Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka wiśnia

Gdy dowiadujesz się że Twój chłopak ma dziecko z inną...

Polecane posty

zoola >>> masz zupełną rację on mi nawet teraz mowi przez tel ze nie zasluzylam sobie an takie potraktowanie (tylko, ze mi to na dzień dzisiejszy nie pomaga) \"I czeka działa czy nie działa? \" na ten czas czeka nie wiadomo no co, nawet na esa ciężko mu odpisać :O \"Nie był uczciwy.Przeciez to , że ma sie dziecko , to wazniejsze niz to czy sie ma rodzeństwo , a o rodzenstwie z pewnościa wspomniał..\" o rodzeństwie wspomial, ale o dziecku nie :( a wiecie dlaczego mu tak szybko \"zaufalam\"(załużylam się w nim) bo to kolega mojego znanego kolegi z roku no i kumpela twierdzial caly czas że pasujemy do siebie i zebym sprobowala ja naprawde nie jestem naiwna idiotka, ktora odrazu wierzy wslowo \"kocham cie\" ale dlaczego mnie to spotkalo?

Gość zoola
bo oni na odległośc wyczuwaja dobre serce , na którym moga żerować. Jeśli chodzi o to dlaczego nie pisze smsa to odpowiem ci. Koleżka nadal rozgrywa gierkę. Oczywiście teraz zrobi wszystko , że niby to on sie odsuwa, bo nie zasłuzyłaś na to itd...to taki b. tani chwyt psychologiczny. To ty jestes ofiara , ale on chce zebys to ty go żałowałaTo jest tzw syndrom sztokcholmski.Ofiara broni oprawce , bo on taaaaaaki biednyyyyyy!

zoola >>> z nieba mi spadłaś Ty wszystko wiesz musze z Tobą mieć kontakt bo samej chyba cięzko mi będzie sobie poradzić \"bo oni na odległośc wyczuwaja dobre serce \" on mi to powiedział prawie na początku, ze takie dziewczyny jak ja (kochane ;) ) wyczuwa się na odległość ale jak myslisz co on w takim wypadku planuje ? bo ja już odchodze od zmysłów

Gość zoola
wiśnia, głowa do gory. Sama wiesz co on planuje. Planuje biedaka z siebie biednego pokrzywdzonego przez los zrobić. Mial taki straszny przypadek , że wyobraź sobie z przypadkową straszną kobietą ma przypadkowe dziecko. To straszne, Przygarnij pieska....To wyrachowany, inteligentny facet jest.Tylko , że Ty tez jestes inteligentna , bo sprawa Cie zastanawia i powinna. Wiem, ze jestes biedna i targana rozterkami, moze jak chcesz pogadac przjdxmy na gg. Wiem sama , ze najgorzej jest kiedy człowiek nie ma gdzie przelać żalu i zostaje sam z własnymi myslami . 2987214- tylko dla wiśni!

Gość up.......

no i tak ma sie sytuacja ma: namieszał w głowie- rozkochał, przestał sie odzywać po jakimś czasie wyjawił prawde i co ? odezwal sie zapytal co slychac i dalej cisza ...