Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malowana Lala

Czy tak moze byc?

Polecane posty

Gość wrzesień
tak jest zawsze na początku. po około 1,5 roku sie zmienia. już niejest tak różowo choć jeszcze jest. później zaczyna Ci coraz więcej przeszkadzać ale to tolerujesz usiłujesz się przyzwyczaić jak się już mieszka razem i oboje pracujecie to macie coraz mniej czasu i ochoty żeby być razem a później jesteś szczęśliwa jak go nie ma a póżniej .... (a poza tym faceci się szybciej nudzą)

Gość wrzesień
wiem ale tak jest w 95% przypadków a na początku zawsze sie myśli : nie z nami to będzie inaczej miłość do grobowej deski

Gość wrzesień
kochana życze Ci tego ale sama sie przekonasz a tak poza tym to ile masz lat??

Gość wrzesień
no właśnie

a ile macie lat??? Wiek ma tez duzo znaczenia. moze nie mial dziewczyny bo czekal na jakas wyjatkowa. tez bylam w takiej sytuacji, ostatatecznoe koles stwierdzil ze ja ta wyjatkowa nie ejstem i na mnie zlal, chyba nadal jest sam

Gość wrzesień
czyli doświadczenia niewiele jak miałam tyle co TY też myślałam podobnie

Gość Tak ja
Hmmm, monotonia faktycznie jest, ale zycie generalnie jest monotonne. Codzienna impreza z ubawem po pachy tez bylaby monotonna. Nawyki wkurzaja, jasne, ale to dziala w dwie strony, radze zaakceptowac fakt, ze pewnych rzeczy sie nie zmieni i skupic sie na czyms co jest warte energii. Mniej czasu dla siebie, oczywiscie, ale przez to wlasnie bardziej chce sie byc razem.

Aha no i mamy duzo wolnosci w naszym zwiazku, ja czasami wyjde na dyskoteke z kolezankami, albo do pubu.. On natomiast spedza czas z kolegami, ale na dyskoteki czy jakies imprezy nie chadza :)

Gość wrzesień
z wiekiem przyjdzie troche i będziesz patrzeć troche inaczej na pewne sprawy

Gość szmatexy
po pol roku spotykania sie i trzymania za raczke juz zakochany? HAHAHAHHA nie wiesz co to milosc. on jeszcze nie dorosl do tego i zostwi ciebie na 100%, w koncu zmieni szkole, studia, akademik, praca, krysys u was, itd. nie ludz sie, nie bedziecie razem wec ciesz sie tym co masz teraz

Gość wrzesień
popieram szmatexy takie jest życie i będzie tak jak mówi

Szmatexy, pol roku fakt to nie duzo, ale my jestesmy na takim etapie jakby minal juz co najmniej rok.. I to nie jest jakis mowj wymysl, ale tak jest. No wlasnie teraz zmienil prace, na imprezy nie lubi chodzic co najwyzej z kolegami, którzy maja po 22-23-24-25 lat i tez sa w dlugich zwiazkach i jakos im sie nudza te dziewczyny :). Jeden jest trzy lata z pierwsza swoja dziewczyna i jak narazie nie narzeka i nie chce innej :)

Gość Tak ja
Lala nie sluchaj takich ludzi, bo niepotrzebnie psujesz sobie dobre samopoczucie. Mielismy po 22 lata kiedy wzielismy slub, latwo obliczyc ile mam teraz. Byly studia, imprezy, problemy, praca i te de i ciagle jestesmy razem. Ludzie lubia dowalac innym, bo to im poprawia nastroj. Jesli trafilas na odpowiedniego faceta to bedziecie razem.

Gość wrzesień
sama byłam w takiej sytuacji jak miałam 19 lat byłam zakochana i myślałam ze to już z nim będe no ale moje studia i wyjazd oświecił mnie i troche zmądrzałam bo wtedy z boku dotarło do mnie jaki on jest on miał wtedy 21 lat

Gość wrzesień
wcale nie chce Cie zdołować tylko troche objaśnić

Mi to nie psuje samopoczucia :), no wlasnie on jest inny niz wszyscy inni, ktorych znalam, bo jest bardzo bardzo wrazliwy i bardzo przezywa nasz zwiazek..Moze to przez sytuacje, ktora mial w domu, nie wiem, ale jest naprawde kochany :)

Wrzesien ja juz mialam 2 chlopakow, ale bylam z nimi krotko . ale tez myslalam, ze sa to milosci na cale zycie, tutaj nie mysle tak, ale mam nadzieje, ze to bedzie to :)

Gość wrzesień
wcale mi to nie poprawia nastroju pisze jak jest a tak Tobie Tak ja sie udało to sie ciesz (tylko że zawsze jest jakaś dziura w całym) znam facetów u których dla żonki to jest wspaniale(piękna aktorska gra) a na boku to nuda i róbta co chceta ,ale taki aniołek

Gość Tak ja
Sluchaj Wrzesien, musialabym byc na prawde na silnych lekach, zeby nie wiedziec co sie dzieje w moim zyciu. Nie wierze, ze zdradzane babki nie maja o tym pojecia. Albo wiedza, albo zwyczajnie nie chca wiedziec. Kiedy jestes z czlowiekiem wiele lat pod jednym dachem widzisz najmniejsze zmiany w jego zachowaniu. Nie wiem co to znaczy, ze mi sie UDALO. Nic sie nie udalo, tylko ciezko oboje na to pracowalismy, bo wazne rzeczy zwykle nie przychodza bez wysilku.

Gość mara7
Cześć!Przykro mi,że nie napiszę nic pozytywnego.Niestety ja tez byłam w związku,on był moim pierwszym i ja jego pierwszą dziewczyną.Po krótkim czasie kochał mnie-tak mówił.Ja tez go strasznie kochałam ale niestety trwało to tylko 3 lata.Moze to nie jest reguła ale raczej faceci wolą poszaleć z kilkoma dziewczynami,zanim się ustatkują.Mimo wszystko życzę duzo,dużo powodzonka i miłości!

Gość wrzesień
Tak ja co Ty pleciesz (za przeproszeniem )kobieto można być kilka lat z jednym człowiekiem i wcale go nie znać

Gość wrzesień
nie twierdze że wszyscy zdradzają bo są naprawde fajni wartościowi faceci ale niestety gro jest inne

No mozna nie wiedziec jaki jest naprawde, bo od poczatku gral kogos innego, ale przeciez jej chodzilo o zmiany w zachowaniu, itp.

Gość Tak ja
Ale tylko pod warunkiem ze ma sie w d... :-)