Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieskieoczka

dzisiaj zastrzyk tak bardzo sie boje

Polecane posty

Gość gość
Jestem już po 13 zastrzykach w jeden jeszcze długo o 20 mam powiększanie pośladków Jak weszłam to pan powiedział że przede mną był taki facet który się darł w niebogłosy.

Gość gość
Jestem już po 13 zastrzykach w jeden jeszcze długo o 20 mam powiększanie pośladków Jak weszłam to pan powiedział że przede mną był taki facet który się darł w niebogłosy.

Gość gość
Hej jestem już po w gabinecie byli pan, pani i pielęgniarka pan był tylko chwilę przygotowywał lekarstwa i strzykawki pielęgniarka powiedziała:Dzieńdobry Ty na zastrzyki a ja Dzieńdobry tak, tak a ona no to rozbież kurtkę i rękawiczki no to rozebrałam potem en pan wyszedł wyszła ta starsza pani i zaczęła się krzątać i przyszła jakaś laska i powiedziała że ona przyszła na powiększanie i przyszedł taki pan Krzysztof Krawczyk i jej robił za tą zasłonką to powiększanie tyłka a ta pani starsza mu pomagała a jak ta laska się darła a, i tam przy niej można było ogłuchnąć(no ale przajdźmy na początek hah) noi ta pielęgniarka powiedziała ściągnij spodnie i majtki no to się rozebrałam i ona mówi choć trzeba obejrzeć pośladki i mniej więcej rozplanować wkłucie powiedziała połóż się na kozetce bo pierwsze 13 zastrzyków trzeba zrobić na leżąco następne 7 na stojąco przy ścianie a jeszcze jedno 5 przy mini recepcji w gabinecie i trzeba było się wypiąć zawołała tą starszą starsza mi wkuła taką grubaśną igłę potem wyszła ta laska z pokiększania i powiedziała (zazdroszcze Ci tej wytrwałości

Gość gość
Gdzieś koło 21 napiszę jak było na powiększeniu pupy

Gość gość
Kolo 21 napisze jak bylo na powiększeniu pupy

Gość Biedronka1025

Ja bardzo nie lubię zastrzyku bo jak byłam mała to dostałam 15 więc nie polecam , czasem się chce śmiać z tego a lubię płakać na zastrzyku .