Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorothyyyy

czy ktoś może ze mną porozmawiać???poważnie.

Polecane posty

Gość Dorothyyyy

opowiem o co chodzi jeśli odezwie się ktoś kto potraktuje mnie powaznie, w środę idę do lekarza, więc dopytam się dokładnie i zbadam, ale chodzi mi o bardzo krótkie miesiączki.

to masz problem moja droga z faza lutealna, nie nalezy tego lekcewazyc, wiec dobrez, ze idziesz do lekarza

Gość figlarna
koleżanka miała krotkie miesiaczki to miała torbiela ale jakie masz krotkie?

Gość Dorothyyyy
w pt dostałam okres, od rana obfity, wieczorem już praktycznie nic, od tamtej pory nawet kropli nie ma. Dziś jakies delikatne plamienia na papierze, bielizna czysta. Brzuch nie boli, mam takie dziwne uczucie jak przed okresem, ale okres był i znikł. Poprzednia miesiączka 24 marca, bardzo bolał brzuch, obfite krwawienie, tylko 2 dni. Wczoraj dodatkowo zwracałam...czuję się jakby walec po mnie przejechał, zrobię na wszelki wypadek test, a w śr ide do lekarza...chce się starać o dziecko niedługo, po ślubie, mam 27 lat i nie wiem co myśleć bo już mi głupie myśli po głoie chodza że jak mam już teraz takie cyrki to mogę mieć problem z zajściem w ciążę...w sumie to chyba bym była szczęśliwa gdyby się okazało teraz że to ciąża a nie jakieś komlikacje... co powinnam myśleć??o co chodzi z tą fazą lutealną?? dziękuję

Gość Dorothyyyy
zrobię jutro:)dziękuję za zainteresowanie...z jednej strony smutna chodzę a z drugiej cieszyłabym się gdyby to była ciąża, chociaż planowałam po ślubie, ale ślub w czerwcu więc nie ma aż takiego problemu. Smutna bo się boję że coś jest nie tak, jeśli to nie ciąża. cóż do środy może się coś wyjaśni, dziękuję

Gość figlarna
ja mam zawsze od 12 roku zucia 2 - 3 dni urodzolam dzieckjo i jest wzystko ok