Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka wiśnia

Gdy dowiadujesz się że Twój chłopak ma dziecko z inną...

Polecane posty

Gość erin.brockovich
ale czy zanim to powiedzial bylo juz jakies uczucie miedzy wami?

Gość erin.brockovich
to nie jest odpowiedz... pytam jeszcze raz- czy zanim to powiedzial bylo miedzy wami juz jakies uczucie?

Gość erin.brockovich
wszystko ok moze byc miedzy znajomymi, pytam co bylo miedzy wami?

Gość jeśli z nim zostaniesz
kiedyś gorzko tego pożałujesz - moim zdaniem. Ma dziecko i co? ma w dupie to dziecko(facet bez serca, zwykły szmaciarz)_, czy jest w życiu dziecka jak prawdziwy ojciec?....(to komplikuje wiele- bo dziecko ma matke tez)

Gość jeśli z nim zostaniesz
a tą matką nie jesteś ty....no chyba ze adoptujesz i będziecie we trójeczkę żyli długo i szczęsliwie, ale czy to możliwe (adopcja?)

Gość erin.brockovich
slodka wisnio nie wiesz co miedzy wami bylo?:D

\"czy zanim to powiedzial bylo miedzy wami juz jakies uczucie?\" wydaje mi się że było tzn on mówił,że mnie kocha , że chce żebym była z nim zawsze , ale ja tak do końca nie wierzyłam myslalam że to wszystko troche za szybko się dzieje, a teraz nie moge o nim zapomnieć

z jego słów wynika, ze nie ma w dupie tego dziecka tylko,że wyzywa matkę dziecka bo nie chce mu sie z nim widywać wogle to wszystko jakieś chore ciągle spotykam nieodpowiednich ludzi :O

Gość Trele mele dudtki
zwrocilam uwage na jedno : nie jest juz z nimi!! Fajny Facet, nie ma co...wiesz co, przeczytaj Ty jeszcze raz to wszystko co o swoim facecie napisalas i gwarantuje ze sie odkochasz tak szybko jak sie w nim zakochalas....powodzenia

Gość erin.brockovich
powinien byl najpierw oswoic sie z faktem, ze ma dziecko a dopiero pozniej zapewniac o uczuciach (jesli takie mial):O a co z matka dziecka?

Gość erin.brockovich
oswoic cię*

Gość erin.brockovich
gdyby mial czyste intencje to poinformowalby cie o dziecku najpierw, a dopiero pozniej mowil o uczuciach

nie wiem co z tą matką on niby kiedyś chcial z nią być \"bo to przecież matka jego dziecka!\" , a teraz już nie chce nie znam jej osobiście nic o niej nie wiem "nie jest juz z nimi!! " tzn on chyba nigdy znimi nie był Boże ja nie wiem tego wszystkiego dokładnie bo przez tel to wiadomo, że sie tak nie pogada , a na spotkanie na żywo chyba sobie nie zasłużyłam :(

Gość erin.brockovich
slodka wisnia- moja rada: idz do psychologa...

erin.brockovich >>> Ty widze miałbyś szczere intencje wiesz jest ciężko, ale musze sobie poradzić bez psychologa po prostu musze o nim (o jego pięknych słowach i obietnicach) jak najszybciej zapomnieć ale jak? :(

Gość erin.brockovich
dlaczego nie chcesz isc do psychologa?

Gość erin.brockovich
kasa nie jest zadnym problemem, poszukaj w swoim miescie poradni ktora ma zakontraktowanego psychologa

Gość zapomnij o nim
kiedyś ci przejdzie ta miłość. Daj sobie więc szansę na szczęśliwe życie. To dupek jakich wielu. Dlaczego zostawił matkę dziecka i dziecko???????????- to BARDZO BARDZO źle o nim świadczy. A jeśli to ona go zostawiła- to niestety świadczy o nim jeszcze gorzej. Nie wierz w to co będzie Ci mówił- o ile będzie- albo to co powie dziel na 4 bo z doswiadczenia wiem że zakochana kobieta jest ślepa i w każde kłamstwo uwierzy- byle ocalić związek.

Gość zapomnij o nim
każde rozstanie boli. Ale skoro już byłaś kiedyś w kimś innym zakochana to wiesz dobrze że czas leczy rany , a kiedyś u boku cudownego faceta będziesz sobie dziękować za to że tamto sie tak potoczyło....

Gość erin.brockovich
wisienko, fajnie ze tak szybko zmadrzalas;) ps: zgadzam sie z "zapomnij o nim";)

Gość zapomnij o nim
Uszy do góry! I współczuj jego ex i jego dziecku.... Jesteś w dużo lepszym położeniu, więc nie zmarnuj sobie życia....

Gość zoola
racja , nie marnuj zycia. Gdyby chciał to wizyty z dzieckiem by miał. A jesli o matce swojego dziecka mówi xle, to w ogóle to gałgan i kiedys , wierz mi, tak bedzie mówił i o tobie. W koncu sie na to dziecko kiedyś zdecydował, a jesli nie to tym gorzej , ze z przypadkowa kobieta ma dziecko. Nie był od razu wobec Ciebie w porzadku. Pozwolił Ci sie angazować , bez mozliwości wyboru i wycofania sie. Ten zwiazek od razu zaczał sie nieutrzciwie. Są miliony facetów w tym kraju. Wybierz sobie innego. Bez bagażu.

\"Ale skoro już byłaś kiedyś w kimś innym zakochana to wiesz dobrze że czas leczy rany\" niby leczy, mniej boli, ale mimo wszystko pamięta sie to i owo... \"a kiedyś u boku cudownego faceta będziesz sobie dziękować za to że tamto sie tak potoczyło....\" myślisz, ze to mozliwe? że są jeszcze tacy faceci na tym świecie?

Gość zoola
wisnia, Ja też tak myslałam , że juz nigdy nie trafie na tego prawdziwego i meczyłam sie w poronionych związkach....a dziś jestem w raju.A były takie chwile , ze myslałam , ze Bóg o mnie zapomniał. Nie psuj sobie zycia

Gość zoola
ja iwem , bo to przezyłam. Zostałaś oszukana, Z pewnoscia jesteś wartościową kobietą , a on wykorzystał Twoje serduszko , zeby sie w nim zagnieździć a potem minę podłożył.I czeka działa czy nie działa? Nie był uczciwy.Przeciez to , że ma sie dziecko , to wazniejsze niz to czy sie ma rodzeństwo , a o rodzenstwie z pewnościa wspomniał...fałszywy drań..pasożyt

Gość ależ wy babki jesteście ostre
:classic_cool: tak 3mać:D