestes sama
ja moge byc w pierwszym miesiacu...tzn.szybko sie mecze ciagle chce mi sie spac....ale czasem tak mam:) mam raczej duzo sluzu.na poczatku straszny bol jajnikow i nerek i sutki mam jakby spuchniete ale to moga byc tez objawy zblizajacej sie miesiaczki

Gość aarakietkaa
a moze to jakies torbiele?:( nadzerka? niewiem jakie tego są objawy..a moze nam przedzie..? chcialabym dostac taki straaasznie bolesny i krwawy okres :D pierwszy raz w zyciu mowie cos takiego ale chcialabym juz miec normalnie :(

Gość nie jestes sama
ja w sumie chcialabym wiedziec na czym stoje:) dostaje albo nie bo te czekanie jest wyczerpujace:))

Gość mala 86
w koncu trafilam na temat ktory tez i mnie dotyczy. ja tez mam czesto plamienia, a o okresach juz nie powiem sa jak chca a ja tylko chodze i mysle czy zaszlam w ciąze czy nie zaszlam. krotko opowem mojom historie. okresy dawniej mialam regularne ale od roku nie biore tabletek rzez pol roku po odstawieniu byly kiedy chcialy ale po tym pol roku calkiem sie wszystko pokrzyzowalo doszly do tego plamienia. nie wiem czy to okres czy co niekiedy plamienie mialam a pozniej byl okres teraz plemienie mialam zaledwie jeden dzien od tego czasu minelo dwa tygodnie i okresu nie ma. raz mi sie nawet zdarzylo ze okresu nie mialam dwa mieciace nie wiem co teraz mam myslec mam juz dosc robienia tych testow ja mowie wam wykoncze sie nerwowo

Gość aarakietkaa
a ile masz lat?? a zdarzaly ci sie wczesniej takie plamienia??

Gość nie jestes sama
ja tabletek nie bralam bo u ciebie to moze byc przez nie wlasnie.

Gość aarakietkaa
mala 86 - ja mam taka samą sytuacje..tylko ze ja nigdy nie bralam tabletek i zawsze mialam nieregularne.. chodze i sie trzese i jestem wkurzona okropnie, z wszytskimi sie kłóce, a jak ide do klopa i znowu widze, ze plamie to wrrrrrrrr :[

Gość mala 86
ja mam 21 lat plamienia sie zaczely po okolo 4 5 miesiacach od przestania brania tabletek

Gość mala 86
moze to przed okresem tak masz ja niekiedy tak mialam a okres kiedy masz miec lub mialas miec

Gość nie jestes sama
ze sie tak wtrace:)sorka moje plamienie bylo przed okresem a okresu nie

Gość mala 86
moze jeszcze dostaniemy badzmy dobraj mysli jak tak czytam to az lepiej mi sie robi

Gość mala 86
tylko wy wykluczacie ciaze a ja nie wiem bo przez ostatni czas kochalam sie z chlopakiem

Gość aarakietkaa
mala 86- okres powinnam miec okolo 19 marca ale go nie bylo. same plamienia od tamtej pory, a gdzies kolo 30 marca mialam cos podobnego do okresu.ale nie bolaly mnie piersi tak jak przed okresem, a krwawienie bylo skąpe no ale byla to swieza krew a nie ciemne plamy i jakies glutki :P martwie sie czy nie mam jakiegos torbiela czy costam :((

Gość mala 86
coz ja moge ci powiedziec ja sama juz nie wiem co ja mam o tym myslec jakies 2 tyg nawet ponad powinnam miec okres a tu nic chyba w poniedzialek zrobie test. ja narazie nie moge miec dziecka jeszcze za wczesnie. ale nie mam zadnych objawow na okres bo nigdy ich nie mialam tylko strasznie chce mi sie cos jesc

Gość aarakietkaa
mala 86 napisz mi wtedy o twoim wyniku

Gość aarakietkaa
podnosze