Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Czapa

Pytanie do mężczyzn.Czy lubicie -puszyste-

Polecane posty

Gość Pani Czapa

Tak,pytam bo nie wiem.

Gość tomaszekk
nie znoszę. Co najwyżej ciężarną, ale nie puszystą.

Gość aaaaaaawwwwwwescie sei jebcie
oo kurde i co ja mam teraz zrobic?? meza se nie znajde jak nie schudne. oo kurdeeeeee:( :p

Gość ahahahahaha
a ja lubie grube i otyle, bo sa wlasnie brzydulcami i przy nich jestem drobniutka i sliczna, jeszcze sliczniejsza niz przy tych ladnych :D

Gość Amelia Twa
hardxxx kochanie kiss

Gość zbok zdzich
nie puszystych,tylko grubych.Puszysty moze byc np.snieg,czy welna.Ty jestes prawdopodobnie po prostu gruba,no chyba ze wolisz: szczupla inaczej.Zwal jak zwal.Nie obraz sie,ale odpowiadam szczerze:nie cierpie grubych kobiet.Jak grubiejesz to twoje kobiece ksztalty ulegaja takiej deformacji ze przestajesz byc podobna do pierwowzoru,itd

no za grubymi to tez raczej nie przepadam ale..... jeśli kobieta ma troche ciałka tu i tam i zachowane są proporcje to mi akurat sie to podoba :) nie cierpie anorektyczek! :O

nie podobaja mi sie tluste, grube kobiety. lubie zgrabne i szczuple, ehh ta smukla sylwetka kocicy ;... :)

Gość lubię rubensowskie kształty
A ja wprost uwielbiam grube, nawet bardzo grube dziewczyny Jesteście wspaniłe!!! :) 🌻

Ja wolę szczuplutkie. Przy 182 cm ważę 76 kg (jakby nie patrzeć: niedowaga), więc wolę kobiety wyraźnie delikatniejsze od siebie cielesnie. I taki mam gust. ps: ale nie twierdze że kobieta zawsze musi być szczuplutka żeby była sexi. Wakacje na plaży nudystów przekonały mnie że regół nie ma. Jedna \"puszysta\" to mi się podobała (pewnie w ubraniu bym jej nie zauważył, ale nago wyglądała naprawdę ładnie). Wiec żelaznych regół nie ma. Tu dużo zależy od tego jak nadwaga się ułoży na ciele.

Gość jedennnnnn
woli szczuple inny nie, po co taki smietnik na forum:O same przyglupy co maja po 15 lat:P:P

Gość jedennnnnnnn
hihi a o tym to juz zapomnialam, ale jak dla mnie to facio wali konia a pipki to nigdy nie mial:P:P chyba, ze w gazecie widzial:P

Gość żonaty po 30
Witaj! Czy mężczyźni lubią puszyste? To zeleży jak bardzo kobieta jest puszysta. Czasami i takie kobiety są atrakcyjne. Ja osobiście nie lubię takich kobiet, u których tylko skóra i kości - można sie pokaleczyć.

Gość Jem co chcę i mam 15 kg.nadwa
Wiecie co ,nie rozumiem dziwnego stereotypu ktory krązy po świecie,ze kobieta puszysta to tak ktora o siebie nie dba.NIe będę rozpisywała sie o tym,ze czesto nadmiar kilogramow zwiazany jest z jakas choroba,przyjmowaniem leków.Moim zdaniem kobieta z nadwaga to kobieta ktopra lubi jesc i tyle.Dlaczego mam sobie odmawiac tego czego lubie.NIe chodzi mi o jakies nadmierne az do przesady obzeranie sie ,ale po prostu o jedzenie wszyskiego i wtedy gdy mamy na to ochote.Jezeli kobieta puszysta to taka ktora o siebie nie dba to takz ete chudzinki o siebie nie dbają,bo katuja sie roznymi dietami,nie jedza tego czego chca i kiedy chcą,po prostu ich działanie jest sprzeczne z ich checiami,ochotą.Nikt mi nie powie,ze nie lubi jesc oprocz anorektyczek.Po co sie meczyc aby byc szczupła czy te 10,15 kg.nadwagi to az taka tragedia...

Gość spójrzprawdziewoczy
15 kilo nadwagi to TRAGEDIA

I jeszce jedno,tyle sie pisze i mowi na temat grubszych kobiet a jakos nie zwraca sie na nadwage u panow.Przeciez rzadko ktory pan ma prawidłowa wage i sylwetke o innych atrybutach nie wspomne.

nie uwazam ,ze moje 15 nadwagi to tragedia.

Gość a niby kto lubi
Ja zdecydowanie wolę szczupłe i grabne. Takie ciało jest kobiece - po prostu :-)

Gość zdecydowanie szczupłe
ze szczupłymi chciałoby sie namiętnej gry wstępne, pozycji 69 A z "puszystą" nie ! ! !

Gość lubię rubensowskie kształty
Jem co chcę i...----> Pewnie 15 kg to żadna nadwaga. Jesteś dla mnie super atrakcyjną babką i masz nawet spore rezerwy. Pozdrawiam serdecznie :) 🌻 Drodzy krytycy! ------> oświadczam, że JA LUBIĘ dziewczyny "przy kości" i zapewniam was, że wiem co dobre! A wy macie gust spaczony przez media i lubicie "wieszaki" :P

Gość lllllllllllllllll
MOj facet nabija sie z grubych bab az do obrzydzenia , nie pochwalam tego ale wiekszosc jego kumpli tak ma wiek 30

Gość a naprawde to jesteś kobietą
o takich kształtach :O nawet jak jakiś facet myśli że lubi "puszyste" to wątpię że nie wywaliłby takiej z łóżka (jakoś nie wyobrażam sobie seksu zwykłego faceta z wielką babą, z wystającym i trzęsącym się brzuchem) :O.. no chyba że za puszystą uważamy J.Lo :O