Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dssdsdsdsd

MATKO...ONA JEST DZIEWICĄ ..SZOK..WIEDZIELISCIE O TYM??ONA POTRAFI KOChać.....

Polecane posty

Gość dssdsdsdsd
ale jak to mozliwe ze taka piekna kobieta i taka seksowna nie jest ruszona?nie wierze..miala trzech facetow przeciez i ma dokladnie 26 lat prawie i jeszcze tego nie robila??bez jaj

Gość a którą stroną

Coś mi się nie widzi... Może tylko tak gada, a może jest bardzo uduchowiona...? Nie znam jej, ale i tak nie wierzę:P

Gość taka z niej dziewica
jak z Britney.. jak była taka moda to tak ją lansowano - teraz tą tak samo.. phi:O a potem się nagle wyda że dzieciak w drodze i szybki ślub - i się skończy "dziwictwo" ;) hahahahh kto wierzy w takie bzdury.. boshh

Gość loooaa
ja wiem ze to prawda bo w któryms wywiadzie lenny kravitz jej byly facet powiedzial ze ich zwiazek sie rozpadl z powodu zbytniej wsztremiezliwosci adriany i nie zamierza tego kryc..

Gość regfrefre
jakby rzezcywiscie taka byla to by nie pozowala do takich zdjec. chyba ze ma cos z psycha.

Gość dtfdg
no i co z tego ja mam 24 lata i tez jestem prawiczkiem.To nic nadzwyczajnego ,zadne osiagniecie

Moja eks też była dziewicą, a była bardzo śliczna. Między innymi z tego powodu nasz związek się po paru latach rozpadł.

bo wy faceci nie potragicie uszanować decyzji dziweczyny dlatego wasze związki się rozpadają. Czy ktorys z was tu obecnych byłby skłonny czekać z tym do slubu?? bardzo w to wątpię:( szkoda że juz nie ma takich facetów:(

Gość całe szczęscie ze i takich
kobiet jest coraz mniej (to do słoneczko) śmieszne.. kupowanie kota w worku.. a potem "on mnie zdradził, ale mu wybaczę".. phi

do całe szczęście.. to czemu za żone zwykle chcecie i szukacie dziewicy skoro mowisz ze dobrze ze takich kobiet jest coraz mniej??

Gość ludzie kochani
a co to za bohaterstwo ? :) jak lubi sobie odmawiać fajnych rzeczy, jej sprawa. a na zdjęciach mogłaby te usta zamykać, bo wygląda to paskudnie...

Gość ludzie kochani
kto szuka dziewicy na żonę ? w jakim ty się towarzystwie obracasz ? :P

Gość całe szczęscie ze i takich
kto szuka??? zakompleksieni pseudomaczo którzy niespecjalnie wiedza do czego ich penis służy.. za duzo siedzisz na kafe - tu prawie sami frustraci, to co maja napisac nie patrzy sie na kawalek błony tylko na wnetrze, na "całokształt" - idioci kierują się obecnoscia blony lub jej brakiem sex jest naturalnym elementem szczesliwego zwiazku, milosc cielesna jest dopelnieniem uczucia - a jak ktos nie chce dzielic tego z osoba która rzekomo kocha, to niech spada, cóż.. raz sie zyje

**Słoneczko** > a nie pomyślałaś o tym, że kobieta powinna również uszanować zdanie faceta, który nie jest ascetą, nie ślubował \"czystości\" do ślubu i chciałby kochać się z ukochaną kobietą? Od siebie dodam, że ja uszanowałem decyzję mojej eks, ale między nami nie było w sumie żadnych czułości, bo ona tego nie potrzebowała. Dlatego nie dało się dłużej tego ciągnąć. Byliśmy 3 lata razem. Zresztą do teraz ją kocham i chciałbym żebyśmy do siebie wrócili. Kretyn ze mnie ;)

Gość kasasasas
haha akurat

Gość doudou
hehe... "Dobrze przynajmniej, że Adriana nie ma zahamowań przed rozbieraniem się przed obiektywem i robieniem smaku mężczyznom na całym świecie." Logiczne jak cholera, ale niech jej tam :P

Gość doudou
A na tych zdjęciach w Pudlu - sama czystość i wartości katolickie :D:D:D :P