Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody bogaty

mam 26 lat wlasna firme samochod dobrze zarabiam

Polecane posty

Gość mojojojo
a ja ciebie zapewniam,ze nie każda leci na kasę.Współczuję podejścia do życia.Wolę nie mieć kasy ,niż byc dziwką takiego alfonsa jak Ty.

Gość buraczku
Mam mniej lat, niż wyglądam, dobrą pracę, w facetach przebieram, sama na siebie zarabiam, nikt mi łachy nie robi i MAM W DUPIE Twoją kasę :D Mój Misio zarabia połowę tego co ja, ale za to jest normalny, a nie zmanierowany bufon. Może i wybierasz kobiety z górnej półki (blachary są z górnej półki?), ale sam jesteś z dolnej :P

Gość tylko ze ja tez jestem ladna
bardzo bogata i dla mnie jestes nikim no chyba ze jestes z 1 setki z wprost! tylko ze to raczej w twoim przypadku nie mozliwe.

Gość pewnie ze leca na kase
ale do to za radosc miec swiadomosc, ze ktos z toba jest tylko dla kasy....Wystarczy ze zachorujesz, splajtujesz i po mzonkach, twoj swiat prysnie niczym mydlana banka.No moze tylko wspomnienia pozostana.

i co z tego ze masz to wszystko miłości za żadne pieniądze nie kupisz chyba iż zwiążesz się z blacharą która będzie kochać nie ciebie tylko twoje pieniądze .Po drugie są bogadsi od ciebie więc się nie ciesz , wciągu kilku chwil można to wszystko stracić

Gość bzdury piszecie...........
Zadna atrakcjna kobieta nie zainterresuje sie golasem. Mowienie ze dla pieniedzy jest smieszne , juz widze wasza milosc jak nie bedziecie mialy co do gara wlozyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja kocham swojego faceta a to ze jest bogaty , zaradny to zaleta nie wada! Do faceta ktory umie sobie poradzic w zyciu masz szacunek to fajtlapy nie.Wiec facet ktory nie potrafi zarobic na dom, yklucza wielka milosc...

Gość tez mam 26 lat
no i co z tego!!! Tez mam 26 lat tez mam wlasna firme i samochód. Bardzo dobrze zarabiam i co z tego?? Czy to czyni mnie lepszym człowiekiem od innych?? Nie. Czy to sprawia, że czuję się lepsza od innych?? Nie. Czy to sprawia, że moge sobie wybierać facetów z "górnej półki? - wogole co ozn "górna pólka" ?? ale odpowiedz brzmi NIE!! Nie , nie!

Gość jezeli ktos dobrze zarabia
to wiadomo ze nie chce golasa , jezeli ktos jest piekny nie chce brzydala itp...

Gość mlody z duzym fiutem
dziewczyna z gornej polki to taka co ma nienaganna figure dobra diete wlada kilkoma jezykami i umie byc dama do towarzystwa w kazdej sytuacji taka luksusowa kurtyzana

Gość facet bez pieniedzy jet nikim
nikim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja jestestem ladna kobieta
i mam pieniadze domy samochody , nie wyobrazam sobie faceta bez pieniedzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość łuna27
zawsze miałam facetów z dość cienkim portfelem,nosiłam w związku spodnie,zarabiałam na siebie,a im się tak podobało,ze i na nich czasami.....Kończyło się tym,że przyzwyczajali się do dobrobytu i lenili się na potęgę......A ja wydawałam na nich niemało...Niedawno powiedziałam DOŚĆ....I nie żałuję...Facet musi mieć choć trochę forsy.Gdy ostatnio koles umawiajac się ze mna powiedział,że on z checia pójdzie ze mną,ale oszczędza i nie ma kasy,wykasowałam go z tel.Sorki....ale musi miećtakże poukładane w głowie

myslalam ze to jakis porzadny topik, ale sie rozczarowalam jednym slowem nawet jesli piszesz prawde, jestes bogaty i mlody, to niewiele masz sobą do zaoferowania, dlatego licz sie z tym ze ewentualna zona, dziewczyna czy tez kochanka zafunduje ci piekne poroże z kims kto jest wiecej wart niz twoja firma i samochody 🖐️

Gość luna 27masz racje.
facet musi umiec zarobic na dom , my mozemy go wyrenczc w innych dziedzinach.. jezeli kobieta chce sie realizowac w pracy , prosze bardzo ale wtedy nie ma mowy o praniu! gotowaniu! sprzataniu! i o DZIECIACH BO NIE MA NA TO CZASU!!!!!!!!!!!!!!!!! OD KIEDY KOBIETY STALY SIE NIEZALEZNE WZROSLY ROZWODY!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość buraczku
Byłam z niskim i brzydkim 6 lat, potem 2,5 roku z baaardzo brzydkim i totalnie bezkasiastym. :P Nie potrzebuję czyjejś kasy, to raz, a dwa, że jak by mnie się ona skończyła, to nie znajdę się nagle w pustce społecznej, jak ci, którzy wybierają "z górnej półki" za odpowiednią cenę. Słowem jestem kasoniezależna. I wiem, że facet jest ze mną też nie dla kasy, bo jak mnie brał, to byłam w dołku ;) Oczywiście życie z kasą (czyjąś) jest łatwiejsze - ale mniej pewne i z lekka deprecjonujące...

Gość no ale firme to akurat kazdy
moze zalozyc, trudniej ale jest pracowac na odpowiedzialnym stanowisku w swiatowej firmie z wieleoletnia tradycja, przynajmniej zarobki stale i stabilne. A samochod to ma kazdy, kto chce. Wiec lasek z gornej polki nie powalisz. Z tym,ze nie wiem, co to dla ciebie gorna polka

Gość dierzi
hej mlody bogaty czy jakos tak.... pieniadze nie sa wyznacznikiem czlowieka inteligentnego. Znam jednego pana, skonczyl zawodowke, ma kupe kasy a w towarzystwie nie ma o czym rozmawiac, nie ma nic ciekawego do powiedzenia, co z tego ze zwiedza swiat, byl w Argentynie a nie wie co to Patagonia! to wola o pomste, bo debile sie dorobili. Nie inteligencja ktora moze snuc konwersacje na przerozne tematy, tylko tacy jak ty, z malym penisem ale z wieloma zerami na koncie...zlituj sie gowno nas to obchodzi ile masz kasy!

Gość eeeeebuu
firma moze byc 1 osobowa, tez mi osiagniecie. moze jestes sekserem i to twoja firma?macasz kury?

ale dlaczego na niego najezdzacie laski ?:D on napisal tylko ten temat do jakies tam czesci nieudacznikow z tego forum (stańczyka)

Zestarzejesz się autorze topiku szybciej niż Ci się wydaje i będziesz marszczył freda paląc banknoty w kominku bo już zadna na Ciebie i Twój hajs nie poleci. Taka jest prawda :D