Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mBank pytanie

Czy ma ktoś konto wBanku ? Bo ja jestem zielona. Kto mnie oświeci ?

Polecane posty

Gość mBank pytanie

Chcę założyć konto mBanku. Wypełniam właśnie wniosek i zaznaczam pozycję eKonto. Problem tylko taki że pod tym kontem jest automatycznie zafajkowana jakaś pozycja eMAX tak jak to widać w tym linku. https://form.mbank.com.pl/cgi-bin/db2/formularz.pl Czy wiecie co to oznacza to eMAX ? Jaka to różnica dla mnie czy ja to zafajkuje czy nie ?

eMax to tez konto, ja mam oba - i eKonto i eMax, oprócz tego załozyłam emaxLokatę Na emaxie, które jest nieco wyżej oprocentowane trzymam biezącą kasę np. wpływającą pensję, nie mam do niego karty i żeby wyciągnąc pieniądze przelewam daną kwotę na ekonto. Jest to bezpieczniejsza forma, ponieważ w przypadku utraty karty, nie strace całej forsy z konta.

Gość henk1
To jest oferta banku z której możesz skorzystać. Wybierz sobie proste konto bez żadnych emax bo i tak nie będziesz korzystać z usług maklera. Możesz klikać wszędzie do momętu akceptacji a jak dasz np:enter to będzie tak jak klikałaś,odwagi. Sprawdż jakie są opłaty za prowadzenie rachunku

Gość mBank pytanie
Dziękuję za informacje drodze forumowicze :) Zafajkuję w takim razie tylko pozycje eKonto.

Gość cati82
Pytanko. Czy jak ktos zaklada konto w mBanku to zeby ono dzialalo jakie dane musi wpisac? I czy na adres domowy wysylaja jakies haslo ktore zaaktywuje osoba, dopiero bedzie dzialalo konto, bo tak powinno byc!!! Ze cos musi przyjsc na adres domowy i trzeba zaaktywowac, odpiszcie prosze to wazne...

Gość dalmatynka rozowa
mam u nich konto pare lat i szczerze nie polecam wez lepiej inteligo albo jakies cos innego internetowe gdzie bedziesz mogla w razzzie potrzeby pojsc do banku i cos zalatwic bo w tych mpuntach nic nigdy nie zalatwisz :O

jesli skladasz wniosek przesz internet do tygodnia czasu przyjezdza kurier z umowa i pakietem aktywacyjnym Jesli w mkiosku to od razu ci zakladaja

Gość cati82
No to jak ten oszust mogl zalozyc sobie konto na moj adres!!!! I moje imie i nazwisko???!!!!

Gość cati82
czy jeszcze mi ktos moze potwierdzic ze jak sie zaklada konto w mBanku to adres powinno sie podac prawidlowy? czy na pewno przyjezdza kurier podpisac umowe itp.

Gość cati82
up up

Gość mozna konto
zalozyc tez w punkcie mbanku. jak przez internet, to przyjezdza kurier, chyba jak telefonicznie, to tez kurier. moze ktos podrobil twoj podpis?

Gość kubaj cnotliwy
bank jest dobra żecz ale bez kart i kont internetowych bo cie hakery okradną...